,
Стріла
Аладдін
Пуститися берега
Загрузка...

Емма Стоун

Емма Стоун Емма Стоун Емма Стоун Емма Стоун Емма Стоун
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Emma Stone
Зріст: 1.68 м
Дата народження: 6 листопада 1988 | скорпіон
Місце народження: Скоттсдейл, Арізона, США
Жанри: Комедія, драма, ток-шоу

Біографія:

Емма Стоун народилася 6 листопада 1988 року в місті Скоттсдейл, в штаті Арізона.

Навчаючись у школі, Емма брала участь у театральних постановках місцевого молодіжного театру долині молодіжного театру, а в 15 років переїхала в Лос-Анджелес - будувати кар'єру актриси.

Кар'єра почалася для Емми в 2005 році з ролі в серіалі «Медіум». У 2006 році вона знялася в трьох серіалах: «Все тіп-топ, або життя Зака ​​і Коді», «Малкольм у центрі уваги» і «Щасливчик Луї».

Дебют Стоун в кіно відбувся в 2007 році у фільмі «Супер Перці». За роль Емма отримала премію "Молодий Голлівуд".

У 2008 році вона знялася в комедіях «Голий барабанщик» і «Хлопцям це сподобається», а в 2009-м Емма зіграла у фільмі «Привиди колишніх подружок». У тому ж 2009-му році вона зіграла одну з ролей в комедії жахів «Вітаємо у Зомбіленді».

У 2010 році вийшов фільм «Відмінниця легкої поведінки». Комедія прославила Емму і принесла їй любов глядачів та похвали критиків. Вона була номінована на "Золотий глобус" і на премію MTV Movie Awards як "Краща актриса" і за "Найкращу комедійну роль". Друга з номінацій принесла актрисі заслужену статуетку. Британська академія, в свою чергу, номінувала її в категорії "Висхідна зірка".

На 2011 рік припадає вихід цілих трьох фільмів з її участю: «Друзі по сексу», «Ця - безглузда - любов», а також «Прислуга».

Графік зйомок у Стоун розпланований на кілька років вперед. На 2012 рік намічений вихід довгоочікуваної картини «Людина-павук», «Муві 43», а на 2013-й - «Сімейка Крудсів».

У вільний час актриса любить займатися вивченням інтернет-технологій, мови HTML і всього, що пов'язано з областю ІТ.

Фільмографія:

The Favourite ... Abigail Masham
2017 Битва статей / Battle of the Sexes ... Billie Jean King
2017 Сімейка Крудсів 2 / The Croods 2 ... Eep, озвучка
2016 Ла Ла Ленд / La La Land ... Mia
2015 Алоха / Aloha ... Allison Ng
2015 Ірраціональна людина / Irrational Man ... Jill
2015 Saturday Night Live: 40th Anniversary Special (ТБ) ... Roseanne Росеннаданна
2014 Бьордмен / Birdman ... Sam
2014 Магія місячного світла / Magic in the Moonlight ... Sophie
2014 Нова Людина-Павук 2: Висока напруга / The Amazing Spider-Man 2 ... Gwen Stacy
2013 Муві 43 / Movie 43 ... Veronica (segment 'Veronica')
2013 Мисливці на гангстерів / Gangster Squad, The ... Jean
2013 Сімейка Крудсів / Croods, The ... Eep, озвучка
2012 Нова Людина-Павук / Amazing Spider-Man, The ... Gwen Stacy
2011 Прислуга / Help, The ... Eugenia 'Skeeter' Phelan
2011 Це безглузде кохання / Crazy, Stupid, Love. ... Hannah
2011 Друзі по сексу / Friends with Benefits ... Kayla
2010 Відмінниця легкої поведінки / Easy A ... Olive
2010 iPhone Murder Apps (відео) ... короткометражка
2010 Мармадюк / Marmaduke ... Mazie, озвучка
2009 Вітаємо у Зомбіленді / Zombieland ... Wichita
2009 Паперова людина / Paper Man ... Abby
2009 Привиди колишніх подружок / Ghosts of Girlfriends Past ... Allison Vandermeersh
2008 Хлопцям це сподобається / House Bunny, The ... Natalie
2008 Рокер / Rocker, The ... Amelia
2007 Гонка / Drive (серіал) ... Violet Trimble
2006 - ... Щасливчик Луї / Lucky Louie (серіал) ... Shannon
2007 Супер Перці / Superbad ... Jules
2005-2007 Все тіп-топ, або життя Зака ​​і Код / Suite Life of Zack and Cody, The (серіал) ... Ivana Tipton, озвучка
2005 - ... Робоцип / Robot Chicken (серіал) ... Janet
2005 Нове сімейство куріпок / New Partridge Family, The (ТБ) ... Laurie Partridge
2005-2011 Медіум / Medium (серіал) ... Cynthia McCallister
2000-2006 Малкольм у центрі уваги / Malcolm in the Middle (серіал) ... Diane

Нагороди:

Золотий глобус, 2011 рік
Номінації: Краща жіноча роль (комедія або мюзикл) («Відмінниця легкої поведінки»)

Премія каналу «MTV», 2011 рік
Переможець: Краща комедійна роль («Відмінниця легкої поведінки»)
Номінації: Краща жіноча роль («Відмінниця легкої поведінки»)

Британська академія, 2011 рік
Номінації: Зірка, що сходить
7918
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Майстри сексу
Дракони: Захисники Тупу
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.