,
Секс і Каліфорнія
Величне століття. Роксолана
Аладдін
Загрузка...

Міранда Косгров

Міранда Косгров Міранда Косгров Міранда Косгров Міранда Косгров
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Miranda Cosgrove
Зріст: 1.68 м
Дата народження: 14 травня 1993 | Телець
Місце народження: Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Жанри: Комедія, драма

Біографія:

Міранда народилася 14 травня 1993 року в Лос-Анджелесі, Каліфорнія.

Її батьки не уявляли, що їхня донька стане зіркою, але вона відкрила свої здібності в юному віці. Вона співала і танцювала в ресторані, куди заглянув її майбутній агент. Він помітив її і уклав з нею контракт.

Міранда знялася в декількох рекламних роликах Burger King, McDonalds та інших компаній. Але її кар'єра не обмежувалася тільки рекламами - вона також прослуховувалась для багатьох ролей і нарешті отримала свою першу роль, яка стала початком її чудової кар'єри. Міранду вибрали серед 1000 претендентів на роль у фільмі «Школа року». Коли вона знімалася у «Школі року» у Нью-Йорку, Міранді подзвонили і сказали, що її взяли в серіал «Дрейк та Джош». Вона отримала роль молодшої сестри Дрейка і Джоша. У 2005 році Міранді запропонували знятися у фільмі «Твої, мої, наші». Вона також знялася в одній серії серіалу «Unfabulous».

"Nickelodeon" запропонував Міранді відкрити своє шоу. Зараз вона знімається в серіалі «АйКарлі» і грає в ньому головну роль.

"Nickelodeon" також продумав кар'єру Міранди як співачки. Її пісні звучать в телесеріалі «Дрейк та Джош», на початку її власного серіалу, а також у неї є кліп і власний альбом, який вона записала у 2007 році.

Фільмографія:

2017 Нікчемний я 3 / Despicable Me 3 ... Margo, озвучка
2016 Повний будинок / Crowded (серіал) ... Shea Moore
2015 Сторонній / The Intruders ... Rose Halshford
2015 A Mouse Tale ... Samantha
2013 Навчання водінню / Training Wheels (відео) ... Margo; короткометражка
2013 Gru's Girls (відео) ... короткометражка
2013 Нікчемний Я 2 / Despicable Me 2 ... Margo, озвучка
2012 Нікчемний я: Переполох посіпак 3D / Despicable Me: Minion Mayhem 3D (відео) ... Margo, озвучка; короткометражка
2011 Наша справа / Our Deal ... Night Creeper; короткометражка
2011 Miranda Cosgrove: Dancing Crazy ... Miranda Cosgrove; короткометражка
2010 Big Time Rush & Miranda Cosgrove: All I Want for Christmas Is You ... Miranda Cosgrove; короткометражка
2010 Преображення дому / Home Makeover (відео) ... Margo, озвучка; короткометражка
2010 Нікчемний я: Міні-фільми. Міньйон / Despicable Me: Minion Madness (міні-серіал) ... Margo, озвучка; короткометражка
2010 Метаморфоза / Home Makeover ... Марго, озвучка (короткометражка)
2010 Нікчемний Я / Despicable Me ... Марго, озвучка
2009 - ... Правильна дружина / Good Wife, The ... Слон Берчфілд (серіал)
2009 Дикий жеребець / Wild Stallion, The ... Ханна Мілс
2008 Щасливого Різдва, Дрейк та Джош / Merry Christmas, Drake & Josh ... Меган Паркер (ТБ)
2008 АйКарлі їде до Японії / iCarly: iGo to Japan ... Карлі Шей (ТБ)
2007 - ... АйКарлі / iCarly ... Карлі Шей (серіал)
2007 Just Jordan ... Ліндсі Чендлер (серіал)
2006 Не поступитися Штейна / Keeping Up with the Steins ... Карен Суссман
2006 Дрейк та Джош в Голлівуді / Drake and Josh Go Hollywood ... Меган Паркер (ТБ)
2005 Твої, мої, наші / Yours, Mine and Ours ... Джоні Норт
2005 Кролик пухнастик / Here Comes Peter Cottontail: The Movie ... Munch, озвучка
2005-2008 Зоуі 101 / Zoey 101 ... Пейдж Ховард (серіал)
2004-2007 Не така / Unfabulous ... Cosmina (серіал)
2004-2007 Дрейк та Джош / Drake & Josh ... Меган Паркер (серіал)
2003 Школа року / School of Rock, The ... Саммер Гетевей
2002-2006 Що новенького, Скубі-Ду? / What's New, Scooby-Doo? ... Міранда Райт (серіал)
2001-2005 Grounded for Life ... Джессіка

Нагороди та премії:

Премія каналу «MTV», 2004 рік
Номінації: Краща екранна команда («Школа року»)
17579
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Дракони: Захисники Тупу
Життя з Луї
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.