,
У чому провина Фатмагюль?
Дракони: Захисники Тупу
Касл
загрузка...

Міла Куніс

Міла Куніс Міла Куніс Міла Куніс Міла Куніс Міла Куніс Міла Куніс Міла Куніс
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Mila Kunis
Зріст: 1.60 м
Дата народження: 14 серпня 1983 | Лев
Місце народження: Чернівці, СРСР (Україна)
Жанри: Комедія, драма, ток-шоу

Біографія:

Міла Куніс народилася в звичайній українській родині. Батько Міли був начальником таксі-послуг, а мати вчитель фізики. В 1991 році сім'я переїхала до Лос-Анджелесу.

Міла Куніс не знала жодного слова по-англійськи і тим не менш, на другий день була зарахована в початкову школу Роузвуд. Мова давалася їй нелегко.

З дев'яти років Мілу стали запрошувати на зйомки різних рекламних роликів, саме в цьому віці вона почала отримувати свої перші маленькі ролі.

На знімальний майданчик «Шоу 70′х» для Міли Куніс запрошували репетитора англйском мови.

До речі, про «Шоу 70′х». Для зйомок у шоу головною умовою для акторів було 18-річчя. На кастингу Міла Куніс, відповідаючи на запитання про вік, сказала, що у неї скоро день народження. Просто вона не уточнила який. А їй, на той момент, виповнювалося лише 15. Але своїм талантом Міла Куніс так здивувала режисера, що її обман був розкритий тільки тоді, коли актрису вже затвердили на роль.

Одним з гучних пострілів на телебаченні для Міли Куніс стало озвучування персонажа Мег у мультфільмі «Гріффіни». Також вона озвучила Мег у відеогрі і повнометражному фільмі «Стьюї Гриффін: Нерозказана історія».

Для підготовки до фільму «Чорний Лебідь» Мілі довелося дотримуватися суворої дієти і займатися балетом по 4 години на день.

У 2011 році, на екрани вийшов фільм «Друзі по сексу», в якому Міла Куніс зіграла разом з популярним співаком і актором Джастіном Тімберлейком.

Зараз про постійні відносинах Міли нічого не чути, проте всім відомо, що якийсь час Міла Куніс зустрічалася з партнером по «Шоу 70′х» Денні Мастерсоном. Їх стосунки тривали недовго і Міла пішла від нього до режисера цього ж проекту Моргана Фрімена.

Однак роман з Фріменом так само не протримався довго. У 2002 році Міла Куніс познайомилася з Маколейом Калкіним, актором, відомим по фільму «Один вдома». У закоханих навіть була загальна собака, яка жила по тижню у кожного. Актор подарував на Різдво своїй дівчині діамантове кольє за кілька тисяч доларів і пара планувала одружитися. Але до весілля справа так і не дійшла. Міла Куніс зрозуміла, що їй нудно зі своїм нареченим. У своєму інтерв'ю вона казала: «Він простий, добрий та ерудований. Але він жахливий домосід. У вільний час ми з ним читали книги і дивилися телевізор». Міла Куніс пішла у вільне плавання.

Фільмографія:

Найбільш лиха людина у Брукліні / The Angriest Man in Brooklyn
2014 Схід Юпітера / Jupiter Ascending
2013 У пекло і назад / Hell & Back ... Deema, озвучка
2013 Кровні узи / Blood Ties
2013 Оз: Великий та могутній / Oz: The Great and Powerful ... Theodora
2012 Дьоготь / Tar ... Catherine
2012 Третій зайвий / Ted ... Lori Collins
2011 Гарна атмосфера / Good Vibes (серіал) ... озвучка
2011 Друзі по сексу / Friends with Benefits ... Jamie
2010 Чорний Лебідь / Black Swan ... Lily
2010 Книга Ілая / Book of Eli, The ... Solara
2010 Шалене побачення / Date Night
2009 Екстракт / Extract ... Cindy
2009 Країна зомбі / Zombieland
2009 Крутий Том / Tom Cool
2008 Макс Пейн / Max Payne ... Mona Sax
2008 У прольоті / Forgetting Sarah Marshall ... Rachel Jansen
2007 Після сексу / After Sex ... Nikki
2007 Табір / Boot Camp ... Sophie
2007 Той, що біжить Макаллістер / Moving McAllister ... Michelle McAllister
2006 Take Alex to Work Day (відео)
2005 - 2008 Робоцип / Robot Chicken (серіал) ... 'Frogette'
2004 Tony N 'Tina's Wedding ... Tina
2003 Making the Show: 'That '70s Show' (ТБ) ... Jackie Burkhart
2002 Американський психопат 2: Стовідсоткова американка / American Psycho II: All American Girl (відео) ... Rachael
2002 Seaside Survivor (ТБ) ... Host
2001 Вірус кохання / Get Over It ... Basin
1999 - 2009 Гріффіни / Family Guy (серіал) ... Meg Griffin
1999 - 2000 Get Real (серіал) ... Taylor Vaughn
1998 - 2006 Шоу 70-х / That '70s Show (серіал) ... Jackie Burkhart
1998 Вбивця з минулого / Milo ... Martice, у титрах не вказана
1998 Плем'я Криппендорф / Krippendorf's Tribe ... Abbey Tournquist
1998 Джіа / Gia (ТБ) ... Gia at Age 11
1997 - 2000 Золоті крила Пенсакола / Pensacola: Wings of Gold (серіал) ... Jessie Kerwood
1997 Дорога, ми себе зменшили / Honey, We Shrunk Ourselves (відео) ... Jill, Party Guest
1996 Силач Санта-Клаус / Santa with Muscles ... Sarah
1996 - 2007 Сьоме небо / 7th Heaven (серіал) ... Ashley
1995 Піраньї / Piranha (ТБ) ... Susie Grogan
1995 - 1999 Нещасливі разом / Unhappily Ever After (серіал) ... Chloe
1995 - 2009 Божевільне телебачення / Mad TV (серіал) ... Daisy
1995 Make a Wish, Molly ... Melinda
1993 - 2001 Крутий Вокер / Walker, Texas Ranger (серіал)
1993 - 1996 John Larroquette Show, The (серіал) ... Lucy
1989 - 2001 Рятувальники Малібу / Baywatch (серіал) ... Anne

Нагороди та премії:

Золотий глобус, 2011 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Чорний Лебідь»)

Премія каналу «MTV», 2011 рік
Номінації: Кращий поцілунок («Чорний Лебідь»)

Сатурн, 2011 рік
Переможець: Краща актриса другого плану («Чорний Лебідь»)

Венеціанський кінофестиваль, 2010 рік
Переможець: Приз Марчелло Мастрояні («Чорний Лебідь»)
7233
А ці обличчя Вам знайомі?:
Сімпсони
Аладдін
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.