,
Надприродне
Царство
Пригоди Мерліна
Загрузка...

Елізабет Бенкс

Елізабет Бенкс Елізабет Бенкс Елізабет Бенкс Елізабет Бенкс Елізабет Бенкс Елізабет Бенкс Елізабет Бенкс
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер
Ім’я (лат.): Elizabeth Banks
Зріст: 1.65 м
Дата народження: 10 лютого 1974 | водолій
Місце народження: Піттсфілд, Массачусетс, США
Жанри: Комедія, драма, мелодрама
Чоловік: Макс Хандельман

Біографія:

Елізабет Бенкс (Elizabeth Banks) народилася 10 лютого 1974 року в Пітсвілді, штат Массачусетс (США). Справжнє ім'я Бенкс - Елізабет Мейрсел Мітчелл (Elizabeth Maresal Mitchell). Її мати була співробітником банку, а батько працював на фабриці, що належить компанії «General Electric». Все дитинство і юність майбутньої актриси пройшли в рідному місті, де в 1992 році Елізабет закінчила середню школу. У 1996 вона отримала вищу освіту, ставши випускницею Університету штату Пенсільванії.

Акторські здібності Елізабет проявили себе ще в ранньому віці, коли, будучи маленькою дівчинкою, вона вже брала участь у зйомках дитячої телевікторини «Finders Keepers» на каналі Nickelodeon. Проте, справжній шлях до слави актриса почала після закінчення в 1998 році Американської театральної консерваторії.

На екрані Елізабет Бенкс дебютувала у фільмі «Капітуляція Дороті», після чого послідували зйомки в кінострічках «Висоти», «Людина-павук» і «Фаворит». У 2001 році актриса була запрошена на роль однієї з головних героїнь у відомій американській комедії «Спекотне американське літо». Справжній же успіх прийшов до Елізабет після участі в 2005 році у фільмі «Сорокарічний та незайманий», а в 2006 - в «Слизняк» і «Непереможний». Приблизно в цей же час вона знялася в серіалі «Клініка». Бенкс настільки успішно зіграла роль доктора Кім Бріггс, що після участі в кількох серіях її ще неодноразово повертали в серіал.

Крім успішних зйомок в кіно, в 2005 Елізабет Бенкс на запрошення своїх друзів, які були творцями шоу «Stella», взяла участь в цьому проекті.

Кращі ролі в кар'єрі актриса зіграла у фільмах: «Зак і Мірі знімають порно», «Знайомтеся: Дейв», «Людина-павук» (2 і 3 частини), «Фред Клаус, брат Санти», «Слизняк», «Непереможний», «Фаворит», «Буш», «Привіт, Білл!».

У липні 2003 року Бенкс вийшла заміж, її обранцем став Макс Ханделман (Max Handelman), який був другом актриси ще з коледжу. Для скріплення шлюбу, Елізабет відразу після весілля, прийняла іудаїзм. У березні 2011 року у подружньої пари народився первісток. Хлопчика назвали Феліксом. Малюка для Елізабет і Макса виносила сурогатна мати, так як сама Бенкс, незважаючи на тривалі спроби завагітніти, так і не змогла.

Виховання сина, за словами самої актриси, забирає багато часу і сил, і в даний момент Бенкс балансує між кар'єрою і роллю мами, проте поки їй успішно вдається знайти компроміс. І хоча друзі подружжя зазначають, що Елізабет - божевільна мати, зменшувати темп і відсувати роботу на другий план вона не має наміру, оскільки не вважає себе людиною, здатним зробити перерву в успішно розвивається кар'єрі. До того часу, коли на екрани в 2012 році вийдуть два фільми за участю акторки «Movie 43» і «Голодні ігри», її син стане старше, і його виховання не буде віднімати стільки часу.

На сьогоднішній день Елізабет Бенкс популярна голлівудська актриса, яка безперервно знімається. Вона взяла участь більш ніж в двадцяти картинах, і, хоча ролі часто і незначні, її акторська майстерність настільки велика, що героїни Бенкс стають яскравими персонажами, кожен з яких має в своєму характері якусь родзинку.

З недавнього часу Елізабет пробує свої сили в якості продюсера і вже взяла участь в створенні науково - популярного фільму «Сурогати» компанії Disney. Крім того, спільно з чоловіком Максом, вона успішно керує власною компанією Brownstone Productions, через яку і здійснює продюсування деяких проектів.

Фільмографія:

Френк або Френсіс / Frank or Francis
2014 Що сталося з Марджі? / What's the Matter with Margie?
2013 Голодні ігри: У вогні / The Hunger Games: Catching Fire ... Effie Trinket
2013 Movie 43 / Untitled Farrelly / Wessler Comedy
2012 Ідеальний голос / Pitch Perfect ... Gail
2011 Деталі / The Details ... Nealy Lang
2012 Люди як ми / People Like Us ... Frankie
2012 Чого чекати, коли чекаєш на дитину / What to Expect When You ... Wendy
2012 Голодні ігри / The Hunger Games ... Effie Trinket
2012 На межі / Man on a Ledge ... Lydia Mercer
2011 Мій придуркуватий брат / Our Idiot Brother ... Miranda Rochlin
2010 Три дні на втечу / The Next Three Days ... Lara Brennan
2009 Великий розрив / Big Breaks ... Starlet; короткометражка
2009 Американська сімейка (серіал) / Modern Family ... Sal
2009 Непрохані / Uninvited, The ... Rachel Summers
2008 Доросла несподіванка / Role Models ... Beth
2008 Буш / W. ... Laura Bush
2008 Зак і Мірі знімають порно / Zack and Miri Make a Porno ... Miriam Linky
2008 Lovely, Still ... Alex
2008 Знайомтеся: Дейв / Meet Dave ... Gina Morrison
2008 Так, можливо ... / Definitely, Maybe ... Emily
2008 Місяць команчів / Comanche Moon (серіал) ... Maggie
2007 Фред Клаус, брат Санти / Fred Claus ... Charlene
2007 Привіт, Білл! / Meet Bill ... Jess
2007 Людина-павук 3: Ворог у тіні / Spider-Man 3 ... Miss Brant
2006 Непереможний / Invincible
2006 Слизняк / Slither ... Starla Grant
2005 Долтрі Келхун / Daltry Calhoun ... May
2005 Сорокарічний та незайманий / 40 Year Old Virgin, The ... Beth
2005 Бакстер / Baxter, The ... Caroline Swann
2005 Сестри / Sisters, The ... Nancy Pecket
2005 Життя як секс / Sexual Life ... Sarah
2005 - 2009 Американський Папаша / American Dad! (Серіал) ... Lisa Silver
2005 Висоти / Heights ... Isabel
2004 Людина-павук 2 / Spider-Man 2 ... Miss Brant
2003 Trade, The ... Sioux Sever
2003 Фаворит / Seabiscuit ... Marcela Howard
2002 Stella Shorts 1998-2002 (відео) ... Woman at Yoga Class
2002 Впіймай мене, якщо зможеш / Catch Me If You Can ... Lucy
2002 Віднесені / Swept Away ... Debi
2002 - 2009 Без сліду / Without a Trace (серіал) ... Clarissa
2002 Людина-павук / Spider-Man ... Miss Brant
2001 Ordinary Sinner ... Rachel
2001 - 2008 Клініка / Scrubs (серіал) ... Dr. Kim Briggs
2001 Спекотне американське літо / Wet Hot American Summer ... Lindsay
2000 Шафт / Shaft ... Trey's Friend
1999 - 2005 Третя зміна / Third Watch (серіал) ... Elaine Elchisak
1999 - 2009 Закон і порядок. Спеціальний корпус / Law & Order: Special Victims Unit (серіал) ... Jaina Jansen
1998 - 2004 Секс у великому місті / Sex and the City (серіал) ... Catherine
1998 Капітуляція Дороті / Surrender Dorothy ... Vicki

Продюсер:

2009 Суррогаты / Surrogates

Нагороди та премії:

Премія каналу «MTV», 2007 рік
Номінації: Кращий поцілунок («Непереможний»)

Посилання:

www.elizabethbanks.com
4989
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Аладдін
Американці
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.