,
11.22.63
Декстер
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Загрузка...

Айла Фішер

Айла Фішер Айла Фішер Айла Фішер Айла Фішер Айла Фішер Айла Фішер Айла Фішер
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер
Ім’я (лат.): Isla Fisher
Зріст: 1.60 м
Дата народження: 3 лютого, 1976 | водолій
Місце народження: Muscat, Oman
Жанри: Комедія, драма, мелодрама
Чоловік: Саша Барон Коен ... двоє дітей

Біографія:

Айла Фішер, повне ім'я Айла Ленг Фішер, народилася 3 лютого 1976 року у Маскаті, столиці держави в Південно-Західній Азії - Султанату Оман. У Айли Фішер є четверо улюблених братів, завдяки яким вона отримала «чудове» виховання в Перті, живучи «законами вулиці».

Айла Фішер почала освоювати акторську професію з участі в рекламних роликах австралійського телебачення в дев'ятирічному віці, і досить швидко отримала одну з провідних ролей в популярних дитячих стрічках «Bay City» і «Paradise Beach». У роки навчання в жіночому методистському коледжі Айла Фішер завжди грала провідні ролі в шкільних постановках.

З 1994 року, ступивши у доросле життя, Айла Фішер продовжила свою успішну кінокар'єру роллю чарівної Шеннон Рід у австралійському кінохіті, мильній опері «Вдома і в дорозі». У 1997 році Айла Фішер залишила популярний серіал на «користь нових звершень», отримавши достатньо популярності і вдячності. Актриса відразу потрапила до лав акторів престижного Лондонського театру, (брала участь у постановці «Коза»), поступила в артшколу в Парижі, продовжила брати участь у пантомімах в Сполученому Королівстві, була однією з провідних актрис в турі разом з Дарреном Дейем в мюзиклі «Summer Holiday».

При цьому кіноамбіціі Айли Фішер ніколи не «вщухали». Актриса завжди прагнула прорватися на великий екран. У 2002 році Фішер знялася в ролі темпераментної Мері-Джейн, в яку був закоханий персонаж Шеггі Роджерс, в екранізації популярного мультсеріалу «Скубі-Ду».

Кінодосвід привернув до персони Фішер інтерес у кіноколах, у неї з'явився свій американський агент. У 2005 році до Аайли Фішер прийшла знакова роль в комедії «Непрохані гості», що принесла актрисі перемогу в номінації «Перформанс-прорив» на церемонії MTV «Movie Awards».

Кар'єра Айли Фішер стрімко набирала обертів. У 2006 році актриса виконала роль Беккі, господині манхеттенської вечірки в чудовій драмі про взаємини «Лондон» разом з Джессікою Біл, Крісом Евансом і Джейсоном Стетхемом. У 2007 році Айла з'явилася в трилері «Обман», іншими зірками якого стали Джозеф Ґордон-Левітт і Меттью Гуд. І в цьому ж році Фішер отримала роль Деніс в комедії «Лихач» разом з Енді Самберг.

У 2008 році Айла і Джейсон Біггз зіграли в комедії «Одружуся на першій зустрічній» режисера-сценариста Майкла Йена Блека, за сюжетом якої Андерсон, він же Джейсон Біггс, вирішив виявити оригінальність і з'явився робити пропозицію своїй дівчині в костюмі Купідона. Бідолаха не витримала такого виду і померла, Андерсон жартома робить пропозицію руки і серця героїні Айли Фішер - офіціантці Кеті, а та погоджується ...

У цьому ж 2008 році Айла Фішер з Райаном Рейнольдсом, Елізабет Бенкс і Ебігейл Бреслін зіграли у фільмі «Так, можливо», і озвучила персонаж мультфільму «Хортон». Крім того, актриса стала співавтором кіносценарію «Groupies», і зіграла в однойменному фільмі разом з Емі Полер, яка з'явилася паралельно і в іншому кінопроекті, «The Cookie Queen».

У подальшому 2009 році Айла Фішер підписала контракт на зйомки в мелодраматичній комедії за мотивами книг «Таємний світ шопоголіка» і «Шопоголік на Манхеттені». За сюжетом стрічки героїня Айли - Ребекка Блумвуд - шопоголік. Вона «збожеволіла» на шопінгу і дорогому одязі. Однак, нічого не розуміючи в фінансах, вона успішно стала вести колонку в фінансовому журналі «Вдалі заощадження», де щедро роздавала поради з правильного розпоряджання грошовими коштами. Цього разу актриса з'явилася в кадрі в оточенні акторів: Хью Денсі, Крістен Ріттер, Джон Кьюсак, Крістін Скотт Томас, Леслі Бібб.

Помітною появою на екрані Айли Фішер стала робота в комедії Райана Ширак «Весняний відрив» і озвучування героя мультфільму «Правдива історія Червоної Шапки 2: Шапка проти Зла».

Айла Фішер володіє «австралійської вразливістю» і «невимушеним ставленням до життя»: «У мене ніколи не було бой-френда-красеня, ну, в загальному, тяги до стереотипів. Багато людей можуть вважати когось привабливим, тоді як інші ні. Якби це було не так, тоді всі наші чоловіки відправилися б до Клаудії Шиффер!».

Айла Фішер живе у Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія зі своїм «другом», американським коміком Сашею Бароном Коеном. У них двоє дітей: 19 жовтня 2007 року у пари народилася дочка Олів, а літом 2010 з'явилася на світ друга донька - Елула Лотті Міріам Коен.

Фільмографія:

Головоломка / Desperados
2013 Прихильниці / Groupies
2013 Великий Гетсбі / The Great Gatsby ... Myrtle Wilson
2013 Зараз мене видно / Now You See Me ... Henley
2012 Вартові легенд / Rise of the Guardians ... Tooth, озвучка
2012 Холостячки / Bachelorette ... Katie
2011 Ранго / Rango ... Beans, озвучка
2010 Руки-ноги за любов / Burke and Hare ... Ginny Hawkins
2010 Сусіди з пекла / Neighbors from Hell (серіал) ... озвучення
2009 Смертельно нудьга / Bored to Death (серіал) ... Rose
2009 Шопоголік / Confessions of a Shopaholic ... Rebecca Bloomwood
2008 Хортон / Horton Hears a Who! ... Dr. Mary Lou Larue, озвучка
2008 Так, можливо / Definitely, Maybe ... April Hoffman
2007 Лихач / Hot Rod ... Denise
2007 Обман / The Lookout ... Luvlee
2006 Одружуся на першій зустрічній / Wedding Daze ... Katie
2005 Лондон / London ... Rebecca
2005 Непрохані гості / Wedding Crashers ... Gloria Cleary
2004 Змова / I Heart Huckabees ... Heather
2004 Pilot Season (серіал) ... Butterfly
2003 Даллас 362 / Dallas 362 ... Redhead
2003 Wannabes, The ... Kirsty
2002 Random Acts of Intimacy
2002 Скубі-Ду / Scooby-Doo ... Mary Jane
2001 Басейн / Swimming Pool - Der Tod feiert mit ... Kim
2001 Аттіла завойовник / Attila ... Cerca
2000 Out of Depth ... Australian Girl # 1
1999 Олівер Твіст / Oliver Twist (серіал) ... Bet
1998 Furnished Room ... Jennie
1997 Bum Magnet ... Emma
1999 - 2002 Володар звірів / BeastMaster (серіал) ... Demon Manaka
1988 - 2008 Вдома і в дорозі / Home and Away (серіал) ... Shannon Reed

Продюсер:

2013 Прихильниці / Groupies

Нагороди та премії:

Премія каналу «MTV», 2006 рік
Переможець: Прорив року («Непрохані гості»)

Посилання:

www.islafisher.co.uk
3853
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Абатство Даунтон
Вікінги
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.