,
Якось у казці
Водолій
Готем
Загрузка...

Крістіна Річчі

Крістіна Річчі Крістіна Річчі Крістіна Річчі Крістіна Річчі Крістіна Річчі Крістіна Річчі Крістіна Річчі Крістіна Річчі
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер
Ім'я (лат.): Christina Ricci
Зріст: 1.55 м
Дата народження: 12 лютого 1980 | водолій
Місце народження: Санта-Моніка, Каліфорнія, США
Жанри: Комедія, драма, мелодрама
Чоловік: Джеймс Хеердеген ... одна дитина

Біографія:

Крістіна Річчі була молодшенькою у великій родині адвоката Ральфа Річчі та ріелтора Сари Мердок.

Незабаром після народження Крістіни, вся сім'я переїхала в штат Нью-Джерсі, де в основному і пройшло її дитинство. Коли маленькій Кристині було 13 років, батьки розлучилися.

Про кар'єру в кіно Крістіна мріяла з юних років. Її перша поява на великому екрані відбулася, коли дівчинці було всього дев'ять років. У фільмі «Русалки» Річчі з'явилася з такими зірками, як Шер, Боб Хоскінс і Вайнона Райдер.

І вже через два роки настав справжній зоряний час маленької актриси. У 1991 році її запрошують на зйомки в комедію «Сімейка Адамсів», яка і зробила Крістіну однією з найпопулярніших актрис підліткового віку.

Першою дорослою і більш серйозною роботою Річчі стала картина «Крижаний шторм», де Крістіна показала свою здатність до складних драматичних ролей. Проявивши свій акторський талант у цьому фільмі, Річчі зарекомендувала себе як справжня майстриня перевтілення і не дивно, що після такого успіху її стали все частіше запрошувати відомі і видатні режисери.

Незважаючи на свій дуже юний вік, Крістіна знялася в десятках фільмів, серед яких і фільми жахів, і комедії, і складні психологічні драми. Особливо слід підкреслити участь актриси у таких гучних фільмах, як «Нація Прозака», «Протилежність сексу», «Сонна лощина», «Страх і ненависть у Лас-Вегасі», «Людина, яка плакала». Партнерами по знімальному майданчику Кристини ставали такі зірки кінематографа, як Джонні Депп, Шарліз Терон, Ліам Нісон, Різ Візерспун і багато інших.

Останніми помітними роботами актриси стали фільм «Монстр», номінований в декількох номінаціях на «Оскар», комедія «Пенелопа» і драма «Стогін чорної змії». Тим не менш, основне визнання Крістіна Річчі отримала не як актриса картин для широкої публіки, а як одна з найбільш талановитих і відомих актрис незалежного і авторського кінематографа. Не викликає сумніву, що кращими ролями Річчі є створені нею складні образи в драмах.

Крім цього Крістіна володіє своєю власною кінопродюсерской компанією і є обличчям модного дому Louis Vuitton.

«Довгий час усі мої романи тривали не довше трьох місяців. Я дурила хлопців - просто так, щоб додати у відносини драматизму», - розповідала журналістам Річчі.

Однак цей номер не вдався з режисером Адамом Голдбергом. Йому вдалося звабити красуню, і ось уже кілька років вони то сваряться, то миряться. «Ймовірно, ми все-таки зважимося на весілля, - каже Христина, - Мені дуже хочеться отримати обручку і податкові пільги».

Фільмографія:

2013 Герой кольорового міста / The Hero of Color City ... Yellow, озвучка
2012 Навколо блоку / Around the Block ... Dino Chalmers
2012 Милий друг / Bel Ami ... Clotilde de Marelle
2011 Пен Американ / Pan Am (серіал) ... Maggie Ryan
2011 Війна квітів / War Flowers ... Sarabeth Ellis
2011 Бакі Ларсон: Народжений бути зіркою / Bucky Larson: Born to Be a Star ... Kathy McGee
2011 Каліфорнійський романс / California Romanza ... Lena; короткометражка
2010 Альфа і Омега / Alpha and Omega ... Lilly
2009 Життя за гранню / After.Life ... Anna Taylor
2009 У коханні всі засоби гарні / All's Faire in Love ... Kate
2009 Нью-Йорк, я люблю тебе / New York, I Love You ... Camille
2008 Спіді Гонщик / Speed Racer ... Trixie
2006 Будинок хоробрих / Home of the Brave ... Sarah Schivino
2006 Стогін чорної змії / Black Snake Moan ... Rae
2006 Пенелопа / Penelope ... Penelope Wilhern
2006 Над чим ти смієшся? (ТБ) ¿De qué te ríes? ... Wednesday Addams, хроніка
2006 Бомби і блокбастери Тінсельтауна / Boffo! Tinseltown's Bombs and Blockbusters ... Selby, хроніка, у титрах не вказана
2005 - 2010 Анатомія пристрасті / Grey's Anatomy (серіал) ... Hannah Davies
2005 Перевертні / Cursed ... Ellie
2004 - 2006 Джоуї / Joey (серіал) ... Mary Teresa
2003 Монстр / Monster ... Selby
2003 Два життя Грея Еванса / I Love Your Work ... Shana
2003 Ще дещо / Anything Else ... Amanda Chase
2003 Шер: Прощальний тур / Cher: The Farewell Tour (ТБ) ... Kate Flax, хроніка
2002 Місто проклятих / Gathering, The ... Cassie Grant
2002 Міранда з льодом / Miranda ... Miranda
2002 Гарбуз / Pumpkin ... Carolyn McDuffy
2002 Проект Ларамі / Laramie Project, The ... Romaine Patterson
2001 Нація Прозака / Prozac Nation ... Elizabeth
2001 Усі про цього хлопця / All Over the Guy ... Rayna Wyckoff
2000 Людина, яка плакала / Man Who Cried, The ... Suzie
2000 Благослови дитя / Bless the Child ... Cheri Post
2000 - 2006 Малкольм у центрі уваги / Malcolm in the Middle (серіал) ... Kelly
1999 Сонна лощина / Sleepy Hollow ... Katrina Anne Van Tassel
1999 Вільних місць немає / No Vacancy ... Lillian
1999 200 сигарет / 200 Cigarettes ... Val
1998 Пустельна туга / Desert Blue ... Ely Jackson
1998 Фотограф / Pecker ... Shelley
1998 Солдатики / Small Soldiers ... Gwendy Doll
1998 Протилежність сексу / Opposite of Sex, The ... Dede Truitt
1998 Страх і ненависть у Лас-Вегасі / Fear and Loathing in Las Vegas ... Lucy
1998 Баффало 66 / Buffalo '66 ... Layla
1998 Я прокинувся рано в день моєї смерті / I Woke Up Early the Day I Died ... Teenage Hooker
1997 Червона Шапочка / Little Red Riding Hood ... Little Red Riding Hood
1997 - 2002 Еллі МакБіл / Ally McBeal (серіал) ... Liza Bump
1997 Крижаний шторм / Ice Storm, The ... Wendy Hood
1997 Цей чортів кіт / That Darn Cat ... Patti
1996 Останній з великих королів / Last of the High Kings, The ... Erin
1996 Виродок з Кароліни / Bastard Out of Carolina ... Dee Dee
1995 Золотошукачі: Таємниця Ведмежої гори / Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain ... Beth Easton
1995 Зараз і тоді / Now and Then ... Roberta
1995 Каспер / Casper ... Kathleen 'Kat' Harvey
1993 Моральні цінності сімейки Адамсів / Addams Family Values ​​... Wednesday Addams
1992 Цвинтарний клуб / Cemetery Club, The ... Jessica
1991 Сімейка Адамсів / Addams Family, The ... Wednesday Addams
1991 Важкий шлях / Hard Way, The ... Bonnie
1990 Русалки / Mermaids ... Kate Flax
1990 Х.Е.Л.П. / H.E.L.P. (Серіал) ... Olivia

Продюсер:

2002 Гарбуз / Pumpkin
2001 Нація Прозака / Prozac Nation

Нагороди та премії:

Премія каналу «MTV», 2004 рік
Номінації: Кращий поцілунок («Монстр»)

Золотий глобус, 1999 рік
Номінації: Краща жіноча роль (комедія або мюзикл) («Протилежність сексу»)
5134
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
І мертві підуть
«Найкращий» тиждень мого життя
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.