,
Сімпсони
Хроніки Шаннари
Аладдін
Загрузка...

Стана Катіч

Стана Катіч Стана Катіч Стана Катіч Стана Катіч Стана Катіч
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Stana Katic
Зріст: 1.75 м
Дата народження: 26 квітня 1978 | тілець
Місце народження: Гамільтон, Онтаріо, Канада
Жанри: Драма, трилер, кримінал

Біографія:

Стана Жаклін Катіч народилася 26 квітня 1978 року в Гамільтоні, Онтаріо, Канада, в сім'ї емігрантів з колишньої Югославії. Закінчивши старшу середню школу Вест-Аврорі, штат Іллінойс, у червні 1996, серед 700 студентів Катіч потрапила в першу десятку випускників. Зберігаючи хороший настрій, Стана поступила до Університету Торонто і почала будувати кар'єру в галузі біології, міжнародного права і фешн-індустрії. Але випадкова зустріч з приятелем змінила подальший хід її долі.

Актриса згадує: "Я випадково зустріла на вулиці в Торонто свого давнього приятеля, який запитав мене, чи не хочу я разом з ним знятися в одному мініатюрному незалежному фільмі. Таким чином я і опинилася на цьому шляху".

Почавши акторську кар'єру, Катіч стала брати уроки і вивчати класику, Шекспіра, сценічна майстерність, балет, карате Іссін-Рю; танець живота у канадській Королівської академії танцю, і ази акторської майстерності в Колумбійському коледжі.

Кількість її театральних робіт вражає. У портфоліо Стани включені такі п'єси, як «Спалення Хром», «Чайка», «Ближче», «Невиліковні» («Поза терапії »), «Різдвяна історія», «Чутки», «Річард III», «Ромео і Джульєтта» та багато інших.

Катіч почала зніматися з 1999 року, вперше з'явившись в короткометражці Філіпа Бержерона «Acid Freaks». З того часу актриса працювала на знімальних майданчиках багатьох фільмів і телевізійних серіалів, серед яких багатосерійний проект «Оперативник», «Шпигунка», «Міцна мережа» і «Військово-юридична служба». У 2005 році актриса зіграла Надю в серіалі «Шукач» про суворі будні жінки-детектива, через рік знялася в серіалі «Брати і сестри». У 2007 актриса в образі Рити Салліван "засвітилася" у серіалі «Місце Злочину: Маямі», а в наступному році попрацювала з акторами серіалу «Бути королями».

Крім того, канадська актриса з'явилася в двох епізодах серіалу «Щит» в 2004, у двох серіях «Швидкої допомоги» в 2005, трьох епізодах серіалу «24 години» в 2006 і двох серіях «Героїв» в ролі Хани. Завойовуючи малі екрани, Катіч знялася в таких телефільмах, як кримінальна драма Джо Карнахана «Без обличчя», фентезі «Династія драконів», трилер Джона Кассара «Свій хлопець» та пригодницька стрічка «Бібліотекар 3. Прокляття Юдиного потиру» з Ноєм Вайлі.

На сьогоднішній день найвідоміша роль Катіч - детектив Кейт Беккет у телевізійному серіалі «Касл».

Фільмографія:

2012 CBGB / CBGB ... Genya Ravan
2012 Big Sur / Big Sur ... Lenora
2011 Подвійний агент / The Double ... Amber
2011 Наступного ранку / The Morning After (серіал) ... Stana Katic; короткометражка
2010 For Lovers Only / For Lovers Only ... Sofia
2010 Truth About Kerry / Truth About Kerry ... Emma
2009 Касл / Castle (серіал) ... Detective Kate Beckett
2008 Месник / The Spirit ... Morgenstern
2008 Бібліотекар 3. Прокляття Юдиного потиру / Librarian: The Curse of the Judas Chalice, The (ТБ) ... Simone Renoir
2008 Квант милосердя / Quantum of Solace ... Corrine Veneau
2008 Шлях клинка / Stiletto ... Raina
2007 Свій хлопець / Company Man (ТБ)
2007 Свято кохання / Feast of Love ... Jenny
2006 - 2009 Герої / Heroes (серіал) ... Hana Gitelman
2006 - 2009 Загін «Антитерор» / Unit, The (серіал) ... Special Agent Deborah Lane
2006 - 2009 Брати і сестри / Brothers & Sisters (серіал) ... Karen Wells
2006 Без особи / Faceless (ТБ) ... Diana Palos
2006 Династія драконів / Dragon Dynasty (ТБ) ... Ava
2005 - 2009 Шукач / Closer, The (серіал) ... Nadia
2005 Пітбуль / Pit Fighter ... Marianne
2003 - 2004 Оперативник / Handler, The (серіал) ... Mariella
2003 - 2004 Міцна мережа / Dragnet (серіал) ... Miriam Nelson
2003 Shut-Eye ... Angela
2002 - 2009 Місце Злочину: Маямі / CSI: Miami (серіал) ... Rita Sullivan
2002 - 2008 Щит / The Shield (серіал) ... Ayla
2001 - 2010 24 години / 24 (серіал) ... Collette Stenger
2001 - 2006 Шпигунка / Alias ​​(серіал) ... Flight Attendant
1999 Acid Freaks ... Annie
1995 - 2005 Військові слідчі / JAG (серіал) ... Lucienne Charmoli
1994 - 2009 Швидка допомога / ER (серіал) ... Blaire Collins
3140
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Величне століття. Роксолана
Останнє королівство
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.