,
Декстер
Гра престолів
Величне століття. Роксолана
Загрузка...

Крістофер Ллойд

Крістофер Ллойд Крістофер Ллойд Крістофер Ллойд Крістофер Ллойд Крістофер Ллойд Крістофер Ллойд Крістофер Ллойд Крістофер Ллойд Крістофер Ллойд Крістофер Ллойд Крістофер Ллойд Крістофер Ллойд
Коротка біографія:

Рід занять: Актор
Ім'я (лат.): Christopher Lloyd
Зріст: 1.85 м
Дата народження: 22 жовтня 1938 | Терези
Місце народження: Стемфорд, Коннектикут, США
Жанри: комедія, драма, сімейний
ЧоловікДжейн Уокер Вуд, Катрін Бойд (розлучення), Kay Tornborg (розлучення)

Біографія:

Крістофер Ллойд - тричі лауреат премії «Еммі», американський актор, відомий своїм хриплуватим виразним голосом. Найбільше прославився роллю "божевільного вченого" - доктора Еммета Брауна з трилогії «Назад у майбутнє», а також ролями судді Дума у «Хто підставив кролика Роджера» і дядечка Фестера в «Сімейка Адамсів».

Крістофер Аллен Ллойд народився 22 жовтня 1938 року в Стемфорді (штат Коннектикут). Син співачки Рут (сестри Роджера Лефама - колишнього мера Сан-Франциско) і адвоката Семюеля Р. Ллойда. Навчався у престижній школі Фессенден, місто Ньютон. Дитинство і юність пройшли в штаті Коннектикут у містах Нью-Канаан і Вестпорт. У Вестпорті в 1958 році він закінчив вищу школу.

Акторську кар'єру Ллойд почав у віці 14 років, освоюючи ази акторської майстерності у складі літньої трупи. У 19 років почав відвідувати акторські курси в Нью-Йорку, вчився в театрі "Neighborhood Playhouse" під керівництвом Сенфорда Мейснера. Потім були виступи в бродвейських театрах - Крістофер грав у п'єсах "Happy End", "A Midsummer Night's Dream", "Red, White and Maddox", "Kaspar", "The Harlot and the Hunted", "The Seagull", "Total Eclipse", "Macbeth", "In the Boom Boom Room", "Cracks", "Professional Resident Company", "What Every Woman Knows", "And They Put Handcuffs on the Flowers", "The Father", "King Lear", "Power Failure".

Першою серйозною роботою, стала роль пацієнта психіатричної лікарні у фільмі «Пролітаючи над гніздом зозулі». Однак, більш запам'яталися інші його персонажі - колишній таксист-хіппі, Джим Ігнатовський в ситкомі «Таксі» і геніальний винахідник машини часу - доктор Еммет Браун в комедійно-фантастичної трилогії «Назад у майбутнє». Він також зіграв помітну роль командора Крюг у фантастичному екшені «Зоряний Шлях III: У пошуках Спока» і роль професора Дімпла в епізоді серіалу «Дорога до Ейвонлі». Ще були ролі судді Дума, «Хто підставив кролика Роджера», ексцентричного типу Золтана, «Вбивства на радіо», і дядечка Фестера у «Сімейка Адамсів».

Ллойд рідко дає інтерв'ю і з'являється на публіці. Його друзі характеризують його як дуже спокійну і скромну людину. Актор три рази був одружений, з останньою своєю обраницею - письменницею Джейн Уолкер Вуд - він прожив разом з 1992 по 2005-й. У вільний час Ллойд любить рибалити.

Фільмографія:

2012 Time, the Fourth Dimension / Time, the Fourth Dimension
2011 Товщі / Thicker ... Augustine
2011 Останній дзвоник / Last Call ... Pete
2011 Повернення капітана Кідда / Return of Captain Kidd, The ... Gramps
2011 Відьми країни Оз 3D / Witches of Oz, The ... The Wizard of Oz
2011 Межа / Fringe (Серіал) ... Roscoe Joyce
2011 InSight / InSight ... Shep
2011 Cunning Little Vixen / Cunning Little Vixen ... Leo
2011 Вій: Повернення
2010 Magic / Magic ... Voice of Magic, озвучка
2010 Wolf Sheep / Wolf Sheep
2010 Chateau Meroux, The / Chateau Meroux, The ... Nathan
2010 Піранья 3D / Piranha ... Mr. Goodman
2010 Сніговик / Snowmen ... The Caretaker
2010 Джек і бобовий стебло / Jack and the Beanstalk (відео) ... Headmaster
2009 Лицарі сталевий крові / Knights of Bloodsteel (серіал) ... Tesselink
2009 Продуктові битви / Foodfight! ... Mr. Clipboard, озвучка
2009 Різдвяна п'ятірка / Santa Buddies (відео) ... Stan Cruge
2009 Астероїд: Останні години планети / Meteor (ТБ) ... Prof. Daniel Lehman
2009 Macabre World of Lavender Williams, The / Macabre World of Lavender Williams, The ... Lester, озвучка
2009 Поклик предків / Call of the Wild ... 'Grandpa' Bill Hale
2008 Пригоди Десперо / Tale of Despereaux, The ... Hovis, озвучка
2008 Simpsons Ride, The / Simpsons Ride, The ... Dr. Emmett L. Brown, озвучка
2008 Мухнемо на Місяць / Fly Me to the Moon ... Amos, озвучка
2007 - .... Чак / Chuck (серіал) ... Dr. Leo Dreyfus
2007 Пластівці / Flakes ... Willie
2006 Один прекрасний день / A Perfect Day (ТБ) ... Michael
2005 - .... Майстри жахів / Masters of Horror (серіал) ... Everett Neely
2005 Enfants terribles / Enfants terribles ... Reverend Burr
2005 Кролик пухнастик / Here Comes Peter Cottontail: The Movie (відео) ... Seymour S. Sassafras, озвучка
2005 Детектив / Detective (ТБ) ... Anderson in Launderette
2005 - 2006 Блондинка в книжковій крамниці / Stacked (серіал) ... Harold
2005 - 2010 4ісла / Numb3rs (серіал) ... Ross Moore
2005 Погані дівчата з високою долини / Bad Girls from Valley High ... Mr. Chauncey
2004 Надходження / Admissions (ТБ) ... Stewart Worthy
2004 - 2005 Клубна роздягальня / Clubhouse (серіал) ... Lou Russo
2004 Я мрію / I Dream (серіал) ... Professor Toone
2003 Haunted Lighthouse / Haunted Lighthouse ... Cap'n Jack
2003 Merry Christmas Space Case / Merry Christmas Space Case ... оповідач, озвучка
2003 Тремтіння / Tremors (серіал) ... Dr. Cletus Poffenberger
2002 Успіх / Big Time, The (ТБ) ... Doc Powers
2002 Арнольд! / Hey, Arnold! The Movie ... Coroner, озвучка
2002 Щоб ти здох! / Wish You Were Dead ... Bruce
2002 Траса 60 / Interstate 60 ... Ray
2001 Space Case / Space Case (відео) ... оповідач, озвучка
2001 Дитячий світ / Kids World ... Leo
2001 Привид за роботою / When Good Ghouls Go Bad (ТБ) ... Uncle Fred Walker
2001 - .... Закон і порядок. Злочинний намір / Law & Order: Criminal Intent (серіал) ... Carmine
2001 - 2007 Пригоди Біллі і Менді / Grim & Evil (серіал) ... Snail, озвучка
2001 З Днем Народження / Happy Birthday ... Attorney Bum
2001 За огорожею / On the Edge (ТБ) ... Attorney Bum
2001 В гонитві за долею / Chasing Destiny (ТБ) ... Jet James
2001 Епілог / Wit (ТБ) ... Dr. Harvey Kelekian
2000 - 2004 Ед / Ed (серіал) ... Burt Kiffle
2000 - 2006 Малкольм у центрі уваги / Malcolm in the Middle (серіал) ... Walter
1999 Чудеса на Новий рік / Dinner at Fred's ... Dad
1999 - 2006 Західне крило / West Wing, The (серіал) ... Lawrence Lessig
1999 Змінена доля / Convergence ... Morley Allen
1999 It Came from the Sky / It Came from the Sky (ТБ) ... Jarvis Moody
1999 Геніальні немовлята / Baby Geniuses ... Heep
1999 Аліса в країні чудес / Alice in Wonderland (ТБ) ... White Knight
1999 Мій улюблений марсіанин / My Favorite Martian ... Uncle Martin
1998 Викрадення вождя червоношкірих / Ransom of Red Chief, The (ТБ) ... Sam Howard
1998 Пригоди Тома Сойєра / Animated Adventures of Tom Sawyer, The (відео) ... Judge Thatcher, озвучка
1997 Анастасія / Anastasia ... Rasputin, озвучка
1997 Angels in the Endzone / Angels in the Endzone (ТБ) ... Al, the boss angel
1997 Справжня блондинка / Real Blonde, The ... Ernst
1997 Мінливі звички / Changing Habits ... Theo Teagarden
1997 Автострада / Quicksilver Highway (ТБ) ... Aaron Quicksilver
1997 - 2010 Цар гори / King of the Hill (серіал) ... Smitty, озвучка
1996 - 2002 Спін Сіті / Spin City (серіал) ... Owen Kingston
1996 Ранчо кадилаків / Cadillac Ranch ... Wood Grimes
1996 Право не відповідати на питання / Right to Remain Silent, The (ТБ) ... Johnny Benjamin
1995 Візьми дитину напрокат / Rent-a-Kid (ТБ) ... Lawrence 'Larry' Kayvey
1995 Чим зайнятися мерцеві в Денвері / Things to Do in Denver When You're Dead ... Pieces
1995 - 1996 Смертельні Ігри / Deadly Games (серіал) ... Jordan Kenneth Lloyd
1995 Містер Пайбек: Інтерактивне кіно / Mr. Payback: An Interactive Movie ... Ed Jarvis
1994 Володар сторінок / Pagemaster, The ... Mr. Dewey and The Pagemaster
1994 Знахідки доктора Севса / In Search of Dr. Seuss (ТБ) ... Mr. Hunch
1994 Вбивства на радіо / Radioland Murders ... Zoltan
1994 Загублений табір / Camp Nowhere ... Dennis Van Welker
1994 Ангели у кромки поля / Angels in the Outfield ... Al the Boss Angel
1993 - 1995 Занепалі ангели / Fallen Angels (серіал) ... The Continental Op
1993 Цінності сімейки Адамс / Addams Family Values ​​... Uncle Fester Addams
1993 Двадцять баксів / Twenty Bucks ... Jimmy
1993 Денніс-мучитель / Dennis the Menace ... Switchblade Sam
1992 Смерть попереду / Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (ТБ) ... Frank Iarossi
1992 Ті-Боун і Уізел / T Bone N Weasel (ТБ) ... William 'Weasel' Weasler
1991 Сімейка Адамсів / Addams Family, The ... Uncle Fester, Gordon Craven
1991 - 1993 Назад у майбутнє / Back to the Future (серіал) ... Dr. Emmett Brown Introduction
1991 Коммандо з передмістя / Suburban Commando ... Charlie Wilcox
1990 Качині історії: Заповітна лампа / DuckTales: The Movie - Treasure of the Lost Lamp ... Merlock, озвучка
1990 Назад у майбутнє 3 / Back to the Future III ... Dr. Emmett Brown
1990 Earth Day Special, The / Earth Day Special, The (ТБ) ... Dr. Emmett L. 'Doc' Brown
1989 - 1996 Дорога в Ейвонлі / Avonlea (серіал) ... Alistair Dimple
1989 Чому я? / Why Me? ... Bruno Daley
1989 Назад у майбутнє 2 / Back to the Future II ... Dr. Emmett Brown
1989 Команда мрії / Dream Team, The ... Henry Sikorsky
1988 Вісім виходять з гри / Eight Men Out ... Bill Burns
1988 Хто підставив кролика Роджера / Who Framed Roger Rabbit ... Judge Doom
1988 Шлях 29 / Track 29 ... Henry Henry
1987 Ходити по-людськи / Walk Like a Man ... Reggie Shand, Henry Shand
1987 Tales from the Hollywood Hills: Pat Hobby Teamed with Genius / Tales from the Hollywood Hills: Pat Hobby Teamed with Genius (ТБ) ... Pat Hobby
1986 Легенда про білого дракона / Bialy smok ... Jim Martin
1986 Чудеса / Miracles ... Harry
1985 Доказ / Clue ... Prof. Plum
1985 - 1987 Дивовижні історії / Amazing Stories (серіал) ... Professor B.O. Beanes
1985 Назад у майбутнє / Back to the Future ... Dr. Emmett Brown
1984 Cowboy and the Ballerina, The / Cowboy and the Ballerina, The (ТБ) ... Woody
1984 Пригоди Бакару Банзая у восьмому вимірі / Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension, The ... John Bigboote
1984 Радість сексу / Joy of Sex ... Coach Hindenberg
1984 Old Friends / Old Friends (ТБ) ... Jerry Forbes
1984 Зоряний шлях 3: У пошуках Спока / Star Trek III: The Search for Spock ... Cmdr. Kruge
1983 Бути чи не бути / To Be or Not to Be ... Capt. Schultz
1983 September Gun / September Gun (ТБ) ... Jack Brian
1983 Містер Матуся / Mr. Mom ... Larry
1982 - 1993 Чірс / Cheers (серіал) ... Phillip Semenko
1982 Money on the Side / Money on the Side (ТБ) ... Sergeant Stampone
1982 Кінобезуміе / National Lampoon's Movie Madness ... Samuel Starkman
1982 Pilgrim, Farewell / Pilgrim, Farewell (ТБ) ... Paul
1981 Легенда про самотнього рейнджери / Legend of the Lone Ranger, The ... Maj. Bartholomew 'Butch' Cavendish
1981 Листоноша завжди дзвонить двічі / Postman Always Rings Twice, The ... The Salesman
1980 Шизоид / Schizoid ... Gilbert
1980 Чорний кулька / Black Marble, The ... Arnold's collector
1979 Дама в червоному / Lady in Red, The ... Frognose
1979 Цибулеве полі / Onion Field, The ... Jailhouse lawyer
1979 Буч і Санденс: Ранні дні / Butch and Sundance: The Early Days ... Bill Tod Carver
1979 Викрадення по-американськи / Fantastic Seven, The (ТБ) ... Skip Hartman
1978 На південь / Goin 'South ... Deputy Towfield
1978 - 1983 Таксі / Taxi (серіал) ... Reverend Jim Ignatowski
1978 Лесі і королева Місіссіпі / Lacy and the Mississippi Queen (ТБ) ... Jennings
1977 Три воїна / Three Warriors ... Steve Chaffey
1976 Adams Chronicles, The / Adams Chronicles, The (серіал) ... Tsar Alexandre I
1975 Пролітаючи над гніздом зозулі / One Flew Over the Cuckoo's Nest ... Taber
1975 - 1982 Барні Міллер / Barney Miller (серіал) ... Arnold Scully
5184
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Сліпа зона
Аладдін
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.