,
Готем
Дівчата
Друзі
Загрузка...

Дженніфер Моррісон

Дженніфер Моррісон Дженніфер Моррісон Дженніфер Моррісон Дженніфер Моррісон Дженніфер Моррісон Дженніфер Моррісон
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер
Ім’я (лат.): Jennifer Morrison
Зріст: 1.66 м
Дата народження: 12 квітня 1979 | овен
Місце народження: Чикаго, Іллінойс, США
Жанри: Драма, комедія, мелодрама

Біографія:

Дженніфер Мері Моррісон народилася 12 квітня 1979 в Чикаго, штат Іллінойс, США. Американська актриса, модель, продюсер. Дівчина виросла в родині вчителів. Папа, Девід Л. Моррісон, мав унікальний педагогічний дар і навіть отримав звання "Учитель року" штату Іллінойс. Мамі, Джуді Моррісон, крім шкільної діяльності, довелося займатися ще трьома дітьми вдома. Нудно не було. Дженніфер грала на кларнеті, співала у тата в хорі. Також вона допомагала батькам, доглядати дітей.

У 1997 році Дженніфер закінчила Prospect High School, де працювали батько з матір'ю. Надалі, як і годиться дівчинці в яку багато вклали батьки, вона вступила до Чиказького університету імені Лойоли, де до 2000 року вивчала англійську мову. Мабуть, так би й залишилася вона на правильній доріжці, викладала б у татовій і маминій школі "інгліш".

Але не тут то було! Виявляється в університеті Дженніфер не тільки тужила над неправильними дієсловами англійської мови, але паралельно вивчала театральне мистецтво. Цей інтерес привів її в театральну студію "Steppenwolf", яку вона успішно закінчила. І тепер її шлях лежить, як у багатьох сотень дівчат - в Лос-Анджелес, щоб продовжити кар'єру в кіно, театрі і на телебаченні.

Може здатися, що слово почати буде доречніше, ніж продовжити. Проте, коли Дженніфер було 10 років вона потрапила на обкладинку журналу "Sports Illustrated for Kids", та ще із зіркою баскетболу Майклом Джорданом. Кар'єру моделі вона взагалі почала в ранньому віці. Далі більше: в 15 років вона знялася у фільмі «Перехрестя», з такими акторами як Річард Гір і Шерон Стоун.

У 2007 Моррісон брала участь у зйомках відеороликів до гри "Command & Conquer 3: Tiberium Wars". З 2004 року вона знімається в ролі імунолога доктора Еллісон Кемерон, в серіалі «Доктор Хаус». Разом зі своїм партнером по серіалу красенем-актором Джессі Спенсером, в 2006 році вона виконала одну з головних ролей в незалежному фільмі «Розквіт», продюсером якого була сама.

Видно Париж і Різдво, в січні 2007 року запаморочили Дженніфер Моррісон і Джессі Спенсеру голову, - журнал "People" оголосив про те, що вони побралися. Але пройшло трохи більше півроку і в серпні 2007р. вони розірвали заручини.

Зараз Дженніфер зустрічається з актором серіалу «Втеча з в'язниці» Аморі Ноласко.

Може бути з часом вона навчитися маніпулювати чоловіками так, щоб вони залишалися в щасливому невіданні щодо цього. Адже розум жінки, насамперед у вмінні приховати його наявність. Всі успіхи та творчі перемоги Дженніфер попереду, вона занадто діяльна і самодостатня особистість, щоб стояти на місці.

Фільмографія:

2012 Knife Fight / Knife Fight ... Angela
2011 Одного разу / Once Upon a Time (серіал) ... Emma Swan
2011 П'ять / Five (ТБ) ... Sheila
2011 Воїн / Warrior ... Tess Conlon
2011 Повернути Ешлі додому / Bringing Ashley Home (ТБ) ... Ashley
2010 Переслідування / Chase (серіал) ... Faith Maples
2009 - ... Загін супергероїв / The Super Hero Squad Show (серіал) ... Wasp
2009 Столик на трьох / Table for Three (відео) ... Leslie
2009 Зоряний шлях / Star Trek ... Winona Kirk
2007 Великий Стен / Big Stan ... Mindy
2007 Вбивство принцеси Діани / The Murder of Princess Diana (ТБ) ... Rachel
2006 Розквіт / Flourish ... Gabrielle Winters
2005 - ... Як я зустрів вашу маму / How I Met Your Mother (серіал) ... Zoey Pierson
2005 Mall Cop / Mall Cop ... Chris
2005 Містер і місіс Сміт / Mr. & Mrs. Smith ... Jade - Associate # 2
2004 Lift / Lift ... Sarah; короткометражка
2004 - ... Доктор Хаус / House, M.D. (Серіал) ... Dr. Allison Cameron
2004 Пережити Різдво / Surviving Christmas ... Missy Vanglider
2004 The Sure Hand of God / The Sure Hand of God ... Lily Bowser
2003 The Edge / The Edge (ТБ)
2003 Скейтбордисти / Grind ... Jamie
2002 Nantucket / Nantucket ... Alicia
2002 Лихоманка по дівчатам / Girl Fever ... Annie
2002 Big Shot: Confessions of a Campus Bookie / Big Shot: Confessions of a Campus Bookie (ТБ) ... Callie
2002 Design / Design ... Sonya Mallow
2001-2002 Хроніка / The Chronicle (серіал) ... Gwen
2001 The Zeros / The Zeros ... Joyce
2000 Міські легенди 2: Останній відрізок / Urban Legends: Final Cut ... Amy Mayfield
1999 Відлуння луни / Stir of Echoes ... Samantha Kozac
1998-2002 Час не чекає / Any Day Now (серіал) ... Mandy Singer
1998-2003 Затока Доусона / Dawson's Creek (серіал) ... Melanie Shea Thompson
1994 Диво на 34-ій вулиці / Miracle on 34th Street ... Denice
1994-2003 Дотик ангела / Touched by an Angel (серіал) ... Melissa Dunnigan
1993 Перехрестя / Intersection ... Meaghan Eastman

Продюсер:

2009 - ... Лузери / Glee (серіал) ... асоційований продюсер (18 епізодів, 2009-2010)
2006 Розквіт / Flourish
5734
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Бійся ходячих мерців
Корольок - пташка співоча
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.