,
Чорні вітрила
Краще подзвоніть Солу
Останнє королівство
Загрузка...

Джессіка Біл

Джессіка Біл Джессіка Біл Джессіка Біл Джессіка Біл Джессіка Біл Джессіка Біл Джессіка Біл
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер, режисер, сценарист
Ім'я (лат.): Jessica Biel
Зріст: 1.73 м
Дата народження: 3 березня 1982 | риби
Місце народження: Елі, Міннесота, США
Жанри: Драма, комедія, мелодрама
Чоловік: Джастін Тімберлейк

Біографія:

Народилася в невеликому американському містечку Елі в штаті Міннесота в сім'ї підприємця Джонатана Едварда Біля і Кімберлі Біль. Трьома роками пізніше в сім'ї народився син Джастін. За час свого дитинства Джессіка з родиною пожила в Техасі, Коннектикуті і Вудстоку (Іллінойс). Врешті-решт родина осіла в Боулдері (Колорадо).

Спочатку Джессіка вчилася співу і навіть брала участь у декількох міських музичних проектах, виступаючи в головних ролях в таких мюзиклах як «Ені», «Звуки музики», «Красуня і чудовисько». У 12 років брала участь у конференції Міжнародної Асоціації моделей і талантів (англ. The International Modeling and Talent Association), де була помічена і запрошена модельним агентством. З цього часу Джесіка стала моделлю для друкованої реклами і стала з'являтися в рекламних роликах (включаючи марки «Deluxe Paint» і «Pringles»).

У цей же час Джессіка зіграла одну з головних ролей у малобюджетном мюзиклі «Це цифровий світ» (англ. It's a Digital World), який, проте, на екрани не вийшов.

У 14 років, після невдалих кінопроб в кілька телевізійних проектів, була затверджена на роль старшої дочки в сімейній драмі «Сьоме небо» (англ. 7th Heaven), яку планувалося показувати на телеканалі «FOX», проте телесеріал вийшов в 1996 році в телевізійній мережі «Warner Brothers», протримався одинадцять років і став найдовшої сімейною драмою в історії телебачення, отримала також найвищі рейтинги на каналі.

Першою роллю в кіно стала роль бунтарки-гота Кейсі Джексон, онуки Пітера Фонди, у критично прийнятої драмі «Золото Улі» (англ. Ulee's Gold, 1997). Ця роль принесла їй премію молодим артистам (англ. Young Artist Award).
Джессіці незабаром набридли ролі хорошої дівчинки на телебаченні і вона попросила продюсерів звільнити її від ролі в проекті «Сьоме небо», стверджуючи, що саме через це їй не вдалося отримати роль в картині «Краса по-американськи».

Продюсери відмовилися розривати контракт, і тоді вона придумала хитрий хід: знялася для обкладинки журналу "Gear" в березні 2000 під заголовком "Падший ангел". Журнал мав величезну популярність, публікація мала скандальний резонанс і Джессіку таки звільнили від ролі у шоу. Але не можна сказати, що після цього її кар'єра в кіно різко пішла вгору.

Після невдалої кінопроби на ролі в «Краса по-американськи» Джессіка заявила, що втомилася від ролі «правильної» доньки священика. Після цього вона знялася як модель для обкладинки журналу «Gear», що викликало протести прихильників і продюсерів фільму, проте продюсер Аарон Спеллінг дав зрозуміти, що розривати контракт з Біль не має наміру. Проте в наступних серіях Джессіка практично не з'являлася, що пов'язано (за сюжетом) з навчанням у коледжі в іншому штаті. В даний час Джессіка шкодує про випадок з журналом, однак вважає це корисним життєвим досвідом.

У 2001 вона знялася в «Літньому нарисі», але картина навіть не потрапила до прокату. Кумедно, але в результаті їй не вдалося назавжди піти від тяжкої спадщини "7-го неба": в 2002 Роджер Ейворі запросив її в картину «Правила сексу» в ролі Мері Кемден - героїні того самого телешоу.

Проривом для Джессіки стала роль Софі, коханої героя Едварда Нортона в «Ілюзіоністі», за яку вона отримала дві премії.

З 2004 по 2006 рік зустрічалася з Крісом Евансом. З лютого 2007 року зустрічається з Джастіном Тімберлейком.

Була партнеркою Ніколаса Кейджа по фільму «Пророк». 8 вересня 2008 брала участь у міжнародній прем'єрі фільму «Легка поведінка» на Міжнародному кінофестивалі в Торонто, в якому знялася разом з Беном Барнсом, Крістін Скотт Томасом і Коліном Фертом.

Фільмографія:

2013 Диявол і глибоке синє море / The Devil and the Deep Blue Sea ... Penny
2013 Еммануель і правда про риб / Emanuel and the Truth about Fishes ... Linda
2013 Прикута / Nailed ... Alice Eckle
2012 Граючись в кохання / Playing for Keeps ... Stacie
2012 Гічкок / Hitchcock ... Vera Miles
2012 Згадати все / Total Recall ... Melina
2012 Бурмило / The Tall Man ... Julia Denning
2011 Старий Новий рік / New Year's Eve ... Tess
2010 Команда «А» / The A-Team ... Lt. Sosa
2010 День Святого Валентина / Valentine's Day ... Kara Monahan
2009 Планета 51 / Planet 51 ... Neera, озвучка
2010 Приковані / Nailed ... Alice Eckle
2008 Die a Little ... Alice Steele
2008 Окис / Powder Blue (відео) ... Rose Johnny
2008 Легка поведінка / Easy Virtue ... Larita Whittaker
2008 Діра в паперовому небі / Hole in the Paper Sky ... Karen Watkins
2007 Твоя матуся вбиває тварин / Your Mommy Kills Animals
2007 Чак і Ларрі: Запальні молодята / I Now Pronounce You Chuck & Larry ... Alex McDonough
2007 Пророк / Next ... Liz Cooper
2006 Будинок хоробрих / Home of the Brave ... Vanessa Price
2006 Ілюзіоніст / The Illusionist ... Sophie
2005 Елізабеттаун / Elizabethtown ... Ellen Kishmore
2005 Лондон / London ... London
2005 Стелс / Stealth ... Lt. Kara Wade
2005 Nightstalkers, Daywalkers, and Familiars: Inside the World of 'Blade Trinity' (відео) ... Abigail Whistler
2004 Блейд 3: Трійця / Blade: Trinity ... Abigail Whistler
2004 Стільниковий / Cellular ... Chloe
2003 Техаська різня бензопилою / Texas Chainsaw Massacre ... Erin
2002 Правила сексу / Rules of Attraction, The ... Lara
2001 Літні ігри / Summer Catch ... Tenley Parrish
1999 - 2010 Гріффіни / Family Guy (серіал) ... Brooke,
1998 Я буду вдома до Різдва / I'll Be Home for Christmas ... Allie
1997 Золото Улі / Ulee's Gold ... Casey Jackson
1996 - 2007 Сьоме небо / 7th Heaven (серіал) ... Mary Camden
1994 It's a Digital World ... Regrettal

Нагороди та премії:

Золота малина, 2013
Номінації: Найгірша жіноча роль другого плану («Згадати все»)

Премія каналу «MTV», 2008 рік
Номінації: Краща жіноча роль («Чак і Ларрі: Запальні молодята»)

Золота малина, 2008 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль другого плану («Чак і Ларрі: Запальні молодята»)

Премія каналу «MTV», 2004 рік
Номінації: Жіночий прорив року («Техаська різанина бензопилою»)
7138
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Грімм
Гострі козирки
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.