,
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Цілком Таємно
Друзі
Загрузка...

Майкл Сера

Майкл Сера Майкл Сера Майкл Сера Майкл Сера Майкл Сера Майкл Сера Майкл Сера Майкл Сера
Коротка біографія:

Рід занять: Актор, Продюсер, Сценарист, Режисер, Композитор, Монтажер
Ім'я (лат.): Michael Cera
Зріст: 1.78 м
Дата народження: 7 червня 1988 | близнята
Місце народження: Бремптон, Онтаріо, Канада
Жанри: Комедія, драма, мелодрама

Біографія:

Майкл Сера (Michael Austin Cera) народився 7 червня 1988 року в місті Онтаріо, Канада. Його батько - Луїджі Сірка, технік Ксерокс, родом з Італії. Мати Лінда - канадка. Дитинство Майкла пройшло разом з двома сестрами - Джордан та Моллі.

Актором хлопчик вирішив стати ще в чотири роки, а до зйомок приступив у віці десяти. Першими появами на екрані стали серіали «Її звали Нікіта», «Noddy» та «Справжні діти, справжні пригоди». Після цього було ще кілька телевізійних стрічок та фільмів, а в 2000 році Сірка взяв участь у біографічному документальному проекті Роберта Гріволда «Укради цей фільм».

У 2002 році Сірка зіграв юного Чака Барріса у фільмі «Визнання небезпечної людини». Протягом трьох сезонів актор грав у культовому комедійному серіалі «Уповільнений розвиток», отримавши за цю роботу Приз Гільдії акторів у 2005 та 2006 роках.

До речі, в школі Майкл провчився лише до дев'ятого класу, закінчивши її екстерном - зйомки настільки займали час молодого актора, що часу на навчання не залишалося зовсім.

На кінофестивалі в італійській Вероні в 2005-му Сірка отримав приз як "виконавець кращої чоловічої ролі" в короткометражному фільмі «Darling Darling». До цього часу Майкл вже мав досить значний ряд зіграних ролей, яких налічувалося більше двох десятків.

Однією з найкращих робіт Майкла Сірка, стала роль Полі Блікер у фільмі Джейсона Рейтмана «Джуно». За цю роботу партнерка Майкла Еллен Пейдж (також канадка) отримала "Оскар", статуетки удостоївся і режисер Джейсон Рейтман. До речі, сам режисер дуже високо цінує канадських акторів: "Молоді актори з Канади взагалі відрізняються від дітлахів з Лос-Анджелесу, - вважає Рейтман. - У них зовсім інші голоси і манери. Вони здаються більш зрілими, і при цьому більш невинними. А молодь з Нью-Йорку і Лос-Анджелеса здається більш інфантильною, але при цьому в них немає невинності". За словами Рейтмана, Майкл Сера взагалі "не вміє грати нечесно". Незважаючи на те, що "Оскар" Майклу не дістався, роль симпатичного школяра, який зненацька стає батьком, по-справжньому його прославила. До речі, в тому ж році Майклу довелося блиснути і ще в одному хіт проекті - грубуватою молодіжної комедії Грега Моттоли «Супер-Перці». Джудд Апатоу, продюсер фільму, сам запросив його на головну роль. Фільм за сценарієм Сета Рогена протягом двох тижнів утримував найбільшу касу і став одним з найпопулярніших в 2007 році.

На наступний рік Сера отримав головні ролі у таких молодіжних фільмах, як комедія Пітера Соллетт «Будь моїм хлопцем на п'ять хвилин», і комедія Адама Джей Епштейна і Ендрю Джейкобсон «Екстремальне кіно».

У 2006 році Сера виступив як режисер, сценарист і продюсер телефільму «Кларк та Майкл». До речі, сам же зіграв і головну роль.

Можна здогадатися, наскільки Майкл Сера популярний серед молодіжної аудиторії, проте, загальновідомо і те, що Майкл Сера байдужий до слави. Він не ходить ні на вечірки, ні в клуби. Хоча Майкл добре грає на гітарі, його зовсім не приваблюють галасливі компанії. "Мені важко знайти щось спільне з хлопцями мого віку, - сказав актор в одному з інтерв'ю. - Я насилу розумію, про що вони говорять. Я не слухаю нову музику. Я почуваю себе так, немов я живу на безлюдному острові. Це приємне відчуття".

Графік його зйомок розписаний на декілька років вперед, а його статус вже дозволяє вибирати пропозиції. За словами Майкла, він вибирає фільми, виходячи з його відношення до людей, з якими доведеться працювати. Так, з продюсером Джадд Апатоу актор готовий працювати в будь-який момент.

У 2009 році Сера запустив веб-серіал «Кларк та Майкл» на сайті, в якому сценаристами, режисерами, продюсерами та виконавцями ролей виступають Сера та Кларк Дьюк. Серіал став популярним і номінувався на декілька премій Webby Award.

Майкл Сера живе в Лос-Анджелесі, але він намагається не привертати до себе уваги. "Я вважаю, що люди не повинні знати про акторів занадто багато, це заважає сприйняттю фільмів з їх участю".

Фільмографія:

2012 Уповільнений розвиток / Arrested Development ... George-Michael Bluth
2011 Happy Saver USA / Happy Saver USA ... Tony, слухи
2010 Скотт Пілігрим проти всіх / Scott Pilgrim vs. the World ... Скотт Пілігрим
2009 Протест молодості / Youth in Revolt ... Nick Twisp / Francois Dillinger
2009 Початок часів / Year One ... Ох
2009 Паперове серце / Paper Heart ... Michael Cera
2008 Екстремальне кіно / Extreme Movie ... Fred
2008 Будь моїм хлопцем на п'ять хвилин / Nick and Norah’s Infinite Playlist ... Нік
2007 Джуно / Juno ... Полі Блікер
2007 Супер-Перці / Superbad ... Еван
2006 Кларк та Майкл / Clark and Michael ... Michael
2005 Школа Вейсайд / Wayside School (ТБ) ... Todd
2005 Darling Darling / Darling Darling ... Harold
2004 - 2006 Том йде до мера / Tom Goes to the Mayor (серіал) ... Scrotch, озвучка
2004 - 2007 Вероніка Марс / Veronica Mars (серіал) ... Dean
2003 Exit 9 / Exit 9 (ТБ) ... Charles
2003 - 2006 Уповільнений розвиток / Arrested Development (серіал) ... George-Michael Bluth
2002 Grubbs, The / Grubbs, The (серіал) ... Mitch Grubb
2002 Зізнання небезпечної людини / Confessions of a Dangerous Mind ... Chuck, Age 8 and 11
2001 - 2004 Доктор / Doc (серіал) ... Макс
2001 Украдене диво / Stolen Miracle (ТБ) ... Брендон Мак-Кінлі
2001 Я щуром був / I Was a Rat (серіал) ... Зумер
2001 Walter and Henry / Walter and Henry (ТБ) ... Crying Kid
2001 - 2003 Кмітлива Шерон / Braceface (серіал) ... Josh Spitz
2001 Небо над моєю Луїзіаною / My Louisiana Sky (ТБ) ... Джессі Уейд Томпсон
2001 Familiar Stranger, The / Familiar Stranger, The (ТБ) ... Young Ted Welsh
2000 Ultimate G’s / Ultimate G’s ... Young Zac
2000 Custody of the Heart / Custody of the Heart (ТБ) ... Джонні Рафаеля
2000 Радіохвиля / Frequency ... Горді молодший
2000 Вкрасти цей фільм / Steal This Movie ... America - 7 & 8 Years Old
1999 What Katy Did / What Katy Did (ТБ) ... Dorry Carr
1999 Змінюємося воротами / Switching Goals (ТБ) ... Тейлор
1999 - 2001 Двічі в житті / Twice in a Lifetime (серіал) ... Skateboarder #2
1999 I Was a Sixth Grade Alien / I Was a Sixth Grade Alien (серіал) ... Larrabe Hicks
1998 - 2001 Справжні діти, справжні пригоди / Real Kids, Real Adventures (серіал) ... Майкл Адкінс
1998 Rolie Polie Olie / Rolie Polie Olie (серіал) ... Little Gizmo
1998 Noddy / Noddy (серіал) ... Butch
1997 - 2001 Її звали Нікіта / La Femme Nikita (серіал) ... Джером

Нагороди та премії:

Британська академія, 2009 рік
Номінації: Молода зірка

Премія каналу «MTV», 2008 рік
Номінації: Кращий поцілунок («Джуно»)

Премія каналу «MTV», 2008 рік
Номінації: Прорив року («Супер-Перці»)

Премія каналу «MTV», 2008 рік
Номінації: Краща чоловіча роль («Джуно»)
4471
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Дракони: Захисники Тупу
Пуаро Агати Крісті
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.