,
Тихий океан
Таємниці Ґравіті Фолз
Теорія великого вибуху
Загрузка...

Мішель Пфайффер

Мішель Пфайффер Мішель Пфайффер Мішель Пфайффер Мішель Пфайффер Мішель Пфайффер Мішель Пфайффер Мішель Пфайффер Мішель Пфайффер Мішель Пфайффер Мішель Пфайффер
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер
Ім’я (лат.): Michelle Pfeiffer
Зріст: 1.71 м
Дата народження: 29 квітня 1958 | тілець
Місце народження: Санта-Ана, США
Жанри: Драма, комедія, мелодрама
Чоловік: Пітер Хортон (розлучення); Девід Е. Келлі ... двоє дітей

Біографія:

Мішель Пфайффер народилася в каліфорнійському містечку Санта-Ана. Її батько працював агентом з продажу кондиціонерів, а мати вела домашнє господарство. Сім'я була багатодітною: Мішель росла зі старшим братом Ріком і молодшими сестрами Діді і Лорі.

Характер майбутньої актриси з дитинства був крутий: вона була завзята і волелюбна, у шкільні роки легко вплутуватися в бійку і насилу висиджувала на уроках. Одним з її хобі був серфінг, і він же був однією з причин хронічних прогулів у школі.

Незабаром після народження Мішель, сім'я Пфайффер переїхала в Мідвей-Сіті, а потім у Фонтан Веллей, де в 1976 році Мішель закінчила школу. Після уроків вона відвідувала заняття по театральному мистецтву, але це було швидше віддушиною, і Мішель тоді не думала серйозно про професію актриси.

Її батьки були обмежені в коштах і тому з чотирнадцяти років майбутній зірці довелося шукати роботу. Її трудовий шлях розпочався в якості продавщиці в магазині готового одягу. Потім Мішель спробувала вчитися в коледжі, але їй це не сподобалося і вона пішла. Потім вона провела рік в Голден Вест Коледжі, вивчаючи юриспруденцію, працюючи при цьому контролером в супермаркеті.

Її першою роботою була маленька роль у телевізійній програмі «Острів фантазій» і з цього часу Мішель стала брати серйозні уроки акторської майстерності. Там вона познайомилася з актором і режисером Пітером Хортон. У 1981 році вони одружилися.

Участь у фільмі «Жир-2» (продовження мега-блокбастера 1978 «Жир») привернуло увагу глядачів до починаючої актриси.
Вона отримала номінацію на Оскар за «Небезпечні зв'язки», потім друге призначення на престижну нагороду за роль у картині «Знамениті брати Бейкер», а в 1992 році - третя номінація за роботу у фільмі «Поле кохання».
У 1996 році Мішель отримала призначення на кінонагороди MTV в номінаціях «найпривабливіша жінка» і «краще виконання жіночої ролі», але у фіналі вона та інші претендентки поступилися пальму першості Алісії Сильверстоун.

Невдалою віхою в її кар'єрі стала відмова від ролі Кларенс у фільмі «Мовчання ягнят», який став знаменитим, увійшов до класики кінематографа і прославив знялися там акторів. Цю роль потім зіграла Джоді Фостер.

Залишившись одна після розлучення, Мішель недовгий час зустрічалася з акторами Велом Кілмером, Кевіном Костнером, Майклом Кіттоном, Джоном Малковичем, і цілих три роки була разом з актором Фішером Стівенсом. Їй хотілося мати сім'ю і серйозні стосунки, але тут успіху не було.

З майбутнім чоловіком, телепродюсером Девідом Келлі, вона познайомилася під час партії в кеглі. Відносини міцніли і в 1993 році Мішель вирішила удочерити дівчинку. Та народилася у молодої матері, яка вже мала чотирьох дітей і абсолютно не здатна про них піклуватися. Мішель була щаслива взяти дівчинку до себе.

У листопаді 1993 року, на хрещенні дитини, названої Клаудіа-Роза, Мішель та Девід оголосили, що збираються одружитися. Через дев'ять місяців, у серпні 1994 року, народилася їх спільна дитина - Джон Хенрі Келлі.

Фільмографія:

2013 Малавіта / The Family ... Maggie Blake
2012 Ласкаво просимо до людей / Welcome to People ... Lillian
2012 Похмурі тіні / Dark Shadows ... Elizabeth Collins Stoddard
2011 Старий Новий рік / New Year's Eve ... Ingrid
2009 Особисте / Personal Effects ... Linda
2009 Шері / Cheri ... Lea de Lonval
2007 Зоряний пил / Stardust ... Lamia
2007 Лак для волосся / Hairspray ... Velma Von Tussle
2007 Я ніколи не буду твоєю / I Could Never Be Your Woman ... Rosie
2002 Білий олеандр / White Oleander ... Ingrid Magnussen
2001 Я — Сем / I Am Sam ... Rita Harrison Williams
2000 Що приховує брехня / What Lies Beneath ... Claire Spencer
1999 Історія Про Нас / Story of Us, The ... Katie Jordan
1999 Сон в літню ніч / A Midsummer Night's Dream ... Titania
1999 На самому дні океану / Deep End of the Ocean, The ... Beth Cappadora
1998 Принц Єгипту (озвучування)
1997 Тисяча акрів / A Thousand Acres ... Rose Cook Lewis
1996 Один прекрасний день / One Fine Day ... Melanie Parker
1996 Джилліан на день народження / To Gillian on Her 37th Birthday ... Gillian Lewis
1996 Близько до серця / Up Close & Personal ... Sally, Tally Atwater
1995 Небезпечні думки / Dangerous Minds ... Louanne Johnson
1994 - 2008 В студії акторської майстерності / Inside the Actors Studio (сериал)
1994 Вовк / Wolf ... Laura Alden
1993 Епоха невинності / Age of Innocence, The ... Ellen Olenska
1992 Поле кохання / Love Field ... Lurene Hallett
1992 Повернення Бетмена / Batman Returns ... Catwoman, Selina Kyle
1991 Френкі і Джоні / Frankie and Johnny ... Frankie
1990 Російський дім / Russia House, The ... Katya Orlova
1989 Знамениті брати Бейкер / Fabulous Baker Boys, The ... Susie Diamond
1988 Небезпечні зв'язки / Dangerous Liaisons ... Madame Marie de Tourvel
1988 П'яний світанок / Tequila Sunrise ... Jo Ann Vallenari
1988 Заміжня за мафією / Married to the Mob ... Angela de Marco
1987 Амазонки на Місяці / Amazon Women on the Moon ... Brenda Landers
1987 Приречена любов / Tales from the Hollywood Hills: Natica Jackson (ТВ) ... Natica Jackson
1987 Влада, пристрасть і вбивство
1987 Іствікські відьми / Witches of Eastwick, The ... Sukie Ridgemont
1986 Солодка свобода / Sweet Liberty ... Faith Healy
1985 У ночі / Into the Night ... Diana
1985 Леді-яструб / Ladyhawke ... Isabeau d'Anjou
1983 One Too Many
1983 Обличчя зі шрамом / Scarface ... Elvira Hancock
1982 Бріолін 2 / Grease 2 ... Stephanie Zinone
1981 Діти, яких не шукають / Children Nobody Wanted, The (ТВ) ... Jennifer Williams
1981 Келлі і Син / Callie & Son (ТВ) ... Sue Lynn Bordeaux
1981 Чарлі Чан і прокляття Королеви Драконів / Charlie Chan and the Curse of the Dragon Queen ... Cordelia Farenington
1980 Пропадаючи від любові / Falling in Love Again ... Sue Wellington
1980 Голівудські лицарі / Hollywood Knights, The ... Suzie Q
1979 Solitary Man, The (ТБ) ... Тріша
1979 Delta House (серіал) ... Bombshell
1978 - 1984 Острів фантазій / Fantasy Island (серіал) ... Athena
1977 - 1983 Каліфорнійський дорожній патруль / CHiPs (серіал) ... Jobinа
1972 - 1995 ABC Afterschool Спеціальна (серіал) ... Annie

Продюсер:

1997 Тисяча акрів / A Thousand Acres
1996 Один прекрасний день / One Fine Day

Нагороди та премії:

Премія каналу «MTV», 1996 рік
Номінації: Найбажаніша жінка («Небезпечні думки»); Краща жіноча роль («Небезпечні думки»)

Золотий глобус, 1994 рік
Номінації: Краща жіноча роль (драма) («Епоха невинності»)

Оскар, 1993 рік
Номінації: Краща жіноча роль («Поле кохання»)

Золотий глобус, 1993 рік
Номінації: Краща жіноча роль (драма) («Поле кохання»)

Премія каналу «MTV», 1993 рік
Номінації: Найбажаніша жінка («Повернення Бетмена»); Кращий поцілунок («Повернення Бетмена»)

Золотий глобус, 1992 рік
Номінації: Краща жіноча роль (комедія або мюзикл) («Френкі та Джонні»)

Золотий глобус, 1991 рік
Номінації: Краща жіноча роль (драма) («Російський дім»)

Британська академія, 1991 рік
Номінації: Краща жіноча роль («Знамениті брати Бейкер»)

Оскар, 1990 рік
Номінації: Краща жіноча роль («Знамениті брати Бейкер»)

Золотий глобус, 1990 рік
Переможець: Краща жіноча роль (драма) («Знамениті брати Бейкер»)

Британська академія, 1990 рік
Переможець: Краща жіноча роль другого плану («Небезпечні зв'язки»)

Оскар, 1989 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Небезпечні зв'язки»)

Золотий глобус, 1989 рік
Номінації: Краща жіноча роль (комедія або мюзикл) («Заміжня за мафією»)
4303
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Коломбо
Краще подзвоніть Солу
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.