,
Пуститися берега
Коломбо
Дві дівчини без копійчини
Загрузка...

Дженніфер Лав Г'юїтт

Дженніфер Лав Г'юїтт Дженніфер Лав Г'юїтт Дженніфер Лав Г'юїтт Дженніфер Лав Г'юїтт Дженніфер Лав Г'юїтт Дженніфер Лав Г'юїтт Дженніфер Лав Г'юїтт Дженніфер Лав Г'юїтт
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер, сценарист
Ім'я (лат.): Jennifer Love Hewitt
Зріст: 1.59 м
Дата народження: 21 лютого 1979 | риби
Місце народження: Вейко, Техас, США
Жанри: Комедія, драма

Біографія:

Дженніфер Лав Г'юїтт з'явилася на світ у місті Вейко, Техас, в сім'ї Герберта Деніела Г'юїтта і Патрісії Мей Шіпп родом з Англії. У 1987 році родина перебралася до Гарленду, штат Техас. Батько за професією технік, а мати - дефектолог мови. Дженніфер провела своє дитинство в Харкер-Хайтс. Після того, як їх батьки розійшлися, вона з братом Тоддом почали жити з матір'ю. Варто відзначити, що першим на ім'я Дженніфер брат назвав сестру на честь дівчини, яку любив в юності, а друге ім'я - Лав - вона успадкувала від матері, так звали її подругу в коледжі.

У дитячі роки Г'юїтт захоплювалася музикою, яка і привела її в шоу-бізнес. У 3 роки на виставці худоби вона виконала пісню The Greatest Love of All. Через рік у ресторані і танцювальному залі Дженніфер виступала перед аудиторією з своєї аранжуванням популярної кантрі-балади Кріс Крістофферсон Help Me Make It Through the Night. У віці п'яти років вона мала в своєму амплуа закінчені курси чечітки та балету. Вже в 9 років вона була учасником "Техаської шоу-групи". У 10 років її агенти наполягли на переїзді Дженніфер разом з матір'ю в Лос-Анджелес, Каліфорнія, щоб там отримати новий поштовх своїй кар'єрі в шоу-бізнесі.

Перебравшись у Лос-Анджелес Г'юїтт зіграла у більш ніж 20-ти рекламних роликах. Прорив в її кар'єрі актриси трапився із запрошенням у дитячу програму Kids Incorporated, в якому вона знімалася з 1989 по 1991 роки. У 1992 році в тестовому випуску так і не з'явився в ефірі телесеріалу Running Wilde на NBC Дженніфер Лав зіграла дочка журналіста і авантюриста, героя Пірса Броснана. Після роботи в деяких дешевих мильних операх Г'юїтт знайшла свою першу серйозну роль Сари Рівз у відомому телешоу каналу Fox, «Вечірка на п'ятьох», в якому вона брала участь з 1995 по 1999 роки. Ту ж саму героїню вона грала і надалі в серіалі, під назвою «Час твого життя», в якому вона спробувала себе в якості продюсера. Проте серіал був не довговічний.

Перша поява на великому екрані Г'юїтт відбулося в картині 1992 року «Манчі». Популярність до неї прийшла після виконання головної ролі у стрічці жахів «Я знаю, що ви скоїли минулого літа». Ця картина заробила в світовому прокаті 125 мільйонів доларів і перетворила Дженніфер в одну з найперспективніших молодих кіноактрис Голлівуду. Потім вона зіграла у продовженні цієї кінострічки, «Я досі знаю, що ви скоїли минулого літа», потім була мододіжна комедія «Не можу дочекатися» і супер-популярна іронічна комедія «Серцеїдки», де другу ключову роль виконала Сіґурні Вівер.

У 2000 році вийшов фільм-біографія «Історія Одрі Гепберн», в якому Г'юїтт зіграла легенду Голлівуда Одрі Гепберн, отримавши за свою гру неоднозначні відгуки. У тому ж році вона, як одна з найвідоміших акторок на телебаченні, була обрана обличчям мобільної компанії Nokia. У 2002 році Дженіфер і китайський геній Джекі Чан виконали головні ролі в комедійному екшені «Смокінг», який в перші вихідні показу зібрав 15 мільйонів доларів, але так і не окупив свій величезний на ті часи бюджет в 60 мільйонів.

З вересня 2005 року Г'юїтт виконує головну роль в телевізійному серіалі «Та що Говорить із Привидами». В Австралії він став популярним з перших серій, а в Сполучених Штатах кількість постійних глядачів становить від 9 до 10 мільйонів чоловік.

На даний момент Дженніфер випустила чотири музичні альбоми, які мали більший успіх в Європі і Японії, ніж на її батьківщині. Її перший альбом вийшов лише в Японії, де Г'юїтт вважається поп-зіркою. Цей успіх саме в Японії пояснюють тим, що японці люблять веселу жваву музику.

У березні 2005 року красуня Дженніфер з'явилися в журналі Maxim і його галереї «Дівчата Maxim». У травні 2006 року журнал опублікував топ-100 найсексуальніших жінок-знаменитостей, у якому Дженніфер зайняла 29 місце.

У наш час Дженніфер одна з найбільш відомих акторок світу, вона входить в список найбільш сексуальних і бажаних дівчат Голлівуду. Її слава й популярність продовжують йти в гору, але вона все та ж - мила чарівна дівчина.

Фільмографія:

2012 За ознаками сумісності / Jewtopia ... Alison Marks
2012 - ... Список клієнтів / The Client List (серіал) ... Riley Parks
2011 Втрачений Валентин / The Lost Valentine (ТБ) ... Susan Allison
2011 Кав′ярня / Cafe ... Claire
2010 - ... Красуні в Клівленді / Hot in Cleveland (серіал) ... Emmy Chase
2010 Лист / Client List, The (ТБ) ... Samantha Horton
2009 У неї є розум, тіло і здатність закохувати в себе чоловіків / She Had Brains, a Body, and the Ability to Make Men Love Her
2008 Magic 7, The ... Erica, озвучка
2008 Дельго / Delgo ... Princess Kyla, озвучка
2006 Гарфілд 2: Історія двох котів / Garfield: A Tail of Two Kitties ... Liz
2005 - 2010 Та, що Говорить із Привидами / Ghost Whisperer (серіал) ... Melinda Gordon
2005 In the Game ... Riley Reed
2005 Щоденник кар'єристки / Confessions of a Sociopathic Social Climber ... Katya Livingston
2004 Вся правда про любов / Truth About Love, The ... Alice Holbrook
2004 In the Game ... Riley Reed
2004 Привиди Різдва / A Christmas Carol ... Emily
2004 Story of Veterans Day, The ... Host
2004 Гарфілд / Garfield ... Liz
2004 Якщо тільки / If Only ... Samantha Andrews
2004 Диявол і Деніел Вебстер / Shortcut to Happiness ... The Devil
2002 Ескадрон красунь / Groove Squad ... Chrissy, озвучка
2002 Смокінг / Tuxedo, The ... Del Blaine
2002 Пригоди хлопчика-мізинчика та дюймовочки / The Adventures of Tom Thumb & Thumbelina ... Thumbelina, озвучка
2002 Горбань із Нотр Дама 2 / Hunchback of Notre Dame II, The ... Madellaine
2001 Серцеїдки / Heartbreakers ... Page Conners
2000 Історія Одрі Гепберн / Audrey Hepburn Story, The ... Audrey Hepburn
1999 Королі року / Suburbans, The ... Cate
1999 MTV New Year's Eve Live 1999 ... Host
1998 Zoomates ... Helen, озвучка
1998 Розповідаючи тобі / Telling You ... Deb Freidman
1998 Не можу дочекатися / Can ... Amanda Beckett
1997 Я знаю, що ви скоїли минулого літа / I Know What You Did Last Summer ... Julie James
1997 Троянська війна / Trojan War ... Leah Jones
1996 Домашній арешт / House Arrest ... Brooke Figler
1993 Пропала маленька мільйонерка / Little Miss Millions ... Heather Lofton
1993 Сестричка, дій 2 / Sister Act 2: Back in the Habit ... Margaret
1992 Манчі / Munchie ... Andrea Kurtz

Нагороди та премії:

Золотий глобус, 2011 рік
Номінації: Краща актриса міні-серіалу або фільму на ТБ («Список клієнтів»)

Сатурн, 2010 рік
Номінації: Краща телеактриса («Та що Говорить із Привидами»)

Сатурн, 2009 рік
Номінації: Краща телеактриса («Та що Говорить із Привидами»)

Сатурн, 2008 рік
Переможець: Краща телеактриса («Та що Говорить із Привидами»)

Сатурн, 2007 рік
Переможець: Краща телеактриса («Та що Говорить із Привидами»)

Сатурн, 2006 рік
Номінації: Краща телеактриса («Та що Говорить із Привидами»)

Премія каналу «MTV», 1999 рік
Номінації: Краща жіноча роль («Не можу дочекатися»)
8597
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пуаро Агати Крісті
Слуга народу
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.