,
Надприродне
Готем
Таємниці Ґравіті Фолз
Загрузка...

Джона Хілл

Джона Хілл Джона Хілл Джона Хілл Джона Хілл Джона Хілл
Коротка біографія:

Рід занять: Актор, Продюсер, Сценарист
Ім'я (лат.): Jonah Hill
Зріст: 1.70 м
Дата народження: 20 грудня 1983 | стрілець
Місце народження: Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Жанри: комедія, драма, музика

Біографія:

Джона Хілл - американський актор, режисер і сценарист.

Він відомий своїми ролями в комедіях «Сорокарічний та незайманий», «Хлопчик на трьох», «Трошки вагітна», «Еван Всемогутній», «Супер-Перці», «Снігова людина», «В прольоті» та «Втеча з Вегасу».

Джона Хілл народився в Каліфорнії в єврейській родині. Його батько займався музичним бізнесом, працював з групою Guns N' Roses. Після закінчення середньої школи в Санта-Моніці Джона виїхав з сонячної Каліфорнії в гуртожиток The New School, куди він вступив, щоб вивчати сценічна майстерність. Брат актора Джордан пішов по стопах батьків і став менеджером музичних груп Staind, Collective Soul, Maroon 5, Big City Rock і багатьох інших.

Навчаючись у коледжі, Джона Хілл почав писати п'єси власного твору і ставити їх у барі Black and White в районі East Village в Нью-Йорку. Успіх цих постановок тільки зміцнив його в бажанні підкорити Голлівуд. Друзі Хілла, Ребекка і Джейк Хоффман, представили майбутнього актора батькові Дастіну Хоффману. Після цієї зустрічі відбувся дебют Хілла в кінематографі в картині «Зломщики сердець».

Потім він зіграв другорядну роль в комедії Джудд Апатоу «Сорокарічний та незайманий». Джону Хілла стали запрошувати в комедії, найгучнішими з яких стали «Клік: З пультом по життю», «Нас прийняли!», «Трошки вагітна», «Злети і падіння», «Еван Всемогутній», «10 кроків до успіху», «Супер-Перці», «В прольоті» та «Смішні люди».

Актор повинен був стати ведучим шоу Saturday Night Live 17 листопада 2007, в якості гостя планувалося запросити музиканта Кіда Рока. Але у зв'язку зі страйком Гільдії сценаристів в Америці зйомки були відкладені на півроку. Шоу відбулося 15 березня 2008 року, гостею Джону Хілла стала співачка Мерая Кері.

Хіллу пропонували роль, яку зіграв Шайа Лабаф в блокбастері «Трансформери: Помста полеглих», але актор віддав перевагу зйомки в третьому фільмі Джуда Апатоу «В прольоті» та «Смішні люди». Разом з ним в комедії зіграли Адам Сендлер, Ерік Бана та Сет Роджен. У тому ж році актор виступив у якості помічника продюсера фільму Саші Барон Коена «Бруно».

Джона Хілл марив про кар'єру сценариста з юних років, мріючи коли-небудь приєднатися до команди авторів мультсеріалу «Сімпсони». Він спробував свої сили, написавши сценарій до комедії «Pure Imagination» про людину, у якого після травми з'являється уявний друг. Зйомки спочатку планувалися на 2008 рік, але поки сценарій відкладений у довгий ящик.

Фільмографія:

2012 Джамп стріт, 21 / 21 Jump Street
2012 Довідник авантюриста / Adventurer's Handbook, The
2011 Деньгобол / Moneyball ... Peter Brand
2011 Нянька / Sitter, The
2010 Мегамозок / Megamind ... Titan, озвучка
2010 Легенда про Костолома / Legend of the Boneknapper Dragon (ТБ) ... Snotlout, озвучка
2010 Втеча з Вегаса / Get Him to the Greek ... Aaron Green
2010 Як приборкати дракона / How to Train Your Dragon ... Snotlout, озвучка
2010 Сайрус / Cyrus ... Cyrus
2009 Винахід брехні / Invention of Lying, The ... Frank
2009 Смішні люди / Funny People ... Leo Koenig
2008 Просто додай води / Just Add Water ... Eddie
2008 У прольоті / Forgetting Sarah Marshall ... Matthew the Waiter
2008 Хортон / Horton Hears a Who! ... Tommy, озвучка
2008 Снігова людина / Strange Wilderness ... Cooker
2007 - 2008 Хулігани / Human Giant (серіал) ... Weenie King Customer
2007 Супер-Перці / Superbad ... Seth
2007 Еван Всемогутній / Evan Almighty ... Eugene
2007 Трошки вагітна / Knocked Up ... Jonah
2007 Граніт науки / Rocket Science ... Junior Philosopher
2006 Кларк і Майкл / Clark and Michael (відео) ... Derek
2006 10 кроків до успіху / 10 Items or Less ... Packy
2006 Нас прийняли! / Accepted ... Sherman Schrader
2006 Клік: З пультом по життю / Click ... Ben Newman at 17 Years Old
2006 Хлопчик на трьох / Grandma's Boy ... Barry
2005 Pancho's Pizza / Pancho's Pizza
2005 Сорокарічний та незайманий / 40 Year Old Virgin, The ... eBay Customer
2004 Зломщики сердець / I Heart Huckabees ... Bret
2003 - 2008 Рено 911 / Reno 911! (серіал) ... Daniel Shaheen
1993 - 2005 Поліція Нью-Йорка / NYPD Blue (серіал) ... Clerk
1989 - .... Сімпсони / Simpsons, The (серіал) ... Andy Hamilton, озвучка
1975 - .... Суботнім вечором в прямому ефірі / Saturday Night Live (серіал) ... Various

Нагороди та премії:

Премія каналу «MTV», 2008 рік
Номінації: Прорив року («Супер-Перці»)
Номінації: Краща комедійна роль («Супер-Перці»)
5653
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Південний Парк
Стародавні
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.