,
Секс і Каліфорнія
Шанс
І мертві підуть
Загрузка...

Джон К'юсак

Джон К'юсак Джон К'юсак Джон К'юсак Джон К'юсак Джон К'юсак Джон К'юсак Джон К'юсак
Коротка біографія:

Рід занять: Актор, сценарист, продюсер
Ім’я (лат.): John Cusack
Зріст: 1.91 м
Дата народження: 28 червня 1966 | рак
Місце народження: Еванстон, Іллінойс, США
Жанри: Драма, комедія, мелодрама

Біографія:

Джон К'юсак народився у місті Еванстоні, штат Іллінойс, США 28 червня 1966 року у родині вихідців з Ірландії. Його батько Дік К'юсак, працював у рекламному бізнесі. Він так само відомий як Річард К'юсак. Іноді він знімав документальні фільми і одного разу навіть отримав «Еммі». З дитинства вів акторську діяльність, в подальшому знімався в справжньому кіно. Мати Джона, Ненсі, була вчителем математики. Ще у нього є брат і три сестри - всі вони пішли по стопах батька.

Вже у трирічному віці, Джон приймав участь у сімейній п'єсі, яку підготувала його сестра Енн. Коли Джону виповнилося 8 років, він вступив до театральної школи, там викладали друзі сім'ї Берн і Джойс Півени. Дві сестри Енн, Джоан, вже там навчалися, а також син Півенів Джеремі, людина, яка в майбутньому стане кращим другом Джона протягом довгого часу. Джон навчався акторській майстерності у сестер і згодом зумів зіграти одну з головних ролей в п'єсі А. П. Чехова «Душка».

Джон завжди був веселою дитиною, повним ентузіазму, друзі говорили, що це, «дозволяло йому викручуватись практично з будь-якої ситуації». Також він ненавидів життя в старших класах елітної школи Еванстона, там він відчував себе ізгоєм. Але незважаючи на всі труднощі, не без допомоги батьків у дванадцятирічному віці він пішов попрацювати на місцеву радіостанцію, де в основним заняттям Джона було читання рекламних оголошеннь та підміна дикторів. У 14 років він отримує репутацію «блискучого і постійно імпровізуючого актора» за виступи у театрі.

Час минав і К'юсак поступає до Нью-йоркського Університету. Але після першого курсу, він був виключений. Вперше К'юсак привернув увагу публіки в 80-х роках, знімаючись в молодіжних комедіях. Найбільшого успіху на цьому терені він домігся в романтичній комедії Кемерона Кроу «Скажи що завгодно». Проте з тих пір він намагався зіграти якомога більше різних ролей, що привело його на знімальний майданчик трилера «Con Air» до Джері Брукхаймера. Фільм мав непогані касові збори. Далі були «Бути Джоном Малковичем», де він вжився в образ чокнутого ляльковода, «Макс» - про єврейського торгівця творами мистецтва, який наставляє юного Гітлера, «Grace Is Gone» - драма, де Джон зіграв роль батька, який не хоче говорити дочкам про загибель матері на війні в Іраку. Цей фільм отримав декілька нагород, в тому числі «Золотий глобус», і дуже схвальні відгуки в пресі.

К'юсак відомий своєю політичною активністю і, зокрема, антибушівськими поглядами. З травня 2005-го він веде блог в «Хаффінгтон Пост», в якому регулярно критикує адміністрацію Буша, називаючи її дії «беззаконними» і «трагічно абсурдними».

Його мрією було стати професійним бейсболістом, але доля дала йому іншу стежку ...

Фільмографія:

2013 Дворецький / The Butler ... Richard Nixon
2012 Станція номерів / The Numbers Station ... Emerson
2012 Карнавал! / Carnaval
2012 Діктабланда / No somos animales ... Tony
2012 Дорослий світ / Adult World ... Rat Billings
2012 Мерзла земля / The Frozen Ground ... Robert Hansen
2012 Газетяр / The Paperboy ... Hillary Van Wetter
2012 Ворон / The Raven ... Edgar Allan Poe
2011 Фабрика / The Factory ... Mike Fletcher
2010 Шанхай / Shanghai ... Paul Soames
2010 Машина часу в джакузі / Hot Tub Time Machine ... Adam
2009 2012 ... Jackson Curtis
2008 Ігор / Igor ... Igor, озвучка
2008 Гра по-крупному / War, Inc. ... Brand Hauser
2008 Summerhood / ... оповідач, в титрах не вказаний
2007 Дитя з Марса / Martian Child ... David Gordon
2007 1408 / 1408 ... Mike Enslin
2007 Грейс більше немає з нами / Grace Is Gone ... Stanley Philipps
2005 Контракт / Contract, The ... Ray
2005 Крижаний урожай / Ice Harvest, The ... Charlie
2005 Любов до собак обов'язкова / Must Love Dogs ... Jake
2003 Вердикт за гроші / Runaway Jury ... Nicholas Easter
2003 Ідентифікація / Identity ... Ed
2002 Макс / Max ... Max Rothman
2001 Інтуїція / Serendipity ... Jonathan Trager
2001 Улюбленці Америки / America's Sweethearts ... Eddie Thomas
2001 Фанатик / High Fidelity ... Rob Gordon
1999 Бути Джоном Малковичем / Being John Malkovich ... Craig Schwartz
1999 Колиска буде гойдатися / Cradle Will Rock ... Nelson Rockefeller
1999 Керуючи польотами / Pushing Tin ... Nick Falzone
1999 Джек Булл (ТВ) (1) Jack Bull, The ... Myrl Redding
1998 Тонка червона лінія / Thin Red Line, The ... Capt. Gaff
1998 Все про мого батька / This Is My Father ... Eddie Sharp, the Pilot
1998 Пекельне таксі / Chicago Cab ... Scary Man
1997 Опівночі у саду добра і зла / Midnight in the Garden of Good and Evil ... John Kelso
1997 Анастасія / Anastasia ... Dimitri, озвучка
1997 Іствуд в Іствуд (ТВ) / Eastwood on Eastwood ... оповідач
1997 Повітряна в′язниця ... U.S. Marshal Vince Larkin
1997 Вбивство в Гросс-Пойнті / Grosse Pointe Blank ... Martin Q. Blank
1996 Мерія / City Hall ... Deputy Mayor Kevin Calhoun
1994 Плутанина / Floundering ... JC
1994 Дорога на Велвілл / Road to Wellville, The ... Charles Ossining
1994 Кулі над Бродвеєм / Bullets Over Broadway ... David Shayne
1993 Безкоштовні гроші / Money for Nothing ... Joey Coyle
1993 Карта людського серця / Map of the Human Heart ... The Mapmaker
1992 Боб Робертс / Bob Roberts ... Cutting Edge Host
1992 Дорожні небилиці / Roadside Prophets ... Casper
1992 Тіні і туман / Shadows and Fog ... Student Jack
1991 Справжнє обличчя / True Colors ... Peter Burton
1990 Кидали / Grifters, The ... Roy Dillon
1989 Історії Елвіса / Elvis Stories ... Corky
1989 Творці тіні / Fat Man and Little Boy ... Michael Merriman
1989 Скажи що-небудь / Say Anything ... ... Lloyd Dobler
1988 Катушка / Tapeheads ... Ivan Alexeev
1988 Вісім виходять з гри / Eight Men Out ... George "Buck" Weaver
1987 Теленовини / Broadcast News ... Angry Messenger
1987 Переслідування по п'ятах (1987) Hot Pursuit ... Dan Bartlett
1986 Залишся зі мною / Stand by Me ... Denny Lachance
1986 Одне божевільне літо / One Crazy Summer ... Hoops McCann
1985 Подорож Натті Ганн / Journey of Natty Gann, The ... Harry
1985 Вже краще померти / Better Off Dead ... ... Lane Meyer
1985 Абсолютно точно / Sure Thing, The ... Walter, Gibson
1984 Грендвью, США / Grandview, U.S.A. ... Johnny Maine
1984 Шістнадцять свічок / Sixteen Candles ... Bryce
1983 Клас / Class ... Roscoe Maibaum

Нагороди та премії:

Золотий глобус, 2001 рік
Номінації: Краща чоловіча роль (комедія або мюзикл) («Фанатик»)

Британська академія, 2001 рік
Номінації: Кращий адаптований сценарій («Фанатик»)
3197
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Сліпа зона
Величне століття. Роксолана
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.