,
Бійся ходячих мерців
Злі пташки
І мертві підуть
Загрузка...

Вадим Демчог

Вадим Демчог Вадим Демчог Вадим Демчог Вадим Демчог Вадим Демчог Вадим Демчог Вадим Демчог Вадим Демчог
Коротка біографія:

Рід занять: Актор
Ім'я (лат.): Vadim Demchog
Зріст: 1.69 м
Дата народження: 13 марта, 1963 | рыба
Місце народження: Нарва, СРСР (Естонія)
Жанри: Драма, комедія, кримінал
Дружина: Вероніка Демчог ...син Вільям

Біографія:

Вадим Демчог народився в Нарві. Сцена увійшла в його життя з юних років. Хлопчику було чотири роки, коли він почав грати в ляльковому театрі місцевого Палацу піонерів. Потім Вадим виступав на сцені Народного театру під керівництвом Юрія Михалева (нині театр «Ilmarinne»).

У 1984 році Вадим Демчог закінчив ЛГИТМиК, курс професора З.Я. Корогодського. Про свого вчителя Вадим Вікторович згадує з величезною повагою і захопленням: «Корогодський вчив по-особливому, з допомогою детально перевірених вправ, засаджуючи «вірус професії» прямо під шкіру, в підкірку, і це дивно як з роками, всі ці «стислі файли» розпаковувалися в зрілу майстерність. Це був педагог від Бога».

Після інституту Вадим Демчог деякий час працював у Театрі юного глядача. Пізніше - експериментував в різних театральних командах. З 1992 року працював на радіо Європа Плюс.

З початком 90-х йому, як і багатьом іншим артистам, довелося нелегко. Чим він тільки не займався, щоб заробити грошей: крив дахи, переганяв з-за кордону машини, торгував, озвучував рекламу.

Разом з тим, Вадим Демчог продовжував духовно удосконалюватися: багато подорожуючи, він зустрічався з буддистськими вчителями, вчився медитації, знімав фільми про буддизм.

Будучи особистістю талановитої та обдарованої, Вадим Демчог застосовує свої знання і вміння в різних галузях. З 2001 року Вадим Вікторович зайнявся викладацькою діяльністю. У 2004 році у видавництві АСТ вийшла його книга «Самоосвобождающаяся игра», що є, по суті, системою поглядів актора на цю професію. Ось що пишуть в анотаціях до його книзі: «Традиція Театру Реальності Демчог належить по лінії театру до магічного театру Германа Гессе і Джона Фаулза, театру жорстокості Антонена Арто, метафізичного театру безумства і граничного досвіду Фрідріха Ніцше, відкритого театру-лабораторії Єжи Гротовського, Священного театру Пітера Брука. До числа недавніх споріднених напрямів можна віднести трансперсональний театр Станіслава Грофа, який розкрив режисуру «космічної гри» у своїй однойменній книзі».

Вадим Демчог продовжує працювати на радіо. З 2003 року він співпрацює з радіостанцією "Срібний дощ". Він є одним з розробників захоплюючій щотижневої ігри-містифікації «Френкі-шоу» - блискучої пародії на шоу-бізнес.

Вадим Вікторович активно співпрацює з телебаченням. У 2010 році він закінчив роботу над проектом «Найбільше шоу на Землі» на замовлення каналу Культура. Сам актор так відгукувався про своє дітище: «Це дійсно ми дуже давно виношуємо проект, в якому ми подаруємо глядачам можливість «зіграти самим»... немов би вони опинилися всередині телевізора!»

Вадим Демчог став регулярно зніматися в кіно, з'являючись у ролях другого плану: Лаврецкий в серіалі «Вулиці розбитих ліхтарів-5», Олександр Суворов в серіалі «Фаворит», Гаррі Ентоні в серіалі «Нові пригоди Ніро Вульфа і Арчі Гудвіна », вчений-селекціонер Василь Петрович в серіалі« Аеропорт », лікар Дмитро Терехов в гостросюжетному міні-серіалі «Королі гри».

Всенародну популярність Вадиму Демчог принесла роль доктора-венеролога Івана Натановича Купітмана в серіалі «Інтерни». Актор створив образ розумного і хитрого лікаря-єврея, ловеласа, філософа, цінителя коньяку. Сам актор про свого героя каже так: «Все що я робив до цього, було відзначено тієї чи іншої гранню героїзму, героїзму майстерності, героїзму криміналу, героїзму маленької людини ... і раптом персонаж - позбавлений навіть натяку на якийсь героїзм! - Конформіст, пристосуванець, бабій, алкоголік і взагалі-то слабка людина ... Одне ясно - це не я! Але це ще одна з моїх граней! »

Свою майбутню дружину актрису Вероніку Вадим Демчог вперше побачив на виставі «У Мадрид, у Мадрид!» «Невеликого драматичного театру» Льва Еренбурга. Вадим Вікторович признається, що довгий час домагався її розташування. Одружилися вони через три роки ...

У подружжя підростає син Вільям. Вже в два з половиною роки у нього відбувся дебют у кіно, в парі з Дмитром Дюжевим.


Фільмографія:

2010 Інтерни (серіал) ... Купітман
2010 Черчилль (серіал) ... Любомир, гуру
2009 Дві сестри 2 (серіал) ... Клюквін
2009 Таємниці кохання ... Святий Валентин
2009 Виклик 4 ... Корчевський
2008 Дві сестри (серіал) ... Клюквін
2008 Чотири віки любові ... Володимир Сергійович Толмачов
2007 Фальшивомонетники
2006 Хробак ... Дон Мук
2006 Фаворит (серіал) ... Олександр Cувopoв
2006 Угін (серіал)
2006 Контора (серіал) ... Діма / Павло I
2006 Студенти 2 ... Шaц
2006 Дружина Сталіна (ТБ)
2005 Танцюють всі! ... Саша
2005 Щасливий (серіал)
2005 Студенти (серіал) ... Шaц
2005 Мисливці за іконами (серіал) ... Аркашка
2005 Золоте теля (серіал) ... голова виконкому
2005 Аеропорт (серіал) ... Михайло Юсупов
2004 Сестри (серіал) ... Юлій
2004 Опера. Хроніки вбивчого відділу (серіал)
2003 Ніро Вульф і Арчі Гудвін (серіал)
2003 Віола Тараканова. У світі злочинних пристрастей -1 (серіал) ... Слава
2002 Вулиці розбитих ліхтарів. Менти 4 (серіал)
2002 Агентство "НЛС" 2 (серіал)
2001 Агентство "НЛС" (серіал)

Роботи у театрі:

Проект Вадима Демчог «Територія Гри»
«Бардо для Аліси»
«Козляче серце»
«Пісні крові»

Московський ТЮЗ
«Сни Вигнання» (реж. К. Гінкас)

Невеликий Драматичний Театр, Санкт-Петербург
«Оркестр»


Нагороди та премії:

2001 Фестиваль «Різдвяний парад», Приз за кращу чоловічу роль (Маню з вистави «Оркестр»)


Посилання:

Офіційний сайт Вадима Демчога
3201
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Величне століття. Роксолана
Картковий будинок
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.