,
Вікінги
Майстри сексу
Бійся ходячих мерців
Загрузка...

Кеті Холмс

Кеті Холмс Кеті Холмс Кеті Холмс Кеті Холмс Кеті Холмс Кеті Холмс
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер
Ім'я (лат.): Katie Holmes
Зріст: 1.77 м
Дата народження: 18 грудня 1978 | стрілець
Місце народження: Толідо, Огайо, США
Жанри: Комедія, драма, трилер
Чоловік: Том Круз (розлучення) ... одна дитина

Біографія:

Кеті народилася набагато раніше покладеного терміну і з самого народження вся сім'я боялася за життя дівчинки. Вже у школі Кейт почала розкривати свої таланти. Красива, приваблива і талановита, дівчинка досить швидко потрапила в модельний бізнес.

У 16 років вона брала участь у конкурсі Міжнародної асоціації модельного бізнесу і таланту, де показала не тільки свої чудові зовнішні дані, але і продемонструвала вміння співати, танцювати, а також читати монологи. Саме тоді Кеті відчула свою тягу до театрального мистецтва.

У 17 років, завоювавши безліч нагород і премій конкурсів краси, Холмс вирушила до Лос-Анджелеса, щоб пробити собі дорогу у світ кіно.

Удача посміхнулася дівчині практично відразу. Вже на другому кастингу вона отримала роль у фільмі «Крижаний вітер», що вийшов в 1997 році. Хоч роль у Холмс була і незначна, зате її партнерами по знімальному майданчику стали такі зірки Голлівуду, як Сіґурні Вівер, Тобі Магвайр і Елайджа Вуд.

І вже через рік настав зоряний час молодої актриси. Вона отримує головну роль у серіалі «Затока Доусона», який і приніс Кеті світову популярність і славу. Дівчина не тільки набула популярність у телеглядачів, але й привернула до себе увагу режисерів, які почали запрошувати Холмс на кастинги своїх фільмів.

Так, у 1998 році Кеті зіграла головну роль у фільмі «Непристойна поведінка», в 1999 - у комедії «Екстазі», в 2000 - у драмі «Вундеркінди» та у фільмі жахів «Дар». З тих пір кожен рік Холмс активно поповнювала свою творчу скарбничку і слава актриси стрімко зростала з кожним днем.

Особливу значимість для кар'єри Кеті, звичайно ж, мала і роль, повністю закріпила успіх актриси, - роль подруги супергероя Бетмена у фільмі «Бетмен: Початок», який з'явився на екранах у 2005 році.

В даний час Кейт Холмс продовжує зніматися, пробує себе в якості модельєра і є обличчям рекламної кампанії бренду Miu Miu.

Кеті Холмс зустрічалася з партнером по серіалу «Бухта Доусона» актором Джошуа Джексоном. Потім з 2000 року її пов'язували романтичні відносини з Крісом Клейном. У 2003 пара навіть заручилася, але через два роки Кеті і Кріс оголосили про свій розрив.

Своє жіноче щастя, актриса здобула з одним з найбажаніших чоловіків Голлівуду - Томом Крузом, роман з яким почався в 2005 році. У 2006 Кеті подарувала коханому дочку Сурі, і в листопаді того ж року Холмс і Круз узаконили свої відносини.

Фільмографія:

Molly
2015 Woman in Gold ... Pam
2014 Mania Days ... Carla
2014 Untitled Richard LaGravenese Project (ТБ) ... Ann Walker
2014 Міс Медоуз / Miss Meadows ... Miss Meadows
2014 Дні і ночі / Days and Nights ... Alex
2014 Втаємничений / The Giver ... Мати
2011 Джек і Джилл / Jack and Jill ... Erin Sadelstein
2011 Клан Кеннеді / Kennedys, The (серіал) ... Jackie Kennedy
2011 Небезпечний квартал / Son of No One, The ... Kerry White
2010 Не бійся темряви / Don ... Кім
2010 Екстрамен / Extra Man, The ... Mary Powell
2010 Романтики / Romantics, The ... Laura Rosen
2008-2009 Елай Стоун / Eli Stone (серіал) ... Grace Fulle
2008 Шалені гроші / Mad Money ... Jackie Truman
2005 Дякую вам за куріння / Thank You for Smoking ... Heather Holloway
2005 Бетмен: Початок / Batman Begins ... Rachel Dawes
2004 Перша дочка / First Daughter ... Samantha Mackenzie
2003 Свято Ейпріл / Pieces of April ... April Burns
2003 Співаючий детектив / Singing Detective, The ... Nurse Mills
2002 Телефонна будка / Phone Booth ... Pamela McFadden
2002 Покинутий / Abandon ... Katie Burke
2000 Дар / Gift, The ... Jessica King
2000 Вундеркінди / Wonder Boys ... Hannah Green
1999 Вбити місіс Тінгл / Teaching Mrs. Tingle ... Leigh Ann Watson
1999 Екстазі / Go ... Claire Montgomery
1998 Непристойна поведінка / Disturbing Behavior ... Rachel Wagner
1998-2003 Бухта Доусона / Dawson's Creek (серіал) ... Joey Potter
1997 Крижаний вітер / Ice Storm, The ... Libbets Casey
1975 - ... Суботнім вечором в прямому ефірі / Saturday Night Live (серіал) ... Host

Продюсер:

2010 Романтики / Romantics, The ... виконавчий продюсер

Нагороди та премії:

Золота малина, 2006 рік
Переможець: Найбільш докучливі герої жовтої преси
Номінації: Найгірша жіноча роль другого плану («Бетмен: Початок»)

Премія каналу «MTV», 2000 рік
Номінації: Кращий поцілунок («Вбити місіс Тінгл»)

Премія каналу «MTV», 1999 рік
Переможець: Жіночий прорив року («Непристойна поведінка»)
5647
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Вейворд Пайнс
Сліпа зона
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.