,
Південний Парк
Слуга народу
Пуаро Агати Крісті
Загрузка...

Тіффані Тіссен

Тіффані Тіссен Тіффані Тіссен Тіффані Тіссен Тіффані Тіссен Тіффані Тіссен Тіффані Тіссен
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер, режисер
Ім'я (лат.): Tiffani Thiessen
Зріст: 1.65 м
Дата народження: 23 січня 1974 | водолій
Місце народження: Лонг-Біч, Каліфорнія, США
Жанри: Комедія, драма, мелодрама
Чоловік: Брейді Сміт ... одна дитина

Біографія:

Тіффані Тіссен народилася 23 січня 1974 року в Лонг-Біч, штат Каліфорнія, США.

Батько Тіффані, Франк, проектував парки, а мама, Робін, була домогосподаркою. У актриси німецькі, грецькі, турецькі та уельські коріння.

Вже в дев'ять років дівчинка стала моделлю кількох журналів та рекламних відеороликів. У 1987 р. вона отримала титул «Юна міс Америка», за допомогою якого і опинився на екранах перед телеглядачами в запропонованому їй серіалі. У 1988 р. Тіффані стала «Кращою моделлю» за версією журналу «Teen».

Свій перший прорив в шоу-бізнес Тіссен пережила в ролі милої Келлі Каповскі в серіалі «Врятований дзвінком: Гавайський стиль». Келлі Каповскі докорінно відрізнялася від майбутньої головної ролі Тіффані в популярному серіалі «Беверлі-Хіллз 90210». Її героїня, Велері Мелоун, за задумом творців серіалу, була тією ще штучкою!

Взагалі, роль Велері стала своєрідним потужним проривом. Продюсер «Беверлі-Хіллз 90210», Аарон Спеллінг, взяв недосвідчену молоду дівчину на цю роль, володіючи прекрасним чуттям. Запалювати нові зірки - в його дусі, і він не помилився знову: рейтинги серіалу підскочили після того, як у нього був введений персонаж, який грала Тіффані Тіссен. У «Беверлі-Хіллз 90210» актриса знімалася в період 1994-1998 р., Останній раз з'явившись у фінальній серії серіалу на весіллі своїх друзів.

Пізніше Тіссен з'явилася ще в кількох серіалах. Її перехід на великий екран протікав мляво, а все тому, що фільми з її участю піддавалися жорстокій критиці.

Актриса переграла безліч ролей у безлічі серіалів. Також Тіссен брала участь в озвучуванні мультфільму «Різдвяні пригоди звірів».

Відомо, що актриса відхилила пропозицію замінити Шеннен Доерті в серіалі «Зачаровані». Крім режисерської роботи над «Just Pray», Тіссен ще раз виступила в цьому статусі в комедії «Hung», ставши одночасно її продюсером.

9 липня 2005 Тіффані-Амбер Тіссен вийшла заміж за актора Брейді Сміта в Монтеріко, Каліфорнія.

Тіффані - вегетаріанка і учасниця благодійної організації "Make-A-Wish".

Фільмографія:

2009 - 2010 Білий комірець / White Collar (серіал) ... Elizabeth Burke
2008 Солдат-кіборг / Cyborg Soldier (відео) ... Lindsey Reardon
2007 Пандемія / Pandemic (ТБ) ... Kayla Martin
2006 - 2007 Що щодо Брайана / What About Brian (серіал) ... Natasha Drew
2002 - 2003 Кримінальні гонки / Fastlane (серіал) ... Wilhelmina 'Billie' Chambers
2002 Голлівудський фінал / Hollywood Ending ... Sharon Bates
2001 Різдвяні пригоди звірів / A Christmas Adventure from a Book Called Wisely's Tales (відео) ... Vixen, озвучка
2001 Everything But the Girl (ТБ) ... Denise
2000 Ну дуже страшне кіно / Shriek If You Know What I Did Last Friday the Thirteenth (відео) ... Hagitha 'Hag' Utslay, empTV Reporter
2000 Ladies Man, The ... Honey DeLune
2000 Ivansxtc ... Marie Stein
1999 До біса кохання / Love Stinks ... Rebecca Melini
1999 Від заходу до світанку 2: Криваві гроші з Техасу / From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money (відео) ... Pam
1999 У гонитві за мрією / Speedway Junky ... Wilma Price
1998 - 1999 Купідон / Cupid (серіал) ... Stephanie MacGregor
1998 - 2001 Два хлопця, дівчина і піцерія / Two Guys, a Girl and a Pizza Place (серіал) ... Marti
1997 - 2003 Журнал мод / Just Shoot Me! (серіал) ... Amy Watson
1996 Приховані секрети / Buried Secrets (ТБ) ... Annalisse Vellum
1996 Солодкі сни / Sweet Dreams (ТБ) ... Alison Sullivan
1995 Вона боролася поодинці / She Fought Alone (ТБ) ... Caitlin Rose
1995 Близький незнайомець / Stranger Beside Me, The (ТБ) ... Jennifer Gallagher
1994 - 1995 Правосуддя Берка / Burke's Law (серіал) ... Andrea Pierce
1994 Врятований дзвінком: Весілля в Лас-Вегасі / Saved by the Bell: Wedding in Las Vegas (ТБ) ... Kelly Kapowski Morris
1993 - 1994 Врятований дзвінком: Шкільні роки / Saved by the Bell: The College Years (серіал) ... Kelly Kapowski
1993 Зять / Son in Law ... Tracy
1992 Вбивця серед друзів / A Killer Among Friends (ТБ) ... Jenny Monroe
1992 Врятований дзвінком / Saved by the Bell: Hawaiian Style (ТБ) ... Kelly Kapowski
1991 - 1998 Крок за кроком / Step by Step (серіал) ... Tina Gordon
1991 - 1995 Блоссом / Blossom (серіал) ... Ricki
1990 - 2000 Беверлі-Хіллз 90210 / Beverly Hills, 90210 (серіал) ... Valerie Malone
1989 - 1993 Saved by the Bell (серіал) ... Kelly Kapowski
1987 - 1997 Одружені з дітьми / Married with Children (серіал) ... Heather McCoy
1986 - 1991 Велері / Valerie (серіал) ... Brooke
1984 - 1990 Чарльз у відповіді / Charles in Charge (серіал) ... Jennifer

Продюсер:

2011 Hung
2005 Just Pray ... співпродюсер; короткометражка
1996 Приховані секрети / Buried Secrets (ТБ) ... співпродюсер

Режисер:

2011 Hung
2005 Just Pray
4065
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Люцифер
Якось у казці
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.