,
Пригоди Мерліна
Пригоди Джекі Чана
Теорія великого вибуху
Загрузка...

Кімберлі Вільямс

Кімберлі Вільямс Кімберлі Вільямс Кімберлі Вільямс Кімберлі Вільямс Кімберлі Вільямс Кімберлі Вільямс
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер, режисер, сценарист
Ім’я (лат.): Kimberly Williams
Зріст: 1.65 м
Дата народження: 14 вересня 1971 | діва
Місце народження: Рай, Нью-Йорк, США
Жанри: Комедія, драма, мелодрама
Чоловік: Бред Пейслі ... двоє дітей

Біографія:

Американська актриса кіно, продюсер, режисер, сценарист і монтажер Кімберлі Пейн Вільямс-Пейслі (Kimberly Payne Williams-Paisley) народилася 14 вересня 1971 року в місті Рай (Нью-Йорк, США) у родині медичного журналіста Гарни Вільямса-третього і збиральниці коштів для благодійного фонду Лінди Барбари Вільямс. Кімберлі має брата й молодшу сестру.

Коли Кімберлі виповнилося тринадцять років, її запросили зніматися в рекламі. Після успішного закінчення школи дівчина вирішила продовжити своє навчання у престижній School of Speech в Північно-Західному Чиказькому університеті. На другому курсі дівчині довелося перервати навчання на три місяці для того, щоб знятися в комедійному фільмі-рімейку «Батько нареченої». Актриса чудово зіграла роль нареченої, батько якої всіляко опирався шлюбу дочки і не міг змиритися з тим, що вона вже давно виросла. За прекрасно зіграну роль Кімберлі отримала позитивні відгуки критиків і була номінована на премію «MTV Movie Awards».

Незважаючи на величезний успіх фільму і показовий дебют в кіно, Кімберлі повернулася до університету, щоб продовжити навчання. Під час літніх канікул актриса знялася в повнометражному фільмі «Бабине літо». У 1993 році Вільямс закінчила навчання в університеті і вирішила переїхати в Лос-Анджелес (штат Каліфорнія), щоб серйозно зайнятися побудовою акторської кар'єри. Кімберлі була запрошена на зйомки відразу в кількох картинах одночасно. У чорній комедії «Холоднокровний» актриса зіграла роль викладачки йоги Жасмин, а також знялася в одній серії жахів «Байки зі склепу».

У березні 2003 року Кімберлі Вільямс вийшла заміж за музиканта Бреда Пейслі. Сім'я виховує двох синів - Вільяма і Джаспера Пейслі.

Фільмографія:

2010 Amish Grace (ТБ) ... Ida Grabe
2007 Eden Court ... Bonnie Duncan
2006 Ми - одна команда / We Are Marshall ... Sandy Lengyel
2006 Як їсти смажених черв'яків / How to Eat Fried Worms ... Mom
2006 Як сходити на побачення у Квінсі / How to Go Out on a Date in Queens ... Amy
2006 Shade ... Laura Parker
2004 Крадіжка особистості / Identity Theft: The Michelle Brown Story (ТБ) ... Michelle Brown
2004 - 2008 Юристи Бостона / Boston Legal (серіал) ... Attorney Elisa Brooks
2003 Lucky 7 (ТБ) ... Amy Myer
2002 Christmas Shoes, The (ТБ) ... Maggie Andrews
2002 - 2006 Клава, давай! / Less Than Perfect (серіал) ... Laura
2002 - 2007 Джордж Лопез / George Lopez (серіал) ... Vanessa Brooks
2001 Ten Tiny Love Stories
2001 - 2008 Як сказав Джим / According to Jim (серіал) ... Dana
2001 Зірки вкажуть шлях / Follow the Stars Home (ТБ) ... Dianne Parker-McCune
2000 10th Kingdom: The Making of an Epic, The (відео) ... Virginia Lewis
2000 Десяте королівство / 10th Kingdom, The (серіал) ... Virginia Lewis
1999 Симпатико / Simpatico ... Young Rosie
1999 Коханці / Elephant Juice ... Dodie
1998 Трохи нешкідливого сексу / Just a Little Harmless Sex ... Alison
1998 Бастіон / Safe House (ТБ) ... Andi Travers
1996 - 1997 Відносність / Relativity (серіал) ... Isabel Lukens
1996 Війна в будинку / War at Home, The ... Karen Collier
1996 Jake's Women (ТБ) ... Molly
1995 Батько нареченої 2 / Father of the Bride Part II ... Annie Banks-MacKenzie
1995 Холоднокровний / Coldblooded ... Jasmine
1993 Samuel Beckett Is Coming Soon ... Kim
1993 Бабине літо / Indian Summer ... Gwen Daugherty
1992 Порко Россо / Kurenai no buta ... Fio, озвучка, англійська версія
1991 Батько нареченої / Father of the Bride ... Annie Banks
1989 - 1996 Байки зі склепу / Tales from the Crypt (серіал) ... Hiley Zeller
1972 - 1995 ABC Afterschool Specials (серіал) ... Vanessa

Режисер:

2007 Numero Dos
2006 Shade
2001 - 2008 Як сказав Джим / According to Jim (серіал)

Продюсер:

2010 When Mom's Away ... виконавчий продюсер
2006 Shade
2004 Крадіжка особистості / Identity Theft: The Michelle Brown Story (ТБ) ... співпродюсер
2003 Lucky 7 (ТБ)

Сценарист:

2007 Numero Dos
2006 Shade

Нагороди та премії:

Премія каналу «MTV», 1992 рік
Номінації: Прорив року («Батько нареченої»)

Премія «Golden Satellite Award», 1997 рік
Номінації: Краща жіноча роль в телесеріалі («Відносність»)

Посилання:

www.kimberlywilliams-paisley.com
3244
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Доктор Хаус
Безсоромні
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.