,
Як козаки...
Стріла
Грімм
Загрузка...

Джастін Лонг

Джастін Лонг Джастін Лонг Джастін Лонг Джастін Лонг Джастін Лонг Джастін Лонг Джастін Лонг
Коротка біографія:

Рід занять: Актор
Ім'я (лат.): Justin Long
Зріст: 1.74 м
Дата народження: 2 червня 1978 | близнята
Місце народження: Фейрфілд, Коннектикут, США
Жанри: Комедія, мелодрама, ток-шоу

Біографія:

Джастін Лонг народився 2 червня 1978 року в Фейрфілд (штат Коннектикут) і при народженні одержав ім'я Джастін Джейк Лонг.

Джастін - другий із трьох синів професора філософії Р. Джеймса Лонга і Венді Лесняк, бродвейської актриси. Обидва брати Лонга - актори.

Після закінчення школи Fairfield Prep, Лонг навчався в знаменитому коледжі Vassar College, що готує найкращих комедійних акторів, і навіть був у складі комедійної трупи коллежда «Laughing Stock». Саме там вперше розкрився талант юнака.

Після кількох виступів Джастіна помітили і почали запрошувати зніматися в незалежному кіно - першим його проектом стала роль Брендона в картині «У пошуках Галактики». Знімався актор в той період і в в аматорських стрічках своїх друзів.

Правда, Лонг відмовлявся присвячувати більшу частину свого часу зйомок у кіно, поки не закінчив коледж в 2000 році.

Саме в цьому році Джастін привернув до себе увагу режисерів, продюсерів, критиків і публіки роллю нервового підлітка Воррена Чесвіка в телесеріалі «Ед». Потім був відомий фільм жахів «Джиперс Кріперс», що додав акторові популярності.

З цього моменту кар'єра Лонга покотилася по накатаній колії: все життя мріє про серйозну драматичній ролі молодий чоловік став зніматися в молодіжних комедіях і рекламах комп'ютерів «Макінтош» (навіть отримав серед друзів кличку The Mac Guy)

На сьогоднішній день, серед найбільш помітних робіт Джастіна - ролі у фільмі «Перехрестя», де він зіграв бойфренда героїні Брітні Спірс, роль другого плану в комедії «Вишибали».

Серед незалежних проектів актора можна виділити ролі в картинах Raising Genius і «Велика жратва».

Значним комерційним успіхом стала додала Джастіну популярності роль в романтичній комедії «Розлучення по-американськи», де Лонг грав разом з Дженніфер Еністон.

Сьогодні на рахунку актора - вже кілька десятків теле-і кінокартин.

Що ж стосується особистого життя, то Джастін дуже скритний в цьому плані. Не захоплюється він і бурхливої ​​громадським життям, не відвідує вечірки і нічні клуби.

Відомо лише, що в минулому у Лонга був роман з Джинніфер Ґудвін, а з 2008 року він зустрічається зі знаменитою актрисою Дрю Беррімор.

У 2008 році видання Entertainment Weekly помістило Джастіна на 25 місце в списку «30 зоряних акторів до 30 років».

Незважаючи на те, що актор постійно знімається в рекламах комп'ютерів «Макінтош», він дуже далекий від світу високих технологій. «Я виглядаю, як який-небудь хакер, але нічого не знаю про комп'ютери», - зізнається Лонг.

Джастін любить наслідувати різним голосам і озвучувати фільми - як він каже, «створювати цілого персонажа одним своїм голосом, забувши про тіло».

Лонг вважає себе досить вразливим людиною, тому намагається не читати нічого, що пишуть про нього в ЗМІ.

Фільмографія:

2012 Якщо хочеш добре провести час, дзвони ... / For a Good Time, Call ... Jesse
2012 Movie 43 ... Robin
2012 Хроніка / Chronicle ... Charlie
2011 Десятий рік / Ten Year ... Luke Burn
2011 Елвін і бурундуки 3D / Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked ... Alvin, озвучка
2010 Альфа і Омега: Зубата братва / Alpha and Omega ... Humphrey, озвучка
2010 Змовниці / Conspirator, The ... Nicholas Baker
2010 На відстані кохання / Going the Distance ... Garrett
2009 Патріотвілль / Taking Chances ... Chase Revere
2009 Елвін і бурундуки 2 / Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel ... Alvin, озвучка
2009 Планета 51 / Planet 51 ... Lem, озвучка
2009 Поза межами / Beyond All Boundaries ... Corp. James R. Garrett / Sgt. John H. Morris, озвучка; короткометражка
2009 Життя за гранню / After.Life ... Paul Coleman
2009 Це розлучення! / Serious Moonlight
2009 Протест молодості / Youth in Revolt ... Paul Saunders
2009 Смішні люди / Funny People ... Re-Do Guy
2009 Затягни мене в Пекло / Drag Me to Hell ... Clay Dalton
2009 В очікуванні / Still Waiting (TV) ... Dean, в титрах не вказаний
2009 Обіцяти - ще не одружитись / He's Just Not That Into You ... Alex
2008 Зак та Мірі знімають порно / Zack and Miri Make a Porno ... Brandon
2008 Просто додай води / Just Add Water ... Spoonie
2008 Снігова людина / Strange Wilderness ... Junior
2007 That Little Extra (TV) ... Dean
2007 Злети і падіння: Історія Дьюї Кокса / Walk Hard: The Dewey Cox Story ... George Harrison, в титрах не вказаний
2007 Міцний горішок 4.0 / Die Hard 4.0 ... Matt Farrell
2006 Ідіократія / Idiocracy ... Doctor
2006 Нас прийняли! / Accepted ... Bartleby Gaines
2006 Розлучення по-американськи / Break-Up, The ... Christopher
2006 Банда сніжної людини / Sasquatch Dumpling Gang, The ... Zerk Wilder
2006 Країна мрії / Dreamland ... Mookie
2005 Божевільні гонки / Herbie Fully Loaded ... Kevin
2005 Велика жратва / Waiting ... Dean
2005 Robin's Big Date ... Robin
2004 Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie ... Chris Harken
2004 Вишибали / Dodgeball: A True Underdog Story ... Justin
2004 Raising Genius ... Hal Nestor
2003 Джиперс Кріперс 2 / Jeepers Creepers II ... Darry Jenner
2002 Перехрестя / Crossroads ... Henry
2001 Джиперс Кріперс / Jeepers Creepers ... Darry Jenner
2001 Літні забави / Happy Campers ... Donald
2000 - 2004 Ед / Ed (серіал) ... Warren Cheswick
1999 У пошуках галактики / Galaxy Quest ... Brandon Wheeger, Commander Fan
1998 - 2006 Шоу 70-х / That '70s Show (серіал)
1997 - 2008 Цар гори / King of the Hill (серіал) ... Troy

Нагороди:

Премія каналу «MTV», 2005 рік
Номінації: Краща екранна команда («Вишибали»)
2617
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Водолій
Заборонене кохання
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.