,
Брати по зброї
Друзі
Сімпсони
Загрузка...

Мішель Родрігес

Мішель Родрігес Мішель Родрігес Мішель Родрігес Мішель Родрігес Мішель Родрігес Мішель Родрігес Мішель Родрігес
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер
Ім'я (лат.): Michelle Rodriguez
Зріст: 1.68 м
Дата народження: 12 липня 1978 | рак
Місце народження: Беар, Техас, США
Жанри: Драма, бойовик, трилер

Біографія:

Мішель Родрігес народилася 18 липня 1978 у штаті Техас, США. У віці вісім років, її сім'я переїхала до Домініканської Республіки. Але через деякий час, батьки Мішель вирішили повернутися до США, і з 11 до 19 років Мішель жила і навчалася у Нью Йорку.

З раннього дитинства Мішель була «важкою» дитиною і мала нестерпний характер: була виключена з шести шкіл, а вступивши до Школи бізнесу, кинула навчання через чотири місяці. Мішель знайшла роботу в магазині іграшок, але незабаром була звільнена за те, що весь час грала з дітьми.

У 1998 році Мішель Родрігес почала ходити на численні кастинги і прослуховування, знімалася у масовках і вже в 1999 році отримала ролі у фільмах «Літо Сема» і «Колиска буде гойдатися». У тому ж році Мішель отримала роль у фільмі «Жіночий бій» (вона обійшла 350 претенденток на цю роль!); Картина отримала Гран-прі фестивалю незалежного кіно в Санденсі, а товариство кінокритиків Лас-Вегаса назвало її роботу «кращим акторським дебютом року».

Під час тренувань перед фільмом «Жіночий бій», тренер був настільки вражений досягненнями Мішель, що зізнався, що вона могла б стати професійним боксером.

У 2001 році Мішель знялася у фільмі «Форсаж» разом з Віном Дизелем, під час зйомок у Мішель і її партнера зав'язався недовгий роман.

У 2002 році Родрігес підписала контракт і знялася у фільмі "Оселя зла», а також «SWAT Спецназ міста ангелів », де її партнерами стали Коллін Фаррелл і Семюел Л. Джексон.

Мішель Родрігес вже була справжньою зіркою Голлівуду, але все одно була змушена в 2002 році постати перед судом за звинуваченням у побитті своєї сусідки по квартирі (ось вам і темперамент південної красуні!).

У наступні кілька років актрису заарештовували ще декілька разів - в основному, за водіння автомобіля в нетверезому вигляді і п'яні дебоші. Останні засідання суду закінчилося для Мішель умовним терміном, протягом якого вона повинна носити «антиалкогольний браслет», і виправними роботами.

Але Мішель проігнорувала рішення суду. На громадських роботах скандальна зірка не з'явилася жодного разу, зате протягом умовного терміну «попалася» нетверезої кілька разів. Треба віддати належне актрисі, вона не стала відмовлятися і повністю визнала свою провину, за що суд і вирішив покарати Мішель по повній програмі.

Суддя підкреслив, що в даному випадку уникнути покарання Мішель не вдасться: дівчина проведе у в'язниці всі призначені їй 180 днів, а потім приступить до громадських робіт у транспортній службі.

Але Мішель пощастило і на цей раз - вона відсиділа лише 18 днів! Причиною такої вдачі виявилося те, що в'язниці США в той час були переповнені, а сама актриса все-таки не остання злочинниця в Америці.

У 2005 і 2006 роках Мішель зіграла роль жорсткого поліцейського Ани Люсії Кортес в телесеріалі «Загублені» (другий сезон). На жаль, Мішель частенько сперечалася з продюсерами, спізнювалася на зйомки і була на ножах з кількома акторами серіалу, тому творці проекту вирішили «прибрати» персонаж Родрігес.

Втім, безглуздий характер не применшує неповторного шарму актриси - вона зайняла 34-е місце в списку «100 найсексуальніших жінок» журналу Maxim і 77-е місце в списку «100 найсексуальніших жінок» журналу «Stuff».

У грудні 2007 року Мішель постала перед судом за водіння автомобіля в нетверезому вигляді: з призначеного терміну Родрігес відсиділа лише 17 днів - її випустили через переповненість в'язниць.

У 2009 році вийшов з її участю четвертий «Форсаж», і «Аватар» Джеймса Кемерона.

Фільмографія:

2015 Fast & Furious: Supercharged (відео) ... Letty; короткометражка
2015 Форсаж 7 / Furious 7 ... Letty Ortiz
2014 Second Акт ... Olivia; короткометражка
2014 1% ERS ... Olivia; короткометражка
2013 Мачете вбиває / Machete Kills ... Luz
2013 Турбо / Turbo ... Paz, озвучка
2013 Форсаж 6 / Furious 6 ... Letty
2013 Непристойна комедія / InAPPropriate Comedy ... Harriet
2012 Оселя зла: Відплата / Resident Evil: Retribution ... Rain
Pillow Fight ... Jessica; короткометражка
2011 Blacktino ... Charlotte Foster Jane
2011 Глобальне вторгнення: Битва Лос-Анджелес / Battle: Los Angeles ... Corporal Adriana Santos
2010 Мачете / Machete ... Luz
2009 Кривавий тропік / Trоpico de sangre ... Minerva Mirabal
2009 Аватар / Avatar ... Trudy Chacon
2009 Форсаж 4 / Fast & Furious ... Letty
2008 Нічні сади / Gardens of the Night ... Lucy
2007 Битва у Сіетлі / Battle in Seattle ... Lou
2006 Зграя / Breed, The ... Nicki
2006 Lost: Reckoning (ТБ) ... Ana-Lucia Cortez, хроніка
2005 Бладрейн / BloodRayne ... Katarin
2004 Контроль / Control ... Teresa
2004 - 2009 Загублені / Lost (серіал) ... Ana-Lucia Cortez
2003 Спецназ міста ангелів / SWAT ... Chris Sanchez
2002 Блакитна хвиля / Blue Crush ... Eden
2002 Оселя зла / Resident Evil ... Rain Ocampo
2001 Форсаж / Fast and the Furious, The ... Letty
2001 Зіткнення в Нью-Йорку / 3 AM ... Salgado
2000 Жіночий бій / Girlfight ... Diana Guzman

Нагороди та премії:

Золота малина, 2007 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль другого плану («Бладрейн»)

Премія каналу «MTV», 2003 рік
Номінації: Краща екранна команда («Блакитна хвиля»)
3889
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пригоди Джекі Чана
Вейворд Пайнс
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.