,
Брати по зброї
Аладдін
Пуститися берега
Загрузка...

Емілі Блант

Емілі Блант Емілі Блант Емілі Блант Емілі Блант Емілі Блант
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Emily Blunt
Зріст: 1.71 м
Дата народження: 23 лютого 1983 | риби
Місце народження: Лондон, Велика Британія
Жанри: Драма, мелодрама, комедія
Чоловік: Джон Красінскі ... одна дитина

Біографія:

Емілі Блант народилася у Лондоні 23 лютого 1983 року. Її мати працювала вчителькою, а батько - адвокатом. Сім'я була багатодітною і дуже дружньою. Брати і сестри завжди підтримували один одного. З самого дитинства Емілі захоплювалася грою на віолончелі та співом. Особливу пристрасть юна актриса відчувала до коней, тому займалася ще і верховою їздою. Підлітком Емілі прийшла в театр, але її перший справжній дебют відбувся лише в 2001 році. Вона зіграла в спектаклі Пітера Холла «Королівська сім'я».

У 2002 році актрисі дісталася роль Джульєти у постановці за мотивами відомої книги Шекспіра «Ромео і Джульєтта».

У 2003 році, після того, як Емілі зіграла Ізольду в телевізійному серіалі «Королева воїнів», до неї почала приходити популярність.

У 2004 році Павло Павліковський запрошує акторку зіграти розпещену дівчину Тамсін в картині «Моє Літо Кохання». Тоді ж вона знімається у популярному серіалі «Пауро» з Девідом Суше в головній ролі.

У 2005 році Емілі їде до Австралії, щоб знятися там у фільмі «Одержимість», де вона приголомшливо зіграла хитромудру руйнівниця.

Але першою серйозною роботою Емілі Блант можна назвати фільм «Диявол носить «Прада»», в якому вона знялася разом з Меріл Стріп. Після виходу картини критики дружно відзначили обдарованість молодої акторки.

У 2006 році актриса отримує «Золотий глобус» за роль у фільмі «Донька Гідеона» як краща актриса другого плану.

Одним з кращих фільмів, у яких знялася актриса, вважається «Молода Вікторія», де вона зіграла саму королеву. Після цього у актриси було ще багато вдалих ролей, серед яких «Дика штучка», «Людина-Вовк», «Бюро коригування», «Мандри Гулівера» і т.д. У 2011 році очікуються нові картини з її участю, це «Гномео і Джульєтта 3D», «Міняючи реальність».

Фільмографія:

Barton & Charlie ... Charlie
2018 Гномео і Джульєтта 2 / Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes ... Juliet, озвучка
2016 Гармидер у світі звірини / Animal Crackers ... Zoe, озвучка
2016 Дівчина в поїзді / The Girl on the Train ... Rachel Watson
2016 Мисливець і Снігова королева / The Huntsman Winter's War ... Freya
2015 Сікаріо / Sicario ... Kate Macer
2014 У темному-темному лісі / Into the Woods ... Baker's Wife
2014 На межі майбутнього / Edge of Tomorrow ... Rita
2013 Вітер дужчає / Kaze tachinu ... Nahoko Satomi, озвучка
2012 Артур Ньюман / Arthur Newman ... Mike (Charlotte Fitzgerald)
2012 Петля часу / Looper ... Sara
2011 Untitled Lynn Shelton Project
2011 Риба моєї мрії / Salmon Fishing in the Yemen ... Harriet Chetwode-Talbot
2011 Маппет-шоу / Muppets, The ... Miss Piggy's Receptionist
2011 Міняючи реальність / Adjustment Bureau, The ... Elise Sellas
2011 Гномео і Джульєтта 3D / Gnomeo & Juliet ... Juliet, озвучка
2010 Мандри Гулівера / Gulliver's Travels ... Princess of Lilliputia
2010 Дика штучка / Wild Target ... Rose
2009 Curiosity ... Emma
2009 Людина-Вовк / The Wolfman ... Gwen Conliffe
2009 Молода Вікторія / Young Victoria, The ... Young Victoria
2008 Великий Бак Ховард / Great Buck Howard, The ... Valerie Brennan
2008 Чищення до блиску / Sunshine Cleaning ... Norah
2007 Війна Чарлі Вілсона / Charlie Wilson ... Jane Liddle
2007 Закохатися в наречену брата / Dan in Real Life ... Ruthie Draper
2007 Життя по Джейн Остін / Jane Austen Book Club, The ... Prudie Drummond
2007 Привиди / Wind Chill ... Girl
2006 Диявол носить «Прада» / The Devil Wears Prada ... Emily
2006 Одержимість / Irresistible ... Mara
2005 Донька Гідеона / Gideon's Daughter (ТБ) ... Natasha
2005 Дивна історія містера Шерлока Холмса і Артура Конан Дойля / Strange Case of Sherlock Holmes & Arthur Conan Doyle, The (ТБ) ... Jean Leckie
2005 Імперія / Empire (серіал) ... Camane
2004 Моє літо любові / My Summer of Love ... Tamsin
2003 Генріх VIII / Henry VIII (ТБ) ... Catherine Howard
2003 Королева воїнів / Boudica ... Isolda
2002 - 2008 Війна Фойла / Foyle's War (серіал) ... Lucy Markham
1989 - 2008 Пуаро Агати Крісті / Poirot (серіал)

Нагороди та премії:

Золотий глобус, 2015
Номінації: Краща жіноча роль (комедія або мюзикл) («У темному-темному лісі»)

Сатурн, 2015
Номінації: Краща актриса («На межі майбутнього»)

Золотий глобус, 2013
Номінації: Краща жіноча роль (комедія або мюзикл) («Риба моєї мрії»)

Сатурн, 2012 рік
Переможець: Краща актриса другого плану («Міняючи реальність»)

Золотий глобус, 2010 рік
Номінації: Краща жіноча роль (драма) («Молода Вікторія»)

Золотий глобус, 2007 рік
Переможець: Краща актриса другого плану міні-серіалу або фільму на ТБ («Дочка Гідеона»)
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Диявол носить «Прада»»)

Премія каналу «MTV», 2007 рік
Номінації: Прорив року («Диявол носить «Прада»»); Краща комедійна роль («Диявол носить «Прада»»)

Британська академія, 2007 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Диявол носить «Прада»»); Висхідна зірка
7687
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Бійся ходячих мерців
Декстер
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.