,
Американська історія злочинів
Брати по зброї
Бійся ходячих мерців
Загрузка...

Марсія Кросс

Марсія Кросс Марсія Кросс Марсія Кросс Марсія Кросс Марсія Кросс Марсія Кросс Марсія Кросс Марсія Кросс Марсія Кросс
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Marcia Cross
Зріст: 1.73 м
Дата народження: 25 березня 1962 | овен
Місце народження: Мальборо, Массачусетс, США
Жанри: драма, комедія, ток-шоу
Чоловік: Том Махоні ... двоє дітей

Біографія:

Стати актрисою Марсія мріяла з самого раннього дитинства. Її першою роллю стала участь у шкільній постановці «Відьма чорного дрозда». Після дебюту учениця шостого класу вирішила для себе, що вона будь-що-будь стане справжньою актрисою. У 18 років Кросс почала навчання в школі драматичної майстерності у Нью-Йорку. Як професійна актриса Крос починала з театру: грала в спектаклях «Слуга двох панів» і «12 ніч». Першою роботою на телебаченні була роль у серіалі «На краю ночі» в 1984 році.

Справжню популярність їй приніс серіал «Район Мелроуз». Продюсерам сподобалася молода актриса і вони перевели її з епізодичної ролі в ранг героїні шоу. Талант Кросс оцінили не тільки творці серіалу, але й глядачі. Коли за сценарієм героїня Кросс гине в автокатастрофі, на студію посипався шквал листів з проханнями повернути Кімберлі з того світу. Актриса залишила серіал тільки через п'ять років.

У цей же час Марсія Кросс здобувала другу вищу освіту в Antioch University у Лос-Анджелесі за спеціальністю психологія і навіть деякий час працювала психотерапевтом. У зв'язку з цим в 1999 році, знявшись у серіалі «За межею можливого», на два роки залишає акторську діяльність, знімаючись лише в дрібних епізодичних ролях.

На початку 2000 року Кросс знімалася в таких серіалах як «Еллі МакБіл», «Шалене місто», «Хлопчик зустрічає світ», «CSI: Місце злочину». Проте щасливим квитком для Кросс стала участь у серіалі «Відчайдушні домогосподарки», перший сезон якого стартував в 2004 році. Актриса стала відома по всьому світу, була тричі номінована на премію «Золотий глобус» та один раз на премію «Еммі».

«Відчайдушні домогосподарки» став неофіційною відповіддю «Сексу у великому місті». 4 красиві героїні не шукають своє особисте щастя, а намагаються розібратися з набагато більш складними сімейними проблемами. Серіал став цікавий тим, що розповідав про сімейні таємниці не у звичній глядачам мелодраматичній манері, а в жанрі справжнього детектива. Історія створення серіалу почалася з того, що продюсер Марк Черрі побачив репортаж по телевізору про приміську домогосподарку Андреа Йетс, яка вбила в нападі відчаю свого чоловіка і п'ятьох дітей.

Перший сезон зібрав у екранів кілька мільйонів глядачів, а за 3 роки показу у шоу з'явилося близько 120 мільйонів прихильників по всьому світу.

Марсія жила п'ять років з актором Річардом Джорданом. Офіційно вони свої стосунки не оформляли і не заводили дітей. У 1993 році Річард помер від пухлини мозку. Після його смерті Марсія з головою поринула в роботу - свій порятунок від депресії.

У 2006 році Кросс почала зустрічатися з брокером Томом Махоні. Історія їх кохання була схожа на сценарій серіалу. Марсія з першого погляду закохалася в незнайомця з квіткового магазину і залишила продавцеві свій номер телефону. Махоні справді через тиждень повернувся в магазин і передзвонив. Пара одружилася майже відразу. Причиною стала довгоочікувана вагітність Кросс. Йому було 48, їй - 44. Крос замислювалася про усиновлення, але чоловік переконав її спробувати народити свого малюка. Марсія Кросс завагітніла під час зйомок третього сезону «Відчайдушних домогосподарок», тому актрису не знімали в повний зріст, а потім за сценарієм відправили у медовий місяць.

У лютому 2007 на світ з'явилися дівчатка-близнюки Іден і Саванна. Це стало величезною радістю для актриси, адже вже багато років вона мріяла стати мамою. «Якби я вийшла заміж і народила дітей в 35, як і мріяла, я б не оцінила це диво, як сьогодні», - зізналася Крос.

Фільмографія:

2011 Bringing Up Bobby ... Mary
2009 Просто Пек / Just Peck ... Cheryl Peck
2004 - .... Відчайдушні домогосподарки / Desperate Housewives (серіал) ... Bree Van De Kamp
2004 I Love the '90s (серіал) ... Dr. Kimberly Shaw
2003 Wind Effect, The ... Molly
2002 Іствік / Eastwick (ТБ) ... Jane Spofford
2002 Банк / Bank ... American actress
2002 - 2006 Любов вдівця / Everwood (серіал) ... Dr. Linda Abbott
2001 Bad News Mr. Swanson (ТБ) ... Doctor Knoll
2001 Живе в страху / Living in Fear ... Rebecca Hausman
2000 - .... C.S.I. Місце злочину / CSI: Crime Scene Investigation (серіал) ... Julia Fairmont
2000 - 2006 Сильне ліки / Strong Medicine (серіал) ... Linda Loren
2000 Dancing in September ... Lydia Gleason1998 - 2007 Король Квинса / King of Queens, The (сериал) ... Debi
1998 Земля під прицілом / Target Earth (ТБ) ... Karen Mackaphe
1997 - 2002 Еллі МакБіл / Ally McBeal (серіал) ... Myra Robbins
1996 Завжди кажи «До побачення» / Always Say Goodbye ... Anne Kidwell
1996 - 2000 Профайлер / Profiler (серіал) ... Pamela Martin
1996 - 2002 Спін Сіті / Spin City (серіал) ... Joan Calvin
1996 All She Ever Wanted (ТБ) ... Rachel Stockman
1996 Жіноча збоченість / Female Perversions ... Beth Stephens
1995 Ripple ... Ali
1995 Mother's Day (ТБ) ... Denise
1995 - 1997 Нед і Стейсі / Ned and Stacey (серіал) ... Diana Huntley
1995 - 2002 За межею можливого / Outer Limits, The (серіал) ... Katherine 'Kate' Woods
1994 - 1995 Правосуддя Берка / Burke's Law (серіал) ... Leslie Dolan
1994 - 2003 Дотик ангела / Touched by an Angel (серіал) ... Lauren
1994 M.A.N.T.I.S. (ТБ) ... Carla
1993 - 2000 Хлопець пізнає світ / Boy Meets World (серіал) ... Rhiannon Lawrence
1992 - 1999 Мелроуз Плейс / Melrose Place (серіал) ... Dr. Kimberly Shaw
1992 - 1993 Ворон / Raven (серіал) ... Carla Dellatory
1991 - 1994 Голова Германа / Herman's Head (серіал) ... Princess Gillian
1990 Шторм і печаль / Storm and Sorrow (ТБ) ... Marty Hoy
1990 - 1998 Сайнфілд / Seinfeld (серіал) ... Sara
1990 Погане вплив / Bad Influence ... Ruth Fielding
1989 - 1990 Букер / Booker (серіал) ... Sherrie Binford
1989 Just Temporary (ТБ) ... Amy
1989 - 1993 Квантовий стрибок / Quantum Leap (серіал) ... Stephanie Heywood
1987 - 1992 Джейк і товстун / Jake and the Fatman (серіал) ... Lover
1986 Pros & Cons (ТБ) ... Lynn Erskine
1986 George Washington II: The Forging of a Nation (ТБ) ... Anne Bingham
1986 Last Days of Frank and Jesse James, The (ТБ) ... Sarah Hite
1985 Brass (ТБ) ... Victoria Willis
1984 - 1988 Казки темної сторони / Tales from the Darkside (серіал) ... Marie Alcott
1984 - 1996 Вона написала вбивство / Murder, She Wrote (серіал) ... Marci Bowman
1984 - 1992 Хто тут Бос? / Who's the Boss? (серіал) ... Kelly
1982 - 1993 Чірс / Cheers (серіал) ... Susan Howe
1979 - 1993 Тиха пристань / Knots Landing (серіал) ... Victoria Broyelard
1968 - .... Одне життя, щоб жити / One Life to Live (серіал) ... Katheryn "Kate" Sanders
1964 - 1999 Інший світ / Another World (серіал) ... Tanya
1956 - 1984 На порозі ночі / Edge of Night, The (серіал) ... Liz Correll

Нагороди та премії:

Золотий глобус, 2007 рік
Номінації: Краща жіноча роль на ТВ (комедія або мюзикл) («Відчайдушні домогосподарки»)

Золотий глобус, 2006 рік
Номінації: Краща жіноча роль на ТВ (комедія або мюзикл) («Відчайдушні домогосподарки»)

Золотий глобус, 2005 рік
Номінації: Краща жіноча роль на ТВ (комедія або мюзикл) («Відчайдушні домогосподарки»)
6153
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Стріла
Картковий будинок
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.