,
Гра престолів
Пригоди Джекі Чана
Касл
Загрузка...

Джессіка Альба

Джессіка Альба Джессіка Альба Джессіка Альба Джессіка Альба Джессіка Альба Джессіка Альба Джессіка Альба Джессіка Альба Джессіка Альба Джессіка Альба
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Jessica Alba
Зріст: 1.69 м
Дата народження: 28 квітня 1981 | тілець
Місце народження: Помона, Каліфорнія, США
Жанри: Комедія, драма, ток-шоу
Чоловік: Кеш Воррен ... двоє дітей

Біографія:

Джессіка Альба Марія народилася 28 квітня 1981 року в місті Помона, штат Каліфорнія, США. У неї є молодший брат Джош.Батько Джессіки був військовим, тому родина дуже часто переїздила.Незважаючи на те, що сімейство Альба ніде не затримувався, дівчинка з дитинства знала, що хоче стати актрисою.

У 12 років вона стала брати уроки акторської майстерності, а вже через рік отримала роль у телефільмі «Загублений табір». Роль Джесіка отримала в основному тому, що була дуже схожа на актрису, що виконувала одну з головних ролей. Та була змушена покинути знімальний майданчик, і Джесіка зайняла її місце.

Роль у цьому фільмі стала відправною точкою в кар'єрі Джесіки. Після нього вона деякий час знімалася в рекламі, а також у телесеріалі «Таємний світ Алекс Мак». Крім того, вона виконала роль Майї в серіалі «Фліппер» («Flipper», 1995). Під час зйомок юну актрису викрали прямо із знімального майданчика і зажадали значний викуп. Батьки не змогли його заплатити, але через деякий час дівчинку знайшли в багажнику кинутого автомобіля. Про цей випадок багато писали, так про Джесіку почули багато відомих продюсерів.

У 1998 році Альба з'являлася в багатьох серіалах, включаючи культову молодіжну мильну оперу «Беверлі Хіллз, 90210».

У той же час вона пробувала свої сили в повнометражному кіно, проте особливої популярності ці картини не завоювали. У той же час вони стали для дівчини хорошою школою і дозволили співпрацювати з такими актрисами як Дрю Беррімор.

Зльотом в її кар'єрі стала роль у серіалі Джеймса Кемерона «Темний ангел». Вона отримала прізвисько "небесний ангел" і відразу ж з'явилася на обкладинках в журналах «Teen Magazine» та «Vanity Fair».

У 2001 році актриса була номінована на «Золотий глобус» як краща актриса телесеріалів.

Під час зйомок «Темного ангела» в акторки був бурхливий роман з партнером по зйомках Майклом Уїтерлі. Однак у 2001 рік пара розірвала заручини, і Джессіку стали помічати в компанії Марка Валберга.

У 2002 році Альба уклала вельми вигідний контракт з косметичною компаній L'Oreal і стала офіційним лицем цієї компанії.

Джессіка повернулася в кіно в 2003 з роллю хореографа у фільмі «Хані», а потім зіграла у фільмі «Інтимний словник».

У 2005 на екрани вийшов бойовик у стилі нуар «Місто гріхів», де Джессіка грала з Міккі Рурком, Брюсом Віллісом, Бенісіо дель Торо, Елайджа Вудом і Бріттані Мерфі. У даний момент йдуть підготовки до зйомок другої частини фільму.

Крім того, в тому ж році вона додала у свою фільмографію пригодницький екшн «Ласкаво просимо в рай!», а в картині «Фантастична четвірка» («Fantastic Four») вона перетворилася у Жінку-невидимку.

Весь 2006 рік пройшов в напружених зйомках в картині «Пробудження», який вийшов на екрани в наступному році. Крім того, Джесіка з'явилася в продовженні «Фантастична четвірка 2: Вторгнення Срібного Серфера», фільмі «Удачі, Чак!».

Крім зйомок активно займається благодійністю, особливу увагу приділяючи Міжнародному центру допомоги зниклим і викраденим дітям.

У 2008 році Альба зіграла у фільмі «Око», критики не дуже тепло зустріли стрічку, а Джессіка була номінована на премію «Золота малина» в номінації «Гірша актриса». У тому ж році Джессіка знялась у фільмі «Секс Гуру», однак і цей фільм провалився в прокаті. На початку 2010 відбулася прем'єра трилера Майкла Вінтерботтома «Вбивця всередині мене», Джессіка зіграла роль повії. Фільм був більш вдалим за попередні роботи Джессіки. 12 лютого 2010 на екрани вийшла романтична комедія «День Святого Валентина». Партнерами Джессіки на на знімальному майданчику були такі зірки, як: Джулія Робертс, Енн Гетевей, Ештон Катчер, Джессіка Біл і Бредлі Купер. У грудні 2010 вийшла третя частина франшизи «Знайомство з батьками» під назвою «Знайомство з Факерами 2».

Краса і чарівність Джесіки підкорили серця глядачів у всьому світі. Згідно з численними опитуваннями, її нерідко називають найсексуальнішою жінкою планети.

У грудні 2007 року Джессіка і її бойфренд, продюсер Кеш Уоррен, оголосили, що чекають дитину.У травні 2008 року Джессіка і Кеш таємно одружилися, а на початку червня у них народилася донька, яку назвали Хонор. Перша фотосесія малятка була продана виданню People.

16 лютого 2011 на своїй сторінці в Facebook Джесіка повідомила, що чекає другу дитину.

Фільмографія:

2014 Особливо небезпечна / Barely Lethal
2012 Втеча з планети Земля / Escape from Planet Earth ... Lena, озвучка
2011 Діти шпигунів 4D / Spy Kids: All the Time in the World in 4D ... Marissa Wilson
2010 Знайомство з Факерами 2 / Little Fockers
2010 Таємний знак / An Invisible Sign ... Mona Gray
2010 Мачете / Machete ... Sartana Rivera
2010 День Святого Валентина / Valentine's Day ... Morely Clarkson
2010 Вбивця всередині мене / Killer Inside Me, The ... Joyce Lakeland
2008 Секс Гуру / Love Guru, The ... Jane Bullard
2008 Око / Eye, The ... Sydney Wells
2007 Наркоз / Awake ... Sam Lockwood
2007 Привіт, Білл! / Meet Bill ... Lucy
2007 Удачі, Чак! / Good Luck Chuck ... Cam Wexler
2007 Фантастична четвірка 2: Вторгнення Срібного Серфера / Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer ... Invisible Woman / Susan Storm
2007 Десять заповідей / Ten, The ... Liz Anne Blazer
2005 Ласкаво просимо в рай! / Into the Blue ... Sam
2005 Фантастична четвірка / Fantastic Four ... Sue Storm
2005 Місто гріхів / Sin City ... Nancy Callahan
2003 Хані / Honey ... Honey Daniels
2003 Інтимний словник / Sleeping Dictionary, The ... Selima
2000 - 2002 Темний ангел / Dark Angel ... Max Guevera (серіал)
2000 Параноя / Paranoid ... Chloe
1999 Рука-вбивця / Idle Hands ... Molly
1999 Нецілована / Never Been Kissed ... Kirsten
1999 П.А.Н.К.І / P.U.N.K.S. ... Samantha Swoboda
1998 - 1999 Човен кохання / Love Boat: The Next Wave, The ... Layla (серіал)
1997 - 1998 Південний Бруклін / Brooklyn South ... Melissa Hauer (серіал)
1995 - 2000 Флиппер / Flipper ... Maya Graham (серіал)
1995 Схід Венери / Venus Rising ... Young Eve
1995 - 2008 Божевільне телебачення / Mad TV ... Jessica Simpson (серіал)
1994 - 1998 Таємний світ Алекс Мак / Secret World of Alex Mack, The ... Jessica (серіал)
1994 - 2000 Надія Чикаго / Chicago Hope ... Florie Hernandez (серіал)
1994 Загублений табір / Camp Nowhere ... Gail (серіал)
1990 - 2000 Беверлі-Хіллз 90210 / Beverly Hills, 90210 ... Leanne (серіал)
1972 - 1995 ABC Afterschool Specials ... Christy (серіал)

Нагороди та премії:

Золота малина, 2011 рік
Переможець: Найгірша жіноча роль другого плану («Знайомство з Факерами 2»)

Золота малина, 2009 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль («Око»); Найгірша жіноча роль

Золота малина, 2008 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль («Наркоз»)

Премія каналу «MTV», 2006 рік
Переможець: Найсексуальніша роль («Місто гріхів»)
Номінації: Кращий герой («Фантастична четвірка»); Краща екранна команда («Фантастична четвірка»)

Золота малина, 2006 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль («Фантастична четвірка»)

Золотий глобус, 2001 рік
Номінації: Краща жіноча роль на ТВ (драма) («Темний ангел»)
8004
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Царство
Корольок - пташка співоча
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.