,
Пригоди Мерліна
Стріла
Майстри сексу
Загрузка...

Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес Дженніфер Лопес Дженніфер Лопес Дженніфер Лопес Дженніфер Лопес Дженніфер Лопес Дженніфер Лопес Дженніфер Лопес
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер
Ім'я (лат.): Jennifer Lopez
Зріст: 1.70м
Дата народження: 24 липня 1969 | лев
Місце народження: Бронкс, Нью-Йорк, США
Жанри: Комедія, драма
Чоловік: Оджані Ноа (розлучення); Кріс Джадд (розлучення); Марк Ентоні (розлучення) ... двоє дітей

Біографія:

Дженніфер Лопес народилася в Бронксі. Подія ця сталася 24 липня 1969 року в родині пуерторіканських емігрантів Гваделупи Родрігес і Давида Лопеса. До моменту народження дівчинки в сім'ї вже підростали дві доньки - Леслі і Лінда. Сім'я жила дуже бідно, однак дочок батьки прагнули забезпечити всім необхідним. Зокрема, вчилися дівчинки в хороших закладах, наприклад, Дженніфер - в католицькій школі. Коли Дженні було п'ять років, мати, прагнучи захистити дитину від поганого впливу вулиці, записала її в танцювальну школу фламенко і бальних танців. Дівчинка показувала такі успіхи, що вже через два роки брала участь у престижних міських концертах.

У 14 років до любові до танців додалася любов до музики - Дженніфер починає брати уроки вокалу, вона тепер - постійний учасник шкільних виступів. Правда, це захоплення не знайшло підтримки у батьків - вони мріяли, що їх дочка стане відомим адвокатом. Дженніфер залишила заняття музикою, поступила в коледж і стала вчитися на адвоката.

Вже в 17 років вона влаштувалася на роботу в юридичну фірму. Одного разу майбутня зірка дізналася про те, що якась школа танців оголошує набір учнів. Вона вступила туди, і довгі роки її життя протікало так: вдень коледж і робота, вночі - танці. Зрозумівши, що адвокатом їй бути не судилося, Лопес пішла з коледжу і кинула роботу, вирішивши пов'язати своє життя з танцем.

Не знайшовши розуміння у батьків, дівчина покинула рідну домівку. Одразу їй не вдалося підшукати собі помешкання, тому деякий час жила в танцювальній студії. Заробітки її в той момент були мізерні, гідної роботи не знаходилося. Цілих вісім місяців марно шукала Дженніфер роботу, відвідувала проби, проте всі спроби закінчувалися нічим, і основна причина - пуерторіканське походження дівчини. І коли її остаточно наздогнала депресія, сталося дивне - вона змогла потрапити танцівницею в відомий тур «Золоті мюзикли Бродвею», а через два роки вона стала учасницею шоу «Живий колір», перемігши на кастингу дві тисячі інших дівчат. Шлях до вершини слави був відкритий!

У Дженіфер тепер було все - популярність, гроші, улюблене заняття. І боляче було лише від самотності, тому що поруч із дівчиною не було справжніх друзів, не було коханої людини. А кар'єра її тим часом все росла і росла! Зовсім трохи залишалося до того моменту, коли Дженіфер Лопес підкорить Голлівуд. Першим фільмом її стала комедія «В живому кольорі», і зіграла вона там - танцівницю. Після цього фільму запрошення надходили одне за іншим: комедії та драми, серіали і музичні фільми. А ще танцівниця і актриса Дженніфер Лопес заявила на весь світ про себе як прекрасна співачка.

Історія Джей Ло - ще один доказ того, що будь-яка людина, незалежно від свого походження, може прокласти собі шлях до слави!

Фільмографія:

2015 Ліла і Єва / Lila & Eve ... Eve Rafael
2015 Нарешті вдома / Home ... Lucy, озвучка
2015 Фатальна пристрасть / The Boy Next Door ... Claire Петерсон
2012 Паркер / Parker ... Lesli
2012 Льодовиковий період 4: Континентальний дрейф / Ice Age: Continental Drift ... Shira, озвучка
2012 Чого чекати, коли чекаєш на дитину / What to Expect When You ... Holly
2011 Скрат і континентальний злам 2 / Scrat's Continental Crack-Up: Part 2 ... Shira, озвучка; короткометражка
2010 Запасний план / Back-Up Plan, The ... Zoe
2006 Співак / El cantante ... Puchi
2006 Місто на кордоні / Bordertown ... Lauren Adrian
2005 Незакінчене життя / An Unfinished Life ... Jean Gilkyson
2005 Якщо свекруха - монстр ... / Monster-in-Law ... Charlotte 'Charlie' Cantilini
2004 Давайте потанцюймо / Shall We Dance ... Paulina
2004 Дівчина з Джерсі / Jersey Girl ... Gertrude Steiney
2003 Selena: Greatest Hits (відео) ... Selena
2003 Джильи / Gigli ... Ricki
2002 Пані покоївка / Maid in Manhattan ... Marisa Ventura
2002 З мене вистачить / Enough ... Slim Hiller
2001 Royal Variety Performance 2001, The (ТБ) ... Performer
2001 Очі ангела / Angel Eyes ... Sharon Pogue
2001 Весільний переполох / Wedding Planner, The ... Mary Fiore
2000 Клітка / Cell, The ... Catherine Deane
1998 Поза полем зору / Out of Sight ... Karen Sisco
1997 Поворот / U Turn ... Grace McKenna
1997 Анаконда / Anaconda ... Terri Flores
1997 Селена / Selena ... Selena Quintanilla-Pérez
1996 Кров і вино / Blood and Wine ... Gabriela 'Gabby'
1996 Джек / Jack ... Miss Marquez
1995 Поїзд з грошима / Money Train ... Grace Santiago
1995 Моя сім'я / My Family ... Young Maria
1993 Крах рейсу номер 7 / Nurses on the Line: The Crash of Flight 7 (ТБ) ... Rosie Romero
1990 - 1994 В живому кольорі / In Living Color (серіал) ... Fly Girl
1986 Моя маленька дівчинка / My Little Girl ... Myra

Фільмографія:

2007 Як любить жінка / Como ama una mujer (серіал)
2007 Відчуй ритм / Feel the Noise
2006 Співак / El cantante

Нагороди та премії:

Золота малина, 2013 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль другого плану («Чого чекати, коли чекаєш на дитину»)

Золота малина, 2010 рік
Номінації: Найгірша актриса десятиліття («Очі янгола»)

Золота малина, 2006 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль («Якщо свекруха - монстр ...»)

Золота малина, 2005 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль другого плану («Дівчина з Джерсі»)

Золота малина, 2004 рік
Переможець: Найгірша жіноча роль («Джільі»)

Золота малина, 2003 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль («З мене досить»)

Золота малина, 2002 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль («Очі янгола»)

Премія каналу «MTV», 2001 рік
Переможець: Кращий одяг («Клітка»)
Номінації: Краща жіноча роль («Клітка»)

Премія каналу «MTV», 1999 рік
Номінації: Кращий поцілунок («Поза полем зору»); Краща жіноча роль («Поза полем зору»)

Золотий глобус, 1998 рік
Номінації: Краща жіноча роль (комедія або мюзикл) («Селена»)

Премія каналу «MTV», 1998 рік
Номінації: Прорив року («Селена»)
10096
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Брати по зброї
Стародавні
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.