,
Гра престолів
Майстри сексу
Чорні вітрила
Загрузка...

Ченнінг Татум

Ченнінг Татум Ченнінг Татум Ченнінг Татум Ченнінг Татум Ченнінг Татум Ченнінг Татум Ченнінг Татум
Коротка біографія:

Рід занять: Актор, продюсер
Ім’я (лат.): Channing Tatum
Зріст: 1.80 м
Дата народження: 26 квітня 1980 | тілець
Місце народження: Каллмен, Алабама, США
Жанри: Драма, бойовик, мелодрама
Дружина: Дженна Деван

Біографія:

Народився Татум 26 квітня 1980 року у Сполучених Штатах Америки, а саме в штаті Алабама, в невеликому місті Каллмен. У сім'ї він був першою дитиною, в наступні роки його мати народила ще сімох дітей.

У 1986 році його сім'я переїхала в Міссісіпі. У дитинстві з Ченнінга енергія била ключем. Він був непосидою. І не дивно, адже в ньому текла кров американців (корінних), французів та ірландців. Йому подобалося бути в центрі пригод, звідси і з'явилася у нього мрія стати актором. Але батьки всією душею бажали, що б син грав у бейсбол або, на крайній випадок, у футбол, що, в принципі, й збулося.

Спростовуючи всі чутки про те, що Ченнінг Татум навчався у військовій школі, скажу, що він у 9 класі перейшов вчитися у приватну школу Tampa Catholic High School. Про це говорив сам Татум в одному зі своїх інтерв'ю. Після школи він вступив до університету у Вірджинії - Glenville State College, але, недовго провчившись там, він розуміє, що це не його і кидає навчання.

Для того, щоб прожити, він влаштовується на будь-яку роботу яку, тільки знаходить. І в один щасливий для нього день, він знімається в одному з кліпів Ріккі Мартіна. Завдяки цьому кліпу, його помічають представники чоловічого журналу «Mens Health». У 2000 році відбувається перший показ мод для цього журналу за участю Татума Ченнінга. З цього моменту його фінансовий стан помітно покращився. Модельне агентство Page Parkes Modeling Agency запропонувало контракт Ченнінгу, на який він погодився. Його модельна кар'єра йшла непогано, він почав з'являтися на обкладинках журналів, незабаром журнал «Tear Sheet Magazine» вписав його у 2001 році в список 50 найкрасивіших людей планети. Після цього почався дійсно кар'єрний зліт - він вже працює з «Armani», «Dolce & Gabbana» та з іншими відомими фірмами.

Ченнінг Татум стає фінансово незалежним, за нього готові заплатити великі гроші, і він вирішує здійснити свою стару дитячу мрію - стати актором і підкорити велику сцену.

Природно, що спочатку довелося починати з малого - з непомітних ролей, за гру в яких навіть не включали в титри. Перша його така роль була зіграна в 2004 році в знаменитому «CSI: Маямі», далі були ролі у фільмах: «Тренер Картнер», «Суперкрос», «Крейзі, «Війна світів». З останнього фільму його сцену вирізали з кінцевої версії картини. Ці маленькі ролі підстьобнули Татума, він закинув модельну кар'єру і усерйоз зайнявся великим кіно. У цьому йому допомогла Лорен Шулер Доннер, яка запросила Ченнінга на участь у фільмі «Вона - чоловік». Фільм вийшов успішним. В цьому ж році Татум знімається у фільмі «Крок вперед», який має величезний успіх.

Татум на цьому не зупиняється, і пробує себе в драматичній ролі юнаки Антоніо у фільмі «Як впізнати своїх святих». Ця картина була схвалена критиками на фестивалі «Санденс» у 2006 році. Драматична роль так сподобалася Татуму, що він знявся ще в одній драмі «Війна з примусу», яка вийшла на екрани у 2008 році. Відразу ж після цієї стрічки, що б не розчаровувати фанатів Ченнінг знявся в «Крок вперед 2», який був таким же успішним, як і перший фільм.

Картина «Крок вперед» стала для Татума знаменною в його житті, тому що крім популярності, вона принесла йому й «другу половинку» Дженну Деван. Вони почали зустрічатися в 2005 році. А через три роки в вересні 2008 Татум зробив Дженні пропозицію руки і серця. У липні 2009 року пара зіграла весілля в Малібу.

Фільмографія:

Мачо і ботан 3 23 / Jump Street ... Jenko
Гамбіт / Gambit ... Remy LeBeau / Gambit
2016 Люди Ікс: Апокаліпсис / X-Men: Apocalypse ... Remy LeBeau / Gambit, чутки
2015 Аве, Цезар! / Hail, Caesar!
2015 Супер Майк XXL / Magic Mike XXL ... Magic Mike
2014 Піднесення Юпітер / Jupiter Ascending ... Django Wise
2014 Книга життя / The Book of Life ... Joaquin, озвучка
2014 Мисливець на лисиць / Foxcatcher ... Mark Schultz
2014 Мачо і ботан 2 / 22 Jump Street ... Jenko
2014 Леґо фільм / The Lego Movie ... Superman, озвучка
2013 Штурм Білого дому / White House Down ... John Cale
2013 Пристрасті Дон Жуана / Don Jon ... Movie Star
2013 G.I. Joe: Атака кобри 2 / G.I. Joe: Retaliation ... Duke
2013 Побічний ефект / Side Effects ... Martin Taylor
2012 Супер Майк / Magic Mike ... Mike Martingano
2012 Мачо і ботан / 21 Jump Street ... Jenko
2012 Клятва / The Vow ... Leo
2011 Десятий рік / Ten Year ... Jake
2011 Нокаут / Haywire ... Aaron
2011 Небезпечний квартал / The Son of No One ... Jonathan White
2011 Дилема / The Dilemma ... Zip
2010 Орел Дев′ятого легіону / The Eagle ... Marcus Aquila
2010 Одинадцяте побачення Моргана і Дестіні: Зоопарк Цепеліна / Morgan and Destiny's Eleventeenth Date: The Zeppelin Zoo ... Lionel
2010 Дорогий Джон / Dear John ... John Tyree
2009 G.I. Joe: Атака Кобри / G.I. Joe: The Rise of Cobra ... Captain Duke Hauser
2009 Джонні Д. / Public Enemies ... Pretty Boy Floyd
2009 Бій без правил / Fighting ... Shawn MacArthur
2008 Війна з примусу / Stop-Loss ... Sgt. Steve Shriver
2008 Крок вперед 2: Вулиці / Step Up 2: The Streets ... Tyler Gage
2007 Капкан / Trap, The ... Greg
2007 Битва в Сіетлі / Battle in Seattle ... Johnson
2006 Як впізнати своїх святих / A Guide to Recognizing Your Saints ... Young Antonio
2006 Крок вперед / Step Up ... Tyler Gage
2006 Вона - чоловік / She's the Man ... Duke
2006 Крейзі / Havoc ... Nick
2005 Суперкрос / Supercross ... Rowdy Sparks
2005 Тренер Картер / Coach Carter ... Jason Lyle
2002 - 2009 CSI: Майамі / CSI: Miami (серіал) ... Bob Davenport

Продюсер:

2012 Супер Майк / Magic Mike
2012 Мачо і ботан / 21 Jump Street ... виконавчий продюсер
2011 Десятий рік / Ten Year
2010 Земля зі скла / Earth Made of Glass ... виконавчий продюсер

Нагороди та премії:

Премія каналу «MTV», 2010 рік
Номінації: Краща чоловіча роль («Дорогий Джон»)

Санденс, 2006 рік
Переможець: Спеціальний приз журі в категорії «Драматичний фільм» («Як впізнати своїх святих»)

Посилання:

channingtatumunwrapped.com
8604
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Картковий будинок
І мертві підуть
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.