,
Шанс
Гострі козирки
Чорний список
Загрузка...

Тара Рід

Тара Рід Тара Рід Тара Рід Тара Рід Тара Рід Тара Рід Тара Рід Тара Рід Тара Рід
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер
Ім’я (лат.): Tara Reid
Зріст: 1.65 м
Дата народження: 8 листопада 1975 | скорпіон
Місце народження: Вакофф, Нью-Джерсі, США
Жанри: Комедія, драма, трилер
Чоловік: Зак Кехайова

Біографія:

Тара Рід народилася 8 листопада 1975 року в Вакоффі (штат Нью-Джерсі). Батьки Том і Донна Рід - власники двох дитячих садків.

Актриса вчилася в католицькій школі і закінчила Байсреблську академію, це альтернативна середня школа. Батьки також її віддали в дитячу акторську школу в Нью-Йорку, де вона вчилася разом з Макколей Калкіним, Сарою Мішель Геллар, Беном Тейлором і Джеррі О'Коннелл. У Рід є молодший брат і сестра Коллін і Патрік, і старший брат, Том.

Кар'єра Тари Рід почалася в ранньому віці, коли в 6 років вона з'явилася в дитячій телевікторині Child's Play. Потім дівчинка досить успішно знялася у комерційних телевізійних програмах Jell-O, McDonald's і Crayola. Але цього талановитій дитині здалося мало, і Тара поступила в дуже престижну Професійну Акторську Дитячу Школу в Нью-Йорку. Її однокласниками були майбутні відомі зірки Голлівуду: Сара Мішель Геллар, Джері О `Коннор, Маколей Калкін і Бен Тейлор.

У 1998 році Тара Рід знялася у кримінальній комедії братів Коенів «Великий Лебовськи». Разом з молодою актрисою, також знялися такі актори як: Джефф Бріджес, Джон Гудман і Стів Бушемі.

Після цієї ролі кінокар'єра Тари Рід швидко пішла вгору. У 1998 році актриса дебютувала на других ролях в досить популярних картинах: «Врятовані Беллою» і у фільмі жахів про маніяка, який своїми вбивствами інсценує міські легенди, «Міські легенди» в партнерстві з Джаредом Лето і Алісією Вітт.

У 1999 році в кінокар'єрі Тари Рід з'явився фільм «Американський пиріг», який приніс найбільшу популярність Рід. Тару Рід після деяких відвертих сцен у фільмі вважали мало не секс-бомбою, актрису на перебій стали запрошувати фотографуватися в купальниках, бікіні та інших відвертих нарядах для журналів типу Rolling Stone.

Вдалими для Рід стали і зйомки в культовому фільмі «Жорстокі ігри». У картині актриса успішно відіграла разом з Сарою Мішель Геллар, Райаном Філіпом і Різ Візерспун.

Актриса успішно знялася в 2000 році у фільмі «Оголені тіла», який, завдяки інтимним сценам, був тепло прийнятий публікою. Головні ролі разом з Рід прекрасно виконали Шон Патрік Фленері, Джеррі О' Коннелл і Аманда Піт.

Потім послідувала не зовсім вдала роль в плані акторської майстерності в мелодрамі «Доктор Т. і його жінки» з Річардом Гіром. Актрисі не вдалося повністю розкрити ні образ своєї героїні, ні показати весь свій акторський талант. Очікуваного кіноуспіху Тарі Рід роль в цьому фільмі, на жаль, не принесла.

А ось 2001 рік став більш вдалим. Актриса талановито вписалася в кіносюжет стрічки «Просто прибульці» та музичної комедії «Джозі та її кішечки».

Акторська кар'єра Тари Рід продовжувала успішно розвиватися. Чарівна акторка завершила зйомки в молодіжній комедії «Король вечірок», яка вийшла в 2002 році і зміцнила репутацію Тари, як однієї з найкращих молодіжних актрис. У цій комедії про зірку місцевої тусовки, вона чудово зіграла чарівну, серйозну і правильну дівчину Гвен Пірс. У 2003 році Рід вдало знялася в епізоді у фільмі «Диявольський острів» і взяла участь у зйомках комедійної мелодрами «Дочка мого боса», де в партнерстві з Ештоном Катчером зіграла чарівну дочку суворого начальника Лізу Тейлор.

А ось в 2004 році вийшли вже три фільми за участю знаменитої актриси. У фільмах «Вузлики» і «Райський ставок» у Тари Рід були, правда, епізодичні ролі, а от у продовження культового серіалу «Ворон: Зла молитва, вона разом з Юдзі Окумото, Маркусом Чонгом і Тіто Ортіз виконала головну роль.

2005 рік виявилися для Тари Рід також успішним: у прокаті знову з'явилися відразу ж три картини з її участю. Відома актриса дебютувала в парі з Крістіаном Слейтером в кінофільмі «Один у темряві». Другий фільм 2005 року режисера Джеймса Дека «Тіньовий партнер» спільного виробництва Росії та США, також успішно пройшов по залах Америки та Європи. У цій стрічці разом з Тарою Рід зіграли Нік Моран і Сергій Котов. І в третьому фільмі - мелодраматичному трилері «Ворон: Жорстоке причастя» актриса талановито і яскраво відіграла роль волелюбної дівчини Лоли.

Потім у кінокар'єрі Тара Рід зробила перерву на 1 рік, щоб у 2007 році знову з'явитися в кадрі в ролі неприборканої Еллен Харріс в молодіжному фільмі «Випускний угар». У спортивному фільмі режисера Томаса Рейда Алея слави Тара Рід блискуче виконала роль коханої дівчини найталановитішого гравця у боулінг в Америці.

У цьому ж 2007 році Рід виконала роль Стефанії в комедійній драмі «Знати б, що я геній, тут вона знімалася у воістину зіркової команди Маркуса Редмонда і Вупі Голдберг. 2008 рік також залишив в кінобіографії знаменитої актриси непоганий слід. Тара Рід з'явилася у фільмі «Неприродний привід і в мелодрамі «Гадюки, актриса блискуче зіграла безстрашного доктора Джонатан Скарф.

Фільмографія:

2015 Акулячий торнадо 3 / Sharknado 3: Oh Hell No! (ТБ) ... April Wexler
2014 Tie the Knot ... Beatrice, чутки
2014 Ферма Чарлі / Charlie's Farm ... Natasha
2014 Акулячий торнадо 2 / Sharknado 2: The Second One (ТБ) ... April Wexler
2013 Похмільні гри / The Hungover Games ... Effing White
2013 Акулячий торнадо / Sharknado (ТБ) ... April Wexler
2012 Останній дзвоник / Last Call ... Lindsay
2012 Американський пиріг: Знову разом / American Reunion ... Victoria 'Vicky' Lathum
2011 Поля / The Fields / The Fields ... Bonnie
2008 Гадюки / Vipers (ТБ) ... Nicky Swift
2008 Неприродний привід / Clean Break ... Julia McKay
2008 Випускний угар або День самоврядування / Senior Skip Day (відео) ... Ellen Harris
2007 Алея слави / Strike ... Lil Reno
2007 Знати б, що я геній / If I Had Known I Was a Genius ... Stephanie
2005 Hitched (ТБ) ... Theresa
2005 Incubus ... Jay
2005 Тіньовий партнер ... Dina
2005 Ворон 4: Жорстоке причастя / Crow: Wicked Prayer, The ... Lola Byrne
2005 Один у темряві / Alone in the Dark ... Aline Cedrac
2004 - 2005 Пятерняшкі / Quintuplets (серіал) ... Ms. Foley
2004 Зв'язки / Knots ... Emily
2003 Донька мого боса / My Boss's Daughter ... Lisa Taylor
2003 Диявольський острів / Devil's Pond ... Julianne
2002 Король вечірок / Van Wilder ... Gwen Pearson
20010 - 2009 Клініка / Scrubs (серіал) ... Danni Sullivan
2001 Американський пиріг 2 / American Pie 2 ... Vicky Lathum
2001 Джозі і кішечки / Josie and the Pussycats ... Melody Valentine
2001 Прибульці в Америці / Just Visiting ... Angelique
2000 Доктор «Т» і його жінки / Dr T and the Women ... Connie
1999 Оголені тіла / Body Shots ... Sara Olswang
1999 Американський пиріг / American Pie ... Victoria 'Vicky' Lathum
1999 Жорстокі ігри / Cruel Intentions ... Marci Greenbaum
1999 What We Did That Night / What We Did That Night (ТБ) ... The Girl
1998 Навколо вогню / Around the Fire ... Jennifer
1998 Міські легенди / Urban Legend ... Sasha Thomas
1998 Фанатка / Girl ... Cybil
1998 Великий Лебовськи / Big Lebowski, The ... Bunny Lebowski
1998 Я прокинувся рано в день моєї смерті / I Woke Up Early the Day I Died ... Nightclub Bartender
1993 - 2000 Saved by the Bell: The New Class / Saved by the Bell: The New Class (серіал) ... Sandy
1992 - 1997 California Dreams / California Dreams (серіал) ... Sarah
1987 Повернення в Cалем / A Return to Salem's Lot ... Amanda
1965 - 2009 Дні нашого життя / Days of Our Lives (серіал) ... Ashley

Продюсер:

2010 Ірландець / Kill the Irishman ... виконавчий продюсер
2007 Алея слави / Strike

Нагороди та премії:

Золота малина, 2006 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль («Один у темряві»)

Золота малина, 2004 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль другого плану («Дочка мого боса»)
4451
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Чужоземка
Водолій
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.