,
Помаранчевий - хіт сезону
Слуга народу
Царство
Загрузка...

Одетт Аннабл

Одетт Аннабл Одетт Аннабл Одетт Аннабл Одетт Аннабл
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Odette Annable (Odette Yustman)
Зріст: 1.78 м
Дата народження: 10 травня 1985 | тілець
Місце народження: Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Жанри: Комедія, драма, детектив
Чоловік: Дейв Аннабл

Біографія:

Одетт народилася у Лос-Анджелесі, Каліфорнія. Її мати Лідія - кубинка. Її батько Віктор Юстман, за походженням на пів-італієць, на пів франзуз, народився у Боготі, Колумбія, а виріс у Нікарагуа. Він вільно володіє іспанською.

Вона закінчила Вудкрестську християнську середню школу у Ріверсайді, Каліфорнія. Після закінчення дівчина планувала отримати ступінь у бізнес-фінансах в університеті Лойола Меримаунт, але до тих пір вона вирішила продовжити кар’єру актриси.

Юстман змусив її дебютувати як актрису у ранньому віці, граючу іспаномовну студентку на ім’я Роза у Кіндергартен Коп, а пізніше вона вже знімалася у різноманітних телевізійних шоу і кінофільмах, таких як «South Beach» і «October Road». У 2007 Одетт знялась у фільмі «Божевільна поведінка» після того, як її помітили, послідувала головна роль у «Монстро» Дж. Дж. Абрамса.

Одетт Аннабл також озвучила голос Аманти з «Fallout 3». 29 січня 2008 вар'єте оголосило, що вона буде зніматися у «Ненародженому», який вийшов на екрани у 2009 році. Багато галасу в інтернеті послідувало після оприлюднення міжнародного постера для «Ненародженого», який, здавалося, використовував всю її природну привабливість.

Одетт знялася у ролі Мелані у телевізійній передачі «Злом» компанії Фокс, Хоча серії були скасовані з технічних причин, Фокс продовжив трансляцію до 15 листопада, 2011 року. 24 серпня 2011, шоу було відновлено компанією Фокс ще на 13 епізодів, запланованих пустити в ефір у комедійному блоці серед сезону.

Починаючи з осені 2011, вона буде грати головну роль новобранки в серіалі «Доктор Хаус».

10 жовтня 2010 року Одетт вийшла заміж за виконавця головної ролі в «Братах та сестрах» Дейва Аннабл. На їх весільній обітниці Одетт пообіцяла, що навчить Дейва іспанської, а також у її планах навчити мові своїх майбутніх дітей.

Фільмографія:

2011 Grow Up Already / Grow Up Already ... Winnie; короткометражка
2011 Подвійний агент / Double, The
2011 Кращі охорона / Breaking In (серіал) ... Melanie Garcia
2010 Крихітка з Беверлі-Гіллз 2 / Beverly Hills Chihuahua 2 (відео) ... Chloe, озвучка
2010 Знову ти / You Again ... Joanna
2010 Груповуха / Group Sex (відео) ... Vanessa
2010 І наступить тьма / And Soon the Darkness ... Ellie
2009 Пекельний ендшпіль / Rogues Gallery ... Temperance
2009 Ненароджений / Unborn, The ... Casey Beldon
2008-2009 Життя на Марсі / Life on Mars (серіал) ... Adrienne
2008 VFX of 'Cloverfield', The (відео) ... короткометражка
2008 Монстро / Cloverfield ... Beth McIntyre
2007-2008 October Road. (серіал) ... Aubrey
2007 Злети і падіння: Історія Дьюї Кокса / Walk Hard: The Dewey Cox Story ... Reefer Girl
2007 Reckless Behavior: Caught on Tape (ТБ) ... Emma Norman
2007 Трансформери / Transformers ... Socialite
2006 - ... Брати і сестри / Brothers & Sisters (серіал) ... Annie
2006 Відпочинок за обміном / Holiday, The ... Kissing Couple
2004 - ... Доктор Хаус / House, M.D. (серіал) ... Dr. Jessica Adams
2004-2005 Quintuplets (серіал) ... Kelly Helberg
2002-2009 Дефективний детектив / Monk (серіал) ... Courtney
1996 Дорогий Боженька / Dear God ... Angela, Daughter
1996 Спогади / Remembrance (ТБ) ... Charlotte
1990 Поліцейський з дитячого саду / Kindergarten Cop ... Rosa
5024
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Бійся ходячих мерців
Заборонене кохання
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.