,
Майстри сексу
Вікінги
Готем
Загрузка...

Кейт Бекінсейл

Кейт Бекінсейл Кейт Бекінсейл Кейт Бекінсейл Кейт Бекінсейл Кейт Бекінсейл Кейт Бекінсейл Кейт Бекінсейл
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Kate Beckinsale
Зріст: 1.70 м
Дата народження: 26 липня 1973 | лев
Місце народження: Лондон, Велика Британія
Жанри: Драма, комедія, мелодрама
Чоловік: Майкл Шин (розлучення) ... одна дитина; Лен Вайзман

Біографія:

Кейт народилася в Лондоні в родині театральної та телевізійної актриси Джуді Ло і відомого телевізійного актора Річарда Бекінсейл, померлого в 1979 році у віці 31 року. У Кейт є старша зведена сестра Саманта, також акторка. Прадідусь Бекінсейл був вихідцем з Бірми, і Кейт стверджує, що в дитинстві у неї була «дуже азіатська зовнішність».

Бекінсейл вигравала перші місця в змаганнях друкарській молоді. Після закінчення школи в Лондоні, вона пішла по стопах своїх батьків і почала свою акторську кар'єру. Свою першу роль вона зіграла в телевізійному фільмі «Один проти вітру» про Другу світову війну, що з'явився в ефірі в 1991 році. Кейт вивчала французьку і російську літературу в Оксфордському університеті, хоча так і не отримала вчений ступінь. Однак її знайомство з іноземними мовами і літературою дозволило їй розширити спектр своїх ролей.

Під час першого року в Оксфорді, зіграла роль у кінофільмі Кеннета Брани «Багато шуму з нічого» за однойменною п'єсою Шекспіра. Свій останній рік навчання Кейт провела в Парижі, після чого вирішила піти з університету і зосередитися на акторській кар'єрі. Згодом вона зіграла в декількох низькобюджетних картинах, включаючи «Обдурювання» і «Останні дні диско» (обидва фільми 1998 року). У той же час актриса продовжувала грати в театрі і на телебаченні.

Її перший великий американський фільм, «Зруйновані замки» (1999), не мав комерційного успіху. А незабаром Бекінсейл знялася у фільмі 2001 року «Перл-Харбор», що став одним з найуспішніших в тому році. У наступні роки Кейт знімалася в дорогих американських фільмах, які однак не мали визнання у критиків: «Ван Хельсінг» (2004), «Інтуїція» (2001) і «]Інший світ» (2003) . Вона знялася в ролі Ави Гарднер у фільмі «Авіатор» (2004), що отримав кілька «Золотих глобусів» і п'ять «Оскарів». Для цієї ролі Бекінсейл спеціально поправилась на 20 фунтів (9 кг).

У 2006 році вийшло продовження фільму «Інший світ», в якій Кейт виконала роль вампірши Селіни, режисером знову був її чоловік, Льон Уайзман. Це був перший фільм який приніс відчутний прибуток, зібравший майже $ 26 млн уже за перший вікенд прокату.

Також у 2006 році Бекінсейл знялася з Адамом Сендлером у фільмі «Клік: З пультом по життю», який вийшов в прокат в США 23 червня. Також Бекінсейл зіграла замість Сари Джесіки Паркер у фільмі «Вакансія на жертву», виданій у 2007 році. Її наступна роль - у фільмі «Снігові ангели», що вийшов в 2008 році.

Журнал Hello! назвав Кейт першою красунею Англії в 2002 році. Журнал Maxim дав їй № 16 у своєму рейтингу «HOT 100» (2003), а журнал Stuff - № 63. У 2005 році журнал FHM віддав Бекінсейл № 71 в списку «100 найсексуальніших жінок світу», а в 2006 році - 78 місце. У 2009 році журнал Esquire назвав Кейт Бекінсейл найсексуальнішою жінкою з нині живих.

Бекінсейл довгий час зустрічалася з валлійським актором Майклом Шином, від якого в неї є дочка Лілі Мо Шин, яка народилася 31 січня 1999 і вже встигла зіграти роль юної Селіни у фільмі Інший світ: Еволюція.

У червні 2003 року, через кілька місяців розставання з Шином, Бекінсейл побралася з режисером «Іншого світу», Леном Вайзманом. Пара одружилася 9 травня 2004 в Лос-Анджелесі.

Фільмографія:

2015 The Disappointments Room ... Dana
2014 Все як ти захочеш / Absolutely Anything ... Catherine
2014 Ангельське личко / The Face of an Angel ... Simone Ford
2014 Будинок проклятих / Eliza Graves ... Eliza Graves
2013 Нова спроба Кейт Макколл / The Trials of Cate McCall ... Cate McCall
2012 Згадати все / Total Recall ... Lori
2012 Щасливих свят, Кетрін Слоан / Happy Holidays, Katherine Sloane ... Katherine Sloane
2012 Контрабанда / Contraband ... Kate Farraday
2012 Інший світ: Пробудження / Underworld: Awakening ... Selene
2010 One Last Wish ... Alicia Baker
2009 В них все чудово / Everybody's Fine ... Amy
2009 Біла імла / Whiteout ... Carrie Stetko
2008 Нічого, крім правди / Nothing But the Truth ... Rachel Armstrong
2008 Крилаті істоти / Winged Creatures ... Carla Davenport
2007 Вакансія на жертву / Vacancy ... Amy Fox
2007 Снігові ангели / Snow Angels ... Annie
2006 Клік: З пультом по життю / Click ... Donna Newman
2006 Інший світ 2: Еволюція / Underworld: Evolution ... Selene
2004 Авіатор / Aviator, The ... Ava Gardner
2004 Ван Хельсінг / Van Helsing ... Anna Valerious
2003 - 2009 Руйнівники легенд / MythBusters (серіал)
2003 Маленькі пальчики / Tiptoes ... Carol
2003 Інший світ / Underworld ... Selene
2002 Лорел Каньйон / Laurel Canyon ... Alex
2001 Інтуїція / Serendipity ... Sara Thomas
2001 Перл Харбор / Pearl Harbor ... Nurse Lt. Evelyn Johnson
2000 Золота чаша / Golden Bowl, The ... Maggie Verver
1999 Зруйновані замки / Brokedown Palace ... Darlene Davis
1998 Аліса в Задзеркаллі / Alice Through the Looking Glass (ТБ) ... Alice
1998 Останні дні диско / Last Days of Disco, The ... Charlotte Pingress
1997 Обдурювання / Shooting Fish ... Georgie
1996 Емма / Emma (ТБ) ... Emma Woodhouse
1995 Будинок примар / Haunted ... Christina Mariell
1995 Марія-Луїза, або Дозвіл / Marie-Louise ou la permission ... Marie-Louise
1995 Незатишна ферма / Cold Comfort Farm (ТБ) ... Flora Poste
1994 Фламандська дошка / Uncovered ... Julia
1994 Принц Ютландії / Prince of Jutland ... Ethel
1993 Багато шуму з нічого / Much Ado About Nothing ... Hero
1993 Ганна Лі / Anna Lee: Headcase (ТБ) ... Thea Hahn
1992 Мрія Рейчел / Rachel's Dream (ТБ) ... Rachel
1991 Один проти вітру / One Against the Wind (ТБ) ... Barbe Lindell

Нагороди та премії:

Премія каналу «MTV», 2006 рік
Номінації: Кращий герой («Інший світ 2: Еволюція»)

Премія каналу «MTV», 2004 рік
Номінації: Європейський прорив року

Премія каналу «MTV», 2002 рік
Номінації: Краща жіноча роль («Перл Харбор»)
6209
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Аладдін
Люцифер
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.