,
Чужоземка
Якось у казці
Відьми Іст-Енду
Загрузка...

Кем Жіганде

Кем Жіганде Кем Жіганде Кем Жіганде Кем Жіганде
Коротка біографія:

Рід занять: Актор
Ім'я (лат.): Cam Gigandet
Зріст: 1.83 м
Дата народження: 16 серпня 1982 | лев
Місце народження: Такома, Вашингтон, США
Жанри: Драма, трилер, мелодрама
Дружина Домінік Гейсендорф

Біографія:

Кем Жіганде народився в Такомі, штат Вашингтон 16 серпня 1982 року. Його батько, Джей, власник невеликої мережі ресторанів «The Rock, Wood Fired Pizza & Spirits» на північному-заході США, мати - Кімберлі, домогосподарка, а старша сестра Келсі - стиліст.

Дитячі роки Кема пройшли в містечку Аубурн, звідки в 2001 році, після закінчення середньої школи, він перебрався до Каліфорнії і вступив до Громадського Коледжу Санта Моніки, де і розпочав вивчення акторської майстерності.

Дебютував на телебаченні в четвертому сезоні популярного телесеріалу «CSI: Місце злочину», в епізодичній ролі. На початковому етапі своєї кар'єри отримав ролі ще в трьох телесеріалах: «Молоді та зухвалі», «Самотні серця» та «Джек і Боббі».

У 2004 році виконав головну роль в короткометражці «Mistaken», після чого на кілька років зник з кінематографічних горизонтів. У велике кіно повернувся в 2007 році, виконавши незначну роль у комедії «Хто твій Кедді?». Далі була куди більш помітна роль в молодіжній спортивній драмі «Ніколи не здавайся», а потім другорядна роль у містичній картині «Сутінки», що мала великий успіх по всьому світу. У 2010 році знявся у фільмі «Бурлеск» разом з Крістіною Агілерою, Еріком Дейном, Шер і Крістен Белл. У 2011 році має вийти фільм Священик, де Мет зіграє роль востлендського шерифа.

У Кема є дружина - Домінік Гейсендорф. 14 квітня 2009 народилась його перша дитина - дочка Еверлі Рей.

Фільмографія:

2013 Пінквіль / Pinkville ... Фред Відмер
2012 Нержавіюча сталь / Stainless Steel ... Дейв Патрік
2011 Making Change / Making Change ... Бішоп
2011 Зловмисники / Trespass ... Джон Коллінз
2011 Священик / Priest ... Хікс
2011 Сусідка по кімнаті / Roommate, The ... Стефен
2010 Бурлеск / Burlesque ... Джек Міллер
2010 Відмінниця легкої поведінки / Easy A ... Майк
2010 Експеримент / Experiment, The ... Чейз
2010 П'ятизірковий день / Five Star Day ... Джейк Гібсон
2009 Сутінки: Сага. Новолуння / The Twilight Saga: New Moon ... Джеймс
2009 Пандорум / Pandorum ... Галло
2009 Ненароджений / Unborn, The ... Марк
2008 Сутінки / Twilight ... Джеймс
2008 Вечірка / American Crude ... Кіп Адамс
2008 Ніколи не здавайся / Never Back Down ... Райан Маккартні
2007 Хто твій Кедді? / Who's Your Caddy? ... Мік
2004 Mistaken / Mistaken ... Джо
2004-2005 Джек і Боббі / Jack & Bobby (серіал) ... Ренді Бонгард
2003-2007 Самотні серця / OC, The (серіал) ... Кевін Волчок
2000 - ... C.S.I. Місце злочину / CSI: Crime Scene Investigation (серіал) ... Марк Янг
1973 - ... Молоді і зухвалі / Young and the Restless, The (серіал) ... Даніель Ромалотті

Нагороди та премії:

Премія каналу «MTV», 2009 рік
Переможець: Найкраща бійка («Сутінки»)

Премія каналу «MTV», 2008 рік
Переможець: Найкраща бійка («Ніколи не здавайся»)
5017
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гра престолів
Тихий океан
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.