,
Величне століття. Роксолана
Люцифер
Шанс
Загрузка...

Аманда Байнс

Аманда Байнс Аманда Байнс Аманда Байнс Аманда Байнс Аманда Байнс Аманда Байнс
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Amanda Bynes
Зріст: 1.73 м
Дата народження: 3 квітня 1986 | овен
Місце народження: Саузенд-Оукс, Каліфорнія, США
Жанри: Комедія

Біографія:

Аманда Лаура Байнс народилася 3 квітня 1986 року в Саузенд-Оукс, штат Каліфорнія. Батько Аманди, зубний лікар Рік Байнс, - великий шанувальник сцени, особливо комедійних вистав. Він усіляко заохочував Аманду і інших своїх дітей в їх захопленні театром. Аманді було всього сім років, коли вона вперше вийшла на сцену лос-анджелеського комедійного клубу Comedy Store. Одночасно вона брала участь в постановках місцевого аматорського театру, де грала в п'єсах «Убити пересмішника», «Музична людина» і «Таємничий сад». До 10 років Аманда регулярно виступала на сцені з гуморесками. Її дебют на екрані відбувся в 1996 році в телесеріалі «Будь-яка Всячина». Критики порівнювали Байнс з комедійними легендами Люсіль Болл і Трейсі Ульман.

У 1999 тринадцятирічна актриса стала ведучою свого власного шоу «Шоу Аманди». Протягом чотирьох років сольний телевізійний проект Байнс залишався одним з найпопулярніших на каналі Nickelodeon, а Байнс чотири рази ставала лауреатом дитячої премії Kids 'Choice в категорії «Улюблена телевізійна актриса». Секрет її успіху, вважають колеги Аманди, полягає в тому, що вона не боїться сміятися над собою. «Аманда не соромиться клоунади, - каже 34-річна Леслі Гроссман, її партнерка по серіалу «Що мені в тобі подобається».

У 2002 році відбувся дебют Байнс у великому кіно. Продюсер Ден Шнайдер, творець багатьох популярних шоу на каналі Nickelodeon, випустив фільм «Великий товстий брехун», який приніс Байнс ще одну премію Kids 'Choice - цього разу в категорії «Улюблена кіноактриса». У тому ж, 2002 році вона почала зніматися на каналі TheWB в серіалі «Що мені в тобі подобається», який користувався великим успіхом протягом чотирьох сезонів.

Особливе визнання європейського глядача і чергову премію Kids 'Choice на батьківщині актриса отримала за роль Дафни Рейнольдс у фільмі «Чого хоче дівчина». Це екранізація історії про те, як безпосередня американська дівчина, яка зовсім не звикла до прийомів і вечірнім коктейлів, відправляється до Англії на пошуки свого батька - лорда Дешвуд (Колін Ферт). Несподівана поява дочки змінює не тільки політичну кар'єру спантеличеного татуся, але і приносить ефект «свіжого повітря» у нудний світ англійського суспільства.

Наступний фільм Аманди «Любов на острові» - ще одна комедія. Байнс грає романтичну Дженні, закохану в рок-співака Джейсона (Кріс Кармак). Влітку дівчина наймається працювати на тропічному курорті, і - о диво! - Туди приїжджає її кумир. Під час круїзу вони обидва падають за борт судна, і тільки винахідливість Дженні рятує Джейсона. Удвох вони добираються до безлюдного острова - справжнього тропічного раю, - де Дженні користується ситуацією, щоб завоювати серце кумира. Але незабаром дівчина з'ясовує, що насправді їх викинуло на берег у двох кроках від курорту, де вона працює! Дженні приховує цю новину від Джейсона, щоб побути з ним наодинці, але незабаром про це дізнається її суперниця Алексіс. Замість того щоб викрити Дженні, Алексіс прикидається, що теж потрапила на острів в результаті нещасного випадку, і має намір звабити Джейсона ... Постановник «Любові на острові» Рендал Клейзер як ніхто інший підходить для подібного проекту. У його великому резюме не тільки знаменитий молодіжний мюзикл «Бріолін», але і прославлена робінзонада «Блакитна лагуна». «Ми знімали неподалік від містечка Пуерто-Плата у Домініканській Республіці, в природних парках і заповідниках, - згадує Байнс. - Там надзвичайно красиві краєвиди».

Так само Аманда знімалася у фільмі «Вона - чоловік». Там Аманда грає дівчину, яка обожнює грати у футбол. Але її жіночу команду не беруть грати. І тоді вона переодягається в свого брата близнюка і їде до його школи. Там вона вступає в чоловічу команду з футболу.
Наступний гучний фільм Аманди Байнс це «Лак для волосся». У цьому фільмі Аманда грає роль другого плану - Пенні, подругу Трейсі Тернблед.

Наступний фільм Байнс «Сідні Вайт». Сідні Вайт, яку відіграє Аманда, вступає до коледжу і потрапляє в гуртожиток «ляльок Барбі» з їх принцесою Рейчел Вічберн. Сідні їм безумовно не підходить за зовнішніми даними, і тоді її з ганьбою виженуть з гуртожитку. І вона переїжджає до місцевих лузерів і невдах. І саме вони стають її справжніми друзями. Згуртувавшись всі разом вони борються проти нерівноправності між вищими верствами коледжу і нижчими.

Зараз Аманда Байнс є однією з найталановитіших комедійних актрис, але не збирається зациклюватися на одних комедіях, і найближчим часом розраховує спробувати свої сила в драматичних ролях. «На жаль, у мене репутація комедійної актриси, - зітхає вона. - Продюсерам важко уявити мене в амплуа серйозної героїні. Але я не втрачаю надії ... »

Фільмографія:

2010 Відмінниця легкої поведінки / Easy A ... Marianne
2009 Canned (ТБ) ... Sarabeth
2008 Живе доказ / Living Proof (ТБ) ... Jamie
2007 Сідні Вайт / Sydney White ... Sydney White
2007 Лак для волосся / Hairspray ... Penny Pingleton
2006 Вона - чоловік / She's the Man ... Viola
2005 Любов на острові / Love Wrecked ... Jenny Taylor
2003 Чого хоче дівчина / What a Girl Wants ... Daphne Reynolds
2002 - 2006 За що тебе люблю / What I Like About You (серіал) ... Holly Tyler
2002 Великий товстий брехун / Big Fat Liar ... Kaylee
1996 - 2002 Арлісс / Arli $ $ (серіал) ... Crystal Dupree
1995 - 2004 Drew Carey Show, The (серіал) ... Sketch Player
1994 - 2005 Все це / All That (серіал) ... Various
1991 - 2004 Ох, вже ці дітки! / Rugrats (серіал) ... Taffy
6889
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Американці
Кохання проти долі
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.