,
Південний Парк
Водолій
Таємниці Ґравіті Фолз
Загрузка...

Зуї Дешанель

Зуї Дешанель Зуї Дешанель Зуї Дешанель Зуї Дешанель Зуї Дешанель Зуї Дешанель Зуї Дешанель
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Zooey Deschanel
Зріст: 1.68 м
Дата народження: 17 січня 1980 | козоріг
Місце народження: Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Жанри: Комедія, драма, ток-шоу
Чоловік: Бенжамін Гіббард (розлучення)

Біографія:

Зуї Дешанель народилася 17 січня 1980 року у Лос-Анджелесі. Вона була не єдиною дитиною, тому як в сім'ї Дешанель виховувалася ще одна дочка - старша і гаряче улюблена сестра Емілі. Вона також не встояла перед яскравістю і таємничістю світу кіно, тому стала дуже популярною актрисою і до сьогоднішнього дня продовжує радувати своїх шанувальників незвичайними ролями.

Проте коли сестра Емілі вже замислювалася над кар'єрою у кіно, Зуї Дешанель ставила перед собою зовсім інші цілі. Тоді ще дівчинкою вона прагнула достойно закінчити першу свою школу Санти-Моніки - Crossroads. І на радість батьків зробила це. Тому в результаті, як і слід було очікувати, вона з легкістю стала студенткою престижного Університету Northwestern University. Однак провчилася Зуї там зовсім недовго - лише сім місяців. Перешкодою подальшого навчання стало розуміння дівчини свого справжнього призначення. Вона усвідомила, що не може жити без знімального майданчика, телекамер, оригінальних ідей сценаристів і режисерів, тому вирішила, що обов'язково стане актрисою.

У 1999 році, Зуї Дешанель дебютувала в кіно. Свій перший образ вона втілила в телевізійному серіалі «Салон Вероніки». І зробила це настільки життєво і розкішно, що з першої ролі її помітили успішні режисери. На той момент всі вже були переконані, що Зуї Дешанель - неймовірно талановита актриса, яка обов'язково стане відомою і популярною.

І навіть, незважаючи на те, що її перші ролі були епізодичними, своєю легкістю і органічністю Зуї Дешанель підкорила глядачів і професіоналів світу кіно. Тому незабаром змогла гідно показати себе вже в головних ролях таких відомих фільмів, як «Ельф», «Всі справжні дівчата», «Зима минає», «Міст у Терабітію», «Завжди кажи «ТАК»», «Гігантик», «500 днів літа» та інших кінороботах.

Однак навіть у кіно обдарована актриса не змогла повністю розкрити свій глибокий і багатий внутрішній світ. Її чарівний блиск в очах, гарна посмішка і чарівний голос підкорили слухачів музичного колективу, з яким вона виступала з 2001 року в джаз кабаре. Більш того, почувши про незвичайні вокальні данні актриси, її стали запрошувати в кіно саме співати. Це був грандіозний успіх у всіх його проявах. Тому перший альбом її колективу «She & Him» не змусив себе чекати. У березні 2008 року він вийшов у світ під назвою «Volume One». І з перших днів платівка стала неймовірно популярною серед шанувальників Дешанель. Сама Зуї каже, що альбом призначений для щасливих людей, які люблять і цінують своє життя.

Що ж, це в дусі молодої актриси. Вона завжди наповнена божевільно-позитивною енергією і любов'ю до життя. Тому з радістю виконує нові пісні і з величезним задоволенням з'являється на знімальному майданчику в нових несподіваних образах.

Фільмографія:

2011 Новенька / New Girl (серіал) ... Jess
2011 Ваша Високість / Your Highness ... Belladonna
2011 Мій Придуркуватий брат / Our Idiot Brother ... Natalie Rochlin
2010 Havin 'a Summah (відео) ... короткометражка
2009 - ... Телеканал «Гори в Аду» / Funny or Die Presents (серіал) ... Mary Todd Lincoln
2009 500 днів літа / (500) Days of Summer ... Summer
2008 Завжди кажи «ТАК» / Yes Man ... Allison
2008 Гігантик / Gigantic ... Happy Lolly
2008 Явище / Happening, The ... Alma Moore
2007 Зачароване королівство / Tin Man (серіал) ... DG
2007 Як боязкий Роберт Форд убив Джесі Джеймса / The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford ... Dorothy Evans
2007 У маренні / Raving ... Katie
2007 Тримай хвилю / Surf ... Lani Aliikai, озвучка
2007 Пластівці / Flakes ... Miss Pussy Katz
2007 Міст у Терабітію / Bridge to Terabithia ... Ms. Edmunds
2007 За удачею / Go-Getter, The ... Kate
2007 Хороше життя / Good Life, The ... Frances
2006 Живи вільно або помри / Live Free or Die ... Cheryl
2006 Кохання та інші неприємності / Failure to Launch ... Kit
2005 Одного разу на матраці / Once Upon a Mattress (ТБ) ... Lady Larken
2005 - ... Кістки / Bones (серіал) ... Margaret Whitesell
2005 Проживаючи зиму / Winter Passing ... Reese Holden
2005 - ... Косяки / Weeds (серіал) ... Kat
2005 Автостопом по галактиці / Hitchhiker's Guide to the Galaxy, The ... Trillian
2005 - ... Американський татусь / American Dad! (серіал) ... French Maid / Candy Striper Stripper, озвучка
2004 - 2006 Cracking Up (серіал) ... Heidi
2004 Божевільні похорони / Eulogy ... Kate Collins
2003 Все, що ми робимо / Whatever We Do ... Nikki
2003 Ельф / Elf ... Jovie
2003 Пошуки дому / House Hunting ... Christy
2003 It's Better to Be Wanted for Murder Than Not to Be Wanted at All ... Gas Station Girl
2003 Всі справжні дівчата / All the Real Girls ... Noel
2002 Солодкий млинець Маргаритки / Sweet Friggin 'Daisies ... Zelda
2002 Крутий хлопець / New Guy, The ... Nora
2002 Великі неприємності / Big Trouble ... Jenny Herk
2002 Покинутий / Abandon ... Samantha Harper
2002 Хороша дівчинка / Good Girl, The ... Cheryl
2001 Маніакальний / Manic ... Tracy
2000 Майже знаменитий / Almost Famous ... Anita Miller
1999 Доктор Мамфорд / Mumford ... Nessa Watkins
1997 - 2000 Салон Вероніки / Veronica's Closet (серіал) ... Elena
1993 - 2004 Фрейзьєр / Frasier (серіал) ... Jen
1989 - ... Сімпсони / Simpsons, The (серіал) ... Mary, озвучка

Нагороди та премії:

Золотий глобус, 2012 рік
Номінації: Краща жіноча роль на ТБ (комедія або мюзикл) («Новенька»)
3959
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Відьми Іст-Енду
Брати по зброї
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.