,
Хроніки Шаннари
Сімпсони
Життя з Луї
Загрузка...

Сара Мішель Геллар

Сара Мішель Геллар Сара Мішель Геллар Сара Мішель Геллар Сара Мішель Геллар Сара Мішель Геллар Сара Мішель Геллар
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер
Ім'я (лат.): Sarah Michelle Gellar
Зріст: 1.63 м
Дата народження: 14 квітня 1977 | овен
Місце народження: Нью-Йорк, США
Жанри: Комедія, драма, документальний
Чоловік: Фредді Принц мол. ... одна дитина

Біографія:

Сара ніколи не бачила свого батька, але все життя зневажала його за те, що він залишив їх з матір'ю одразу після її народження.

У дитинстві Сара серйозно займалася фігурним катанням, де й познайомилася зі своєю найкращою подругою Мелісою Джоан Харт, майбутньою зіркою серіалу «Сабріна - маленька відьма». Крім фігурного катання, Сара захоплювалася тхеквондо і навіть заслужила червоний пояс.

Але в дитинстві Сара Мішель мріяла не про великий спорт. Вона хотіла стати фоторепортером і знімати тварин. На жаль, дитячим мріям не судилося збутися. Одного разу маленьку дівчинку помітив у кафе агент і запропонував Сарі попрацювати на телебаченні. Та з ходу дала незнайомцю свою домашню адресу і телефон.

Сара почала зніматися у рекламі. Її перша спроба обернулася скандалом. У рекламному ролику кафе Burger King Сара купувала бургер і відкусуючи, промовляла: "У Макдональдсі кладуть на 20% менше м'яса, ніж в "Бургер Кінг"!". У 1982 році відбувся суд над компанією, а маленька Сара проходила у справі як свідок. У пресі скандал прозвали "Війною бургерів". Слідом за цією гучною рекламою, дівчинці надійшло маса пропозицій знятися більш ніж у сотні рекламних роликів.

Крім того, мама водила дівчинку на всілякі прослуховування, і Сара знялася у фільмах «Під Бруклінським мостом», «Весела ферма», «Високі ставки», «Спенсер: напрокат», «Вдова Блейр». Через ранню кар'єру у Сари постійно були погані відносини з однолітками. Вона була занадто «зоряної» для звичайної школи і недостатньо багатою для закритої.

Навички тхеквондо допомогли Сарі отримати роль Баффі у серіалі «Баффі - переможниця вампірів», який зробив її знаменитою. На майданчику серіалу Сара працювала по 22 години на добу. Вона любить розповідати історію про те, як одного разу забула одягтися перед виходом з дому і приїхала на студію у нічній сорочці - настільки актриса втомилась.

Сара Мішель Геллар - щаслива дружина. Зі своїм майбутнім чоловіком актором Фредді Принцом молодшим вона зустрілася на зйомках фільму «Я знаю, що ви зробили минулого літа» у 1997 році. Вони стали кращими друзями. А потім стосунки переросли у роман.

Свідком на весіллі Сари і Принца була одна з найкращих подруг нареченої актриса Ліндсей Слоун, з якою вона так само, як і з Мелісою, познайомилася на заняттях фігурного катання.

На п'ятирічну річницю весілля, Сара зробила чоловікові подарунок - взяла його прізвище. Тепер офіційне ім'я актриси Сара Мішель Принц. 19 вересня 2009 у сім'ї Принців народилася дівчинка - Шарлотта Грейс Принц.

Фільмографія:

2011 Ringer ТБ ... Bridget / Siobhan
2010 За цей бік бінокля / This Side of the Looking Glass
2009 Wonderful Maladys, The (ТБ) ... Alice Malady
2009 Вероніка вирішує померти / Veronika Decides to Die ... Veronika
2009 Фальшивка / Possession (відео) ... Jessica
2008 Reinventando Hollywood (ТБ) ... Buffy Summers, хроніка
2007 Дівчина з передмістя / Suburban Girl ... Brett Eisenberg
2007 Черепашки ніндзя / TMNT ... April O'Neil, озвучка
2007 Повітря, яким я дихаю / Air I Breathe, The ... Sorrow
2006 Нові пригоди Попелюшки / Happily N'Ever After ... Ella, озвучка
2006 Помста / Return, The ... Joanna Mills
2006 Прокляття 2 / Grudge 2, The ... Karen Davis
2006 Казки півдня / Southland Tales ... Krysta Now / Krysta Kapowski
2004 Прокляття / Grudge, The ... Karen Davis
2004 Нічний дозор ... Buffy Summers, хроніка
2004 Скубі-Ду 2: Монстри на волі / Scooby Doo 2: Monsters Unleashed ... Daphne Blake
2003 50 Greatest TV Animals (ТБ) ... Daphne, хроніка, у титрах не вказана
2002 Суботнім вечором в прямому ефірі: Вілл Фаррелл / Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell (ТБ) ... Karen, у титрах не вказана, хроніка
2002 Скубі-Ду / Scooby-Doo ... Daphne Blake
2002 Джек Блек: Людина-павук / Jack Black: Spider-Man (ТБ) ... Mary Jane Watson / Wonder woman
2001 Гарвардська тусовка / Harvard Man ... Cindy Bandolini
2001 100 Greatest TV Characters, The (ТБ) ... Buffy Summers, хроніка, у титрах не вказана
1999 Nickelodeon Kids 'Choice Awards '99 (ТБ)
1999 - 2004 Ангел / Angel (серіал) ... Buffy Summers
1999 Жорстокі ігри / Cruel Intentions ... Kathryn Merteuil
1999 Просто чарівна / Simply Irresistible ... Amanda Shelton
1999 Це все вона / She's All That ... Girl in Cafeteria, у титрах не вказана
1998 - 1999 Геркулес / Hercules (серіал) ... Andromeda
1998 Солдатики / Small Soldiers ... Gwendy Doll
1998 - 2004 Секс у великому місті / Sex and the City (серіал) ... Debbie
1998 Робінзони з Беверлі Хіллз / Beverly Hills Family Robinson (ТБ) ... Jane Robinson
1997 Крик 2 / Scream 2 ... Casey 'Cici' Cooper
1997 Я знаю, що ви зробили минулого літа / I Know What You Did Last Summer ... Helen Shivers
1997 - 2003 Баффі - переможниця вампірів / Buffy the Vampire Slayer (серіал) ... Buffy Summers
1991 Жінка на ім'я Джекі / A Woman Named Jackie (серіал) ... Teenage Jacqueline Bouvier
1989 Високі ставки / High Stakes ... Karen Rose
1988 Забавна ферма / Funny Farm ... Elizabeth's Student, у титрах не вказана
1985 - 1988 Спенсер / Spenser: For Hire (серіал) ... Emily
1984 Через Бруклінський міст / Over the Brooklyn Bridge ... Phil's Daughter, у титрах не вказана
1983 Вторгнення в особисте життя / An Invasion of Privacy (ТБ) ... Jennifer Bianchi
1975 Суботнім вечором в прямому ефірі / Saturday Night Live (серіал) ... Host
1970 - 2009 Всі мої діти / All My Children (серіал) ... Kendall Hart Lang

Нагороди та премії:

Премія каналу «MTV», 2005 рік
Номінації: Краща роль у фільмі жахів / трилері («Прокляття»)

Золотий глобус, 2001 рік
Номінації: Краща жіноча роль на ТВ (драма) («Баффі - переможниця вампірів»)

Премія каналу «MTV», 2000 рік
Переможець: Кращий поцілунок («Жорстокі ігри»); Краща жіноча роль («Жорстокі ігри»)
Номінації: Кращий лиходій («Жорстокі ігри»)

Премія каналу «MTV», 1998 рік
Номінації: Прорив року («Я знаю, що ви зробили минулого літа»)
5473
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Тихий океан
Помаранчевий - хіт сезону
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.