,
У чому провина Фатмагюль?
Друзі
Кухня
загрузка...

Кейт Хадсон

Кейт Хадсон Кейт Хадсон Кейт Хадсон Кейт Хадсон Кейт Хадсон Кейт Хадсон
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер, режисер, сценарист
Ім'я (лат.): Kate Hudson
Зріст: 1.68 м
Дата народження: 19 квітня 1979 | овен
Місце народження: Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Жанри: Комедія, драма, мелодрама
Чоловік: Кріс Робінсон (розлучення) ... одна дитина

Біографія:

Кейт Ґеррі Хадсон народилася 19 квітня 1979 року в Лос-Анджелесі. Кейт дочка співака Білла Хадсона та акторки Голді Хоун. Батьки дівчинки розлучилися, коли їй було всього півроку. Серед предків по материнській лінії простежуються єврейські корені, а по батьковій - англійські та італійські. Виховувала Кейт мама разом зі своїм другом - актором Куртом Расселом ..

Через деякий час актриса зізнається, що завжди вважала своїм батьком вітчима Курта Рассела, а не біологічного тата, який ставився до неї завжди з прохолодою. Вже у три роки вона стала героїнею обкладинки журналу Vanity Fair, а в дитинстві за будь-якої можливості з задоволенням танцювала і співала.

Батьки хотіли, щоб після школи Кейт вступила до Нью-Йоркського університету, але живучи в такій творчій атмосфері, Кейт вибрала кар'єру актриси. У 1997 році Кейт закінчила драматичну школу в місті Санта-Моніка, а потім продовжила навчання в Нью-Йоркському університеті, щоправда, недовго, акторська кар'єра виявилася важливішою навчання.

У 1998 році відбувся її дебют у кіно у фільмах «Пустельна туга» і «Річка Рикошет». У 2000 році Хадсон зіграла у фільмі «Майже відомі». Роль Пенні Лей для Кейт стала справжнім проривом. Завдяки їй вона отримала перший «Оскар» за кращу роль другого плану.

У 2002 році актриса відмовляється від ролі в блокбастері «Людина-павук» і віддає перевагу історичному фільму «Чотири пера» режисера Шекхара Капура. Роль була глибока, і саме тут Кейт розкрила всі свої здібності в повній мірі.

Наступним фільмом стала комедія «Як позбутися хлопця за 10 днів», яка зібрала в прокаті понад $ 120 млн. У 2005 році Кейт вперше зіграла в трилері «Ключ від усіх дверей».

Кейт Хадсон перший раз вийшла заміж 31 грудня 2000 за музиканта Кріса Робінсона. Свято проходило у вузькому колі друзів і родичів. Через 3 роки актриса народила сина Райдера. Кріс не залишав дружину під час пологів. У 2006 році на зйомках комедії «Він, я і його друзі» між Кейт і актором Оуеном Вілсоном зав'язався роман.

Вже в серпні актриса офіційно подала на розлучення. Щоправда, вже через рік Кейт і Оуен розлучилися. Після розставання Вілсон намагався покінчити життя самогубством, а Кейт вирішила знайти розраду зі своїм новим другом Дексом Шепардом, але їхній роман був недовгим.

Фільмографія:

2012 Лавлейс / Lovelace ... Linda Lovelace, чутки
2011 Великі очі / Big Eyes ... Margaret Keane
2011 Наречений напрокат / Something Borrowed ... Darcy
2011 Головне - не боятися! / A Little Bit of Heaven ... Marley Corbett
2010 Вбивця всередині мене / Killer Inside Me, The ... Amy Stanton
2009 A Dream of Red Mansions ... Diana
2009 Дев'ять / Nine ... Stephanie Necrophuros
2009 Війна наречених / Bride Wars ... Liv
2008 Дівчина мого кращого друга / My Best Friend's Girl ... Alexis
2008 Золото дурнів / Fool's Gold ... Tess Finnegan
2006 Він, я і його друзі / You, Me and Dupree ... Molly
2005 Ключ від всіх дверей / Skeleton Key, The ... Caroline Ellis
2005 I'm Still Here: Real Diaries of Young People Who Lived During the Holocaust (ТБ) ... Eva Ginz, озвучка
2004 Модна мамочка / Raising Helen ... Helen Harris
2003 Розлучення / Divorce, Le ... Isabel Walker
2003 Алекс і Емма / Alex & Emma ... Emma Dinsmore, Ylva, Elsa, Eldora, Anna
2003 Як позбутися хлопця за 10 днів / How to Lose a Guy in 10 Days ... Andie
2002 Чотири пера / Four Feathers, The ... Ethne
2001 Cutting Room, The ... Chrissie Campbell, у титрах не вказана
2000 Доктор «Т» і його жінки / Dr T and the Women ... Dee Dee
2000 Майже знаменитий / Almost Famous ... Penny Lane
2000 Плітка / Gossip ... Naomi Preston
2000 Про Адама / About Adam ... Lucy Owens
1999 200 сигарет / 200 Cigarettes ... Cindy
1998 Ricochet River ... Lorna
1998 Печаль пустелі / Desert Blue ... Skye Davidson
1994 - 2000 Нас п'ятеро / Party of Five (серіал) ... Cory

Продюсер:

2009 Війна наречених / Bride Wars
2005 14 годин / 4 Hours (ТБ) ... виконавчий продюсер

Режисер:

2007 Кутласс / Cutlass

Нагороди та премії:

Премія каналу «MTV», 2009 рік
Номінації: Краща бійка («Війна наречених»)

Золота малина, 2009 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль; Найгірша жіноча роль («Золото дурнів»)

Премія каналу «MTV», 2003 рік
Номінації: Краща жіноча роль («Як позбутися хлопця за 10 днів»)

Оскар, 2001 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Майже знаменитий»)

Золотий глобус, 2001 рік
Переможець: Краща жіноча роль другого плану («Майже знаменитий»)

Премія каналу «MTV», 2001 рік
Номінації: Кращий одяг («Майже знаменитий»); Краща жіноча роль («Майже знаменитий»)

Британська академія, 2001 рік
Номінації: Краща жіноча роль («Майже знаменитий»)
3639
А ці обличчя Вам знайомі?:
Воронiни
Доктор Хаус
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.