,
Гострі козирки
Вікінги
Люцифер
Загрузка...

Мішель Вільямс

Мішель Вільямс Мішель Вільямс Мішель Вільямс Мішель Вільямс Мішель Вільямс Мішель Вільямс Мішель Вільямс
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Michelle Williams
Зріст: 1.63 м
Дата народження: 9 вересня 1980 | діва
Місце народження: Каліспелл, Монтана, США
Жанри: Драма, комедія, мелодрама

Біографія:

Мішель Інгрід Вільямс народилася 9 вересня 1980 року в США. Вона є відомою американською актрисою, номінанткою премії «Оскар». Мішель народилася в провінційному містечку штату Монтана. Її мати була домогосподаркою, а батько був трейдером. У віці 9 років Мішель разом зі своєю сім'єю перебралася до Сан-Дієго, де і почала пробувати себе в якості акторки. У Мішель було багато проблем з батьками. Вони не хотіли щоб вона знімалась в кіно. Досить часто були сварки і спроби піти з дому.

Після закінчення школи Мішель Вільямс поїхала від батьків, що б зніматися в серіалі «Затока Доусона».

Крім того, що у Мішель непогано складалася кар'єра на телебаченні, вона добре показала себе в якості трейдера. У 1997 році Мішель виграла кубок Міжнародного чемпіонату трейдерів ім. Робінсона. Протягом року з 10 000 доларів Мішель зробила 110 000 доларів. Цей результат став одним з рекордних за весь час існування цього чемпіонату.

Мішель Вільямс почала професійно працювати на телебаченні на початку 1990-их років. Серед її перших робіт ролі в серіалах: «Рятувальники Малібу», «Великий ремонт», «Крок за кроком» та «Бухта Доусона».

Першою яскравою роллю актриси стала роль Моллі з фільму «Хеловін: 20 років потому». На Мішель почали звертати увагу. Їй стали пропонувати більш великі і помітні ролі.

У 1999 році актриса зіграла головну роль у фільмі «Невиправні». А в 2001 році вона зіграла Рубі у фільмі Еріка Шелдбьерга «Нація прозака». Мішель працювала на одному знімальному майданчику з такими голлівудськими акторами як Крістіна Річчі, Джейсон Біггз і Енн Хеч.

Справжня слава і визнання прийшло до актриси після зйомок у фільмі «Горбата гора». Вона зіграла роль Альми. Цей фільм приніс актрисі номінації на «Золотий глобус» і премію «Оскар». Так само актриса була номінована на приз Британської кіноакадемії.

Серед кращих робіт Мішель Вільямс можна виділить ролі у фільмах: «З тобою і без тебе», «Вигадані герої», «Сполучені штати Ліланда», «Мене там нема» та «Горбата гора».

У 2008 році актриса з'явилася у фільмах «Провокатор», «Список контактів», «Венді і Люсі», «Нью-Йорк, Нью-Йорк» та «Острів проклятих». В 2011 році її номінували на «Оскар» за роль у фільмі «Блакитний Валентин».

Фільмографія:

2013 Оз: Великий та могутній / Oz: The Great and Powerful ... Glinda
2011 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn ... Marilyn Monroe
2011 Прийміть цей вальс / Take This Waltz ... Margot
2010 Обхід Міка / Meek's Cutoff ... Emily Tetherow
2010 Блакитний Валентин / Blue Valentine ... Cindy
2009 Острів проклятих / Shutter Island ... Dolores Chanal
2009 Мамонт / Mammoth ... Allison Gould
2008 Список контактів / Deception ... S
2008 Провокатор / Incendiary ... Young Mother
2008 Нью-Йорк, Нью-Йорк / Synecdoche, New York ... Claire Keen
2008 Венді і Люсі / Wendy and Lucy ... Wendy
2007 Мене там немає / I'm Not There. ... Coco Rivington
2006 Яструб помирає / Hawk Is Dying, The ... Betty
2006 Найспекотніший штат / Hottest State, The ... Samantha
2005 Горбата гора / Brokeback Mountain ... Alma
2005 Бакстер / Baxter, The ... Cecil Mills
2004 З першої спроби / A Hole in One ... Anna Watson
2004 Земля достатку / Land of Plenty ... Lana
2004 Вигадані герої / Imaginary Heroes ... Penny Travis
2003 Станційний доглядач / Station Agent, The ... Emily
2003 Сполучені штати Ліланда / United States of Leland, The ... Julie Pollard
2001 З тобою і без тебе / Me Without You ... Holly
2001 Парфум / Perfume ... Halley
2001 Нація прозака / Prozac Nation ... Ruby
2000 Якби ці стіни могли говорити 2 / If These Walls Could Talk 2 (ТБ) ... Linda
1999 Подруги президента / Dick ... Arlene Lorenzo
1999 Невиправні / But I'm a Cheerleader ... Kimberly
1998 Хелоуїн: 20 років потому / Halloween H20: 20 Years Later ... Molly Cartwell
1998 - 2003 Бухта Доусона / Dawson's Creek (серіал) ... Jen Lindley
1997 Тисяча акрів / A Thousand Acres ... Pammy
1997 Провчити містера Гріффіна / Killing Mr. Griffin (ТБ) ... Maya
1996 My Son Is Innocent (ТБ) ... Donna
1995 Володар часу / Timemaster ... Annie
1995 Особина / Species ... Young 'Sil'
1994 Лессі / Lassie ... April Porter
1991 - 1998 Крок за кроком / Step by Step (серіал) ... J.J.
1991 - 1999 Великий ремонт / Home Improvement (серіал) ... Jessica Lutz
1989 - 2001 Рятувальники Малібу / Baywatch (серіал) ... Bridget Bowers

Нагороди та премії:

Оскар, 2012 рік
Номінації: Краща жіноча роль («7 днів і ночей з Мерилін»)

Золотий глобус, 2012 рік
Переможець: Краща жіноча роль (комедія або мюзикл) («7 днів і ночей з Мерилін»)

Премія каналу «MTV», 2012 рік
Номінації: Кращий екранний перевтілення («7 днів і ночей з Мерилін»)

Британська академія, 2012 рік
Номінації: Краща жіноча роль («7 днів і ночей з Мерилін»)

Оскар, 2011 рік
Номінації: Краща жіноча роль («Блакитний Валентин»)

Золотий глобус, 2011 рік
Номінації: Краща жіноча роль (драма) («Блакитний Валентин»)

Оскар, 2006 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Горбата гора»)

Золотий глобус, 2006 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Горбата гора»)

Британська академія, 2006 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Горбата гора»)
6804
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
І мертві підуть
Бійся ходячих мерців
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.