,
Секс і Каліфорнія
Безсоромні
Царство
Загрузка...

Джессіка Честейн

Джессіка Честейн Джессіка Честейн Джессіка Честейн Джессіка Честейн Джессіка Честейн
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер
Ім’я (лат.): Jessica Chastain
Зріст: 1.63 м
Дата народження: 29 березня 1981 | овен
Місце народження: Каліфорнія, США
Жанри: Драма, кримінал, трилер

Біографія:

Джессіка Честейн (Jessica Chastain) - талановита американська актриса. Народилася в березні 1981 року в Північній Кароліні. Чейстен - це дівоче прізвище її матері.

До 9 років у дівчинки виявили здатність до танцювальних дисциплін. А в 13 років вона вже була в складі танцювальної трупи де бере участь в постановках п'єс Шекспіра по всьому округу.

Пройшла успішно прослуховування в Джуліардську драматичну школу у Нью-Йорку і з відзнакою закінчила її, отримавши стипендію, яку заснував Робін Вільямс (знаменитий випускник цієї школи).

Перша велика роль Джессіки Честейн відбулася у 2004 році в серіалі «Похмурі тіні». Після нього посипалися пропозиції і зйомки у серіалах «Швидка допомога», «Поруч з будинком», «Вероніка Марс», «Закон і порядок: Суд присяжних». При цьому вона не переставала виступати на театральних підмостках у Лос-Анжелесі.

Дебют Джессіки Честейн відбувся 2008 року у фільмі «Джолін». За свою головну роль у фільмі її удостоїли премії Golden Space Needle Award на Міжнародному кінофестивалі в Сіетлі як кращу актрису.

Фільмографія Джессіки Честейн налічує ряд відомих фільмів і серіалів, але зірковими ролями вона зобов'язана таким фільмам, як «Прислуга», «Древо життя», «Техаські поля смерті», «Укриття» і «Коріолан». Знімалася Джессіка Честейн і оголеною в епізоді фільму «Джолін».

Акторську кар'єру Джессіки Честейн можна описати двома словами: запаморочливий зліт.

Фільмографія:

2012 Поховання / Untitled Terrence Malick Project
2012 Найп′янкіший округ у світі / Lawless ... Maggie Beauford
2012 Мама / Mama ... Annabel
2012 Дьоготь / Tar ... Mrs. Williams
2012 Ціль номер один / Zero Dark Thirty
2012 Найп′яніший округ в світі / Lawless ... Maggie
2012 Мадагаскар 3 / Madagascar 3: Europe ... Gia
2012 Єдність / Unity ... оповідач
2011 Друк зла / Touch of Evil ... короткометражка
2011 Соломія Вайльд / Wilde Salome ... Salome
2011 Укриття / Take Shelter ... Samantha LaForche
2011 Прислуга / Help, The ... Celia Foote
2011 Поля / Texas Killing Fields ... Pam Stall
2011 Древо життя / Tree of Life, The ... Mrs. O'Brien
2011 Коріолан / Coriolanus ... Virgilia
2010 Борг / Debt, The ... Young Rachel Singer
2009 Хлопчик у коробці / Stolen ... Sally Ann
2008 Джолін / Jolene ... Jolene
2007 Вперед, у минуле! / Journeyman (серіал) ... Tanna Bloom
2006 Докази / Evidence, The (серіал) ... Laura Green
2006 Пірати семи морів: Чорна борода / Blackbeard ... Charlotte Ormand
2005 Закон і порядок: Суд присяжних / Law & Order: Trial by Jury (серіал) ... Assistant District Attorney Sigrun Borg
2005 - 2007 Поруч з будинком / Close to Home ... Casey Wirth
2004 Dark Shadows (ТБ) ... Carolyn Stoddard
2004 - 2007 Вероніка Марс / Veronica Mars (серіал) ... Sarah Williams
1994 - 2009 Швидка допомога / ER (серіал) ... Dahlia Taslitz
1989 - ... Пуаро / Poirot (серіал) ... Mary Debenham


Продюсер:

2010 Західний житель / The Westerner ... короткометражка

Нагороди та премії:

Оскар, 2012 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Прислуга»)

Золотий глобус, 2012 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Прислуга»)

Британська академія, 2012 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Прислуга»)

Посилання:

www.jessica-chastain.com
3191
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Готем
Люцифер
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.