,
Пуститися берега
Картковий будинок
Гострі козирки
Загрузка...

Кевін Костнер

Кевін Костнер Кевін Костнер Кевін Костнер Кевін Костнер Кевін Костнер Кевін Костнер Кевін Костнер Кевін Костнер Кевін Костнер Кевін Костнер Кевін Костнер Кевін Костнер
Коротка біографія:

Рід занять: Актор, Продюсер, Режіcсер
Ім*я (лат.): Kevin Costner
Зріст: 1.85 м
Дата народження: 18 січня 1955 | козоріг
Місце народження: Лінвуд, Каліфорнія, США
Жанри: драма, документальний, комедія
Дружина Сінді Сілва (розлучення) ... троє дітей, Крістін Баумгартнер... троє дітей

Біографія:

Народився 18 січня 1955 року в Комптон (передмісті Лос-Анджелеса).

Навчався в університеті Фуллертона в Каліфорнії, де вивчав маркетинг.

Кевіна Костнера красенем назвати важко. Більше того, у нього, за влучним висловом одного з американських журналістів, «ідеальна зовнішність для секретного агента - непомітна і не запам'ятовується з першого погляду ». Однак, якщо придивитися, то не можна не відзначити правильність рис обличчя, красиво окресленого рота, постійної і чарівною посмішки, трохи примружених світлих очей ... Та й весь вигляд цієї людини - високого, засмаглого, впевненого в собі, - цілком відповідає канонам стовідсоткового американця.

Його завжди приваблював світ мистецтва. І незважаючи на те, що спочатку за наполяганням сім'ї він поступив в Каліфорнійський університет, досить скоро залишив навчання заради захоплення театром.

Костнер вступив в «Товариство акторів», де почав з вивчення основ акторської професії, потім спробував свої сили в режисурі, очоливши одну з театральних студій в Лос-Анджелесі. Так минуло шість років, протягом яких Костнер не переставав вчитися новій професії.

Однак справжня акторська біографія Кевіна Костнера почалася в 1974 році з участі у фільмі «Сіззл Біч» режисера Річарда Бреннера. Втім, дебют пройшов непоміченим, та й роль у актора була вельми і вельми прохідною. Розчарування було настільки велике, що Костнер не з'являвся на екрані більше семи років, віддаючи перевагу сцені і на наступний експеримент зважився лише після наполегливих умовлянь друзів, в 1981 році, з'явившись у фільмі Говарда Херда «Тіні завжди чорні». І знову невдача. Костнеру дійсно не щастило. Те ролі були відверто невиграшні («Лицарі Стейсі», 1981; «Стіл на п'ятьох», 1982), то, коли акторові здавалося, що він вже близький до тріумфу («Великий озноб», 1983), але при остаточному монтажі режисер картини Лоуренс Каздан вирізає практично весь матеріал з його участю.

Так чи інакше, але широкій публіці ім'я Кевіна Костнера стає відомо лише в 1985 році після виходу на екран фільму «Сільверадо». Можна сказати, що режисер Лоуренс Каздан «загладив свою провину» і Костнер стає бажаним гостем на знімальному майданчику. Постановники із задоволенням обіграють навіть його «зовнішність секретного агента» і за актором міцно закріплюється амплуа героя на ролі військових і ... розвідників.
За примхою випадку, фільм «Фанданго» (1985), де Костнер-актор відкрився в іншій іпостасі - він зіграв роль веселого, безтурботного пияка і гуляки, - практично не демонструвався на екранах США і лише європейці могли повною мірою оцінити цю акторську роботу .

У себе на батьківщині Костнер став широко відомий після виходу на екрани стрічки «Даремський бик» (1987) режисера Рода Шелтона, психологічної драми, де актор втілив складний і суперечливий характер свого героя - бейсболіста ...

Але справжню славу Кевіну приніс його режисерський дебют - «Танець з вовками» (1990), фільм, який, на думку критиків, «мав буквально все для провалу», але який став гордістю національного кіно і був удостоєний відразу семи «Оскарів», в тому числі і за режисуру. У цій тригодинній стрічці, напрочуд красиво знятої у традиційному для Америки жанрі вестерну, режисер оспівував красу своєї батьківщини. Фільм, повний любові, співчуття і поезії, приніс своєму авторові світову популярність і Кевін Костнер впевнено ступив у ранг зірки першого класу.

Втім, успіх в режисурі не завадив Кевіну Костнеру із задоволенням зніматися як актор у «чужих» фільмах, правда, з різним результатом ... І якщо роль окружного прокурора Джима Гаррісона в картині О. Стоуна «Д. Ф.К. »(1991), присвяченій розслідуванню вбивства легендарного президента Америки Кеннеді, за загальним визнанням, вийшла, то, з'явившись в образі благородного Робіна Гуда в стрічці Кевіна Рейнолдса« Робін Гуд, король злодіїв », актор зазнав нищівного фіаско. Картина була визнана найгіршим фільмом 1991 року. Кевін Костнер, втім, спокійно переніс цю невдачу. У його житті вже були і розчарування і падіння. Але він добре знає, що слідом за ними обов'язково настануть і хороші часи. Потрібно тільки довго і наполегливо працювати. А Костнер це вміє.

Батько трьох дітей (Джо, Енні, Лілі), що народилися у шлюбі з Сінді Сільва.

Фільмографія:

The Explorers Guild
Злочинець / Criminal
2014 Чорне і біле / Black and White
2014 МакФарланд / McFarland
2014 День драфта / Draft Day ... Sonny Weaver Jr.
2014 3 дні на вбивство / 3 Days to Kill ... Ethan Renner
2013 Джек Раян: Теорія хаосу / Jack Ryan: Shadow Recruit ... Thomas Harper
2013 Людина зі сталі / Man of Steel ... Jonathan Kent
2012 Хетфілд і Маккоя (міні-серіал) / Hatfields & McCoys ... 'Devil' Anse Hatfield
2011 Поле чудес 2: Локаут / Field of Dreams 2: Lockout ... Iowa Farmer's Dad; короткометражка
2010 У компанії чоловіків / The Company Men ... Jack Dolan
2009 Проклята / The New Daughter ... John James
2008 Вирішальний голос / Swing Vote ... Bud Johnson
2007 Хто Ви, Містере Брукс? / Mr. Brooks ... Mr. Earl Brooks
2006 - ... Крупний план (серіал) Close Up ... Film Director
2006 Рятівник / The Guardian ... Ben Randall
2005 Ходять чутки / Rumor Has It ...... Beau Burroughs
2005 Тисяча фільмів (серіал) / Cinema mil ... Charley Waite
2005 Видимість гніву / The Upside of Anger ... Denny Davies
2003 Відкритий простір / Open Range ... Charley Waite
2002 Бабка / Dragonfly ... Joe Darrow
2001 3000 миль до Ґрейсленда / 3000 Miles to Graceland ... Thomas J. Murphy
2001 Road to Graceland, The / Road to Graceland, The ... Thomas J. Murphy, озвучка
2000 Тринадцять днів / Thirteen Days ... Kenny O'Donnell
1999 Заради любові до гри / For Love of the Game ... Billy Chapel
1999 Послання в пляшці / Message in a Bottle ... Garret Blake
1998 Spirit: A Journey in Dance, Drums & Song / Spirit: A Journey in Dance, Drums & Song (відео) ... оповідач
1997 Листоноша / Postman, The ... The Postman
1996 Бляшаний кубок / Tin Cup ... Roy 'Tin Cup' McAvoy
1995 Водний світ / Waterworld ... Mariner
1994 Війна / War, The ... Stephen Simmons
1994 Вайатт Ерп / Wyatt Earp ... Wyatt Earp
1993 Ідеальний світ / A Perfect World ... Robert 'Butch' Haynes
1992 Особистий охоронець / Bodyguard, The ... Frank Farmer
1991 Джон Ф. Кенеді: Постріли в Далласі / JFK ... Jim Garrison
1991 Робін Гуд: Принц злодіїв / Robin Hood: Prince of Thieves ... Robin of Locksley
1990 Той, що танцює з вовками / Dances with Wolves ... Lieutenant Dunbar
1989 Помста / Revenge ... Cochran
1989 Поле мрії / Field of Dreams ... Ray Kinsella
1989 Контрабандист / Gunrunner, The ... Ted
1988 Дархемські бики / Bull Durham ... Crash Davis
1987 Немає виходу / No Way Out ... Lt. Cmdr. Tom Farrell
1987 Недоторкані / Untouchables, The ... Eliot Ness
1986 Тіні стають чорними / Shadows Run Black ... Jimmy Scott
1985-1987 Дивовижні історії / Amazing Stories (серіал) ... Captain
1985 Американські блискавки / American Flyers ... Marcus Sommers
1985 Сільверадо / Silverado ... Jake
1985 Фанданго / Fandango ... Gardner Barnes, Groover
1983 Виграш / Stacy's Knights ... Will Bonner
1983 Заповіт / Testament ... Phil Pitkin
1983 Стіл для п'ятьох / Table for Five ... Newlywed Husband
1982 Переслідуючі сни / Chasing Dreams ... Ed
1982 Нічна зміна / Night Shift ... Frat Boy # 1
1981 Дикий пляж / Malibu Hot Summer ... John Logan

Нагороди та премії:

Золота малина, 2002 рік
Номінації: Найгірша чоловіча роль («3000 миль до Грейсленд»)

Золота малина, 2000 рік
Номінації: Найгірша чоловіча роль («Заради любові до гри»)
Номінації: Гірший актор століття

Золота малина, 1998 рік
Переможець: Найгірший фільм («Листоноша»)
Переможець: Найгірша чоловіча роль («Листоноша»)
Переможець: Гірший режисер («Листоноша»)

Золотий глобус, 1997 рік
Номінації: Краща чоловіча роль (комедія або мюзикл) («Бляшаний кубок»)

Золота малина, 1996 рік
Номінації: Найгірший фільм («Водний світ»)
Номінації: Найгірша чоловіча роль («Водний світ»)

Золота малина, 1995 рік
Переможець: Найгірша чоловіча роль («Вайатт Ерп»)
Переможець: Гірший рімейк / сіквел («Вайатт Ерп»)
Номінації: Найгірший фільм («Вайатт Ерп»)

Премія каналу «MTV», 1993 рік
Номінації: Кращий екранний дует («Особистий охоронець»)
Номінації: Самий бажаний чоловік («Особистий охоронець»)
Номінації: Краща чоловіча роль («Особистий охоронець»)

Золота малина, 1993 рік
Номінації: Найгірший фільм («Особистий охоронець»)
Номінації: Найгірша чоловіча роль («Особистий охоронець»)

Золотий глобус, 1992 рік
Номінації: Краща чоловіча роль (драма) («Джон Ф. Кенеді: Постріли в Далласі»)

Премія каналу «MTV», 1992 рік
Номінації: Кращий екранний дует («Робін Гуд: Принц злодіїв»)
Номінації: Самий бажаний чоловік («Робін Гуд: Принц злодіїв»)
Номінації: Краща чоловіча роль («Робін Гуд: Принц злодіїв»)

Золота малина, 1992 рік
Переможець: Найгірша чоловіча роль («Робін Гуд: Принц злодіїв»)

Британська академія, 1992 рік
Номінації: Кращий фільм («Той, що танцює з вовками»)
Номінації: Краща чоловіча роль («Той, що танцює з вовками»)
Номінації: Кращий режисер («Той, що танцює з вовками»)

Сезар, 1992 рік
Номінації: Кращий фільм на іноземній мові («Той, що танцює з вовками»)

Оскар, 1991 рік
Переможець: Кращий фільм («Той, що танцює з вовками»)
Переможець: Кращий режисер («Той, що танцює з вовками»)
Номінації: Краща чоловіча роль («Той, що танцює з вовками»)

Золотий глобус, 1991 рік
Переможець: Кращий режисер («Танцюючий з вовками»)
Номінації: Краща чоловіча роль (драма) («Танцюючий з вовками»)

Берлінський кінофестиваль, 1991 рік
Переможець: Срібний Ведмідь за видатні особисті досягнення («Танцюючий з вовками»)
Номінації: Золотий Ведмідь («Танцюючий з вовками»)
6419
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
І мертві підуть
Злі пташки
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.