,
Чужоземка
Американська історія злочинів
Дівчата
Загрузка...

Ліа Мішель

Ліа Мішель Ліа Мішель Ліа Мішель Ліа Мішель
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Lea Michele
Зріст: 1.57 м
Дата народження: 29 серпня 1986 | діва
Місце народження: Бронкс, Нью-Йорк, США
Жанри: Комедія, ток-шоу, мультфільм

Біографія:

Ліа Мішель Сарфаті народилася в сім'ї американців італійського і іспано-єврейського походження. Батьки Ліа Мішель - медсестра Едіт Сарфаті і власник гастроному Марк Сарфаті.

У дитинстві Мішель прийняли в престижну школу мистецтв Tisch School of the Arts при Нью-Йоркському університеті, але довчитися Мішель так і не вдалося. Справа в тому, що під час навчання майбутня зірка пристрасно захопилася театром. Постійні репетиції віднімали у юної актриси багато сил і вимагали підвищеної концентрації уваги, таким чином, Ліа Мішель довелося залишити своє навчання в арт-школі. Ще восьмирічною дитиною Ліа Мішель за компанію з друзями відправилася на відкрите прослуховування для мюзиклів, де несподівано отримала роль. У 1995 році відбувся дебют Мішель в оригінальній нью-йоркській постановці «Знедолені», де дівчинка виступила в якості юної Козетти.

Потім в 2004 році Ліа Мішель зіграла хаву і молодшу з дочок Тев'є у відродженій бродвейській музичній п'єсі «Скрипаль на даху».

Зараз Ліа Мішель задіяна у зйомках телесеріалу «Лузери». За цю роль актриса була удостоєна нагороди Гільдії кіноакторів (Screen Actors Guild Award), а також була номінована на здобуття премій Teen Choice Award, «Золотий глобус» і «Еммі».

Ліа Мішель пробувала свої сили і в якості співачки. Кавер-версія пісні Gives You Hell американської групи The All-American Rejects у виконанні Мішель підірвала ірландські чарти і потрапила в сорок найкращих композицій американського чарту Billboard 2000.

У 2010 році актриса потрапила до списків «Самих сексуальних жінок», за версією журналу FHM, а видання Time Magazine включило її в топ-лист «100 найвпливовіших людей у ​​світі». У травні 2010 виробник нижньої білизни Victoria's Secret назвала Мішель володаркою «найсексуальнішою усмішки».

Ліа Мішель активно бере участь у благодійності, виступає за права геїв, бісексуалів і транссексуалів. Мішель також відома своєю любов'ю до тварин: актриса регулярно надає матеріальну допомогу притулкам для тварин, дотримується ідеологічного вегетаріанства, а вдома у Мішель живуть дві кішки, Клод і Шейла, названі на честь персонажів знаменитого мюзиклу «Волосся».

Ліа Мішель зізнається, що завжди хотіла знайти чоловіка, схожого на її батька. «Тато завжди мене смішить - почуття гумору мені від нього у спадок дісталося! - Але в той же час я точно знаю, що він про все подбає і все владнає», - говорить актриса. В даний час Ліа Мішель зустрічається з актором Тео Стокманн, з яким зірка познайомилася в 2009 році. За словами самої Мішель, вона - фанатка стабільних відносин.

Фільмографія:

2012 Dorothy of Oz / Dorothy of Oz ... Dorothy, озвучка
2012 Хроніки будинку м'ясника / Butcherhouse Chronicles, The ... Tate
2011 Переддень Нового року / New Year's Eve ... Elise
2009 - ... Лузери / Glee (серіал) ... Rachel Berry
2009 - ... Шоу Клівленда / Cleveland Show, The (серіал) ... Rachel Berry, озвучка
1999-2005 Третя зміна / Third Watch (серіал) ... Sammi
1998 Бастер і Чонсі: Пустотливі друзі / Buster & Chauncey's Silent Night (відео) ... додаткові голоси, озвучка

Нагороди та премії:

Золотий глобус, 2011 рік
Номінації: Краща жіноча роль на ТВ (комедія або мюзикл) («Лузери»)

Золотий глобус, 2010 рік
Номінації: Краща жіноча роль на ТВ (комедія або мюзикл) («Лузери»)
4873
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Касл
«Найкращий» тиждень мого життя
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.