,
Відьми Іст-Енду
Бійся ходячих мерців
Декстер
Загрузка...

Емма Робертс

Емма Робертс Емма Робертс Емма Робертс Емма Робертс Емма Робертс
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Emma Roberts
Зріст: 1.60 м
Дата народження: 10 лютого 1991 | водолій
Місце народження: Рінебек, Нью-Йорк, США
Жанри: Комедія, драма, мелодрама

Біографія:

Одна з наймолодших на сьогоднішній день актрис Голлівуду, яскрава зірочка відомого американського телеканалу для дітей «Нікелодіон», Емма Робертс з'явилася на світ 10 лютого 1991 року у Нью-Йорку в родині Келлі Каннігем та Еріка Робертса, рідного брата чудової Джулії Робертс.

Дуже схожа на Джулію зовні, Емма з самого дитинства щиро захоплювалася нею і намагалася проводити якомога більше часу поруч з коханою тіткою. Швидше за все, саме через те вона і вирішила стати актрисою, точно такою ж красивою і знаменитою, як Джулія.

Непосидюча дитина не пропускала жодної можливості, щоб опинитися на знімальному майданчику і, ледь їй виповнилося п'ять, рішуче заявила батькам, що теж хоче зніматися. Мати Емми була проти, оскільки справедливо вважала, що професія актора дуже складна і приносить більше прикрощів, ніж радості. Тим більше, якщо актриса тільки-тільки почала ходити до школи.

Але, як виявилося, разом з яскравою зовнішністю і харизматичністю Емма успадкувала від Робертсів і впертий характер. Ніякі вмовляння і аргументи не змогли її переконати, і вже в дев'ять років Емма з'явилася на екранах відразу в двох помітних кінокартинах: у комедії «Улюбленці Америки» (2001) і гучної драмі «Кокаїн» (2001).

Не дивно, що з таким послужним списком подальше успішне просування в світі кіно дев'ятирічної дебютантці було практично гарантоване. Так і сталося. З 2002 року Емма почала активно зніматися в родинних комедіях і серіалах, а вже через два роки стала справжнім кумиром підлітків, зігравши головну роль у серіалі «Не така» (2004-2007) - одному з найбільш успішних проектів «Нікелодеон».

Що цікаво, спочатку її не хотіли брати в цей телесеріал. Режисер не був упевнений в тому, що Емма зможе впоратися з роллю, тому як на цей раз її героїня була не звичайною дівчинкою, а виконавицею і автором пісень. Однак, коли він побачив, як Емма співає під гітару на пробах, всі його сумніви тут же розсіялися. Мелодійний голос дівчинки зачарував усіх працівників кіностудії, і Емма отримала рідкісну можливість проявити себе не тільки як талановита актриса, але і як співачка: у 2005 вийшов її перший дебютний альбом з піснями з фільму і власними композиціями.

Серед останніх робіт юної актриси слід відзначити такі відомі кінокартини, як «Аквамарин» (2006), «Ненсі Дрю» (2007), «Оторва» (2008) а також нещодавно вийшла в прокат кінокомедію «Готель для собак» (2009), де Еммі знову дісталася головна роль.

До речі, не так давно в прокат вийшов ще один фільм з Еммою - «День Святого Валентина» (2010).

На даний момент дівчинка продовжує активно зніматися в кіно, а її ідеалом, як і раніше залишається обожнювана тітка.

Фільмографія:

2015 Майкл / I am Michael ... Rebekah
2015 Ешбі / Ashby ... Eloise
2014 Деліріум / Delirium (ТБ) ... Lena Holoway
2013 Пало-Альто / Palo Alto ... April
2013 Ми - Міллери / We're the Millers ... Casey
2013 Дорослий світ / Adult World ... Amy
2013 Емпайр Стейт / Empire State ... Nancy Michaelides
2012 Селеста і Джессі навіки / Celeste & Jesse Forever ... Riley
2011 Дівчинка з татуюванням друку бродяги / The Girl with the Tramp Stamp Tattoo ... Lisbeth; короткометражка
2011 - ... Американська історія жаху / American Horror Story (серіал) ... Madison
2011 Крик 4 / Scream 4 ... Jill Kessler
2010 Домашня робота / Homework ... Sally Howe
2010 Це дуже забавна історія / It's Kind of a Funny Story ... Noelle
2010 Що сталося з Вірджинією / What's Wrong with Virginia ... Jessie Tipton
2010 4.3.2.1 ... Joanne
2010 Мемуари підлітка, що страждає амнезією / Memoirs of a Teenage Amnesiac ... Alice Leeds
2010 День Святого Валентина / Valentine's Day ... Grace
2010 Дванадцять / Twelve ... Molly
2009 Cезон перемог / Winning Season, The ... Abby
2009 Готель для собак / Hotel for Dogs ... Andi
2008 Ніко: Шлях до зірок / Niko - Lentajan poika ... Wilma, озвучка, англійська версія
2008 Розкішне життя / Lymelife ... Adrianna Bragg
2008 Оторва / Wild Child ... Poppy
2007 Ненсі Дрю / Nancy Drew ... Nancy Drew
2006 Аквамарин / Aquamarine ... Claire
2003 Кращий друг шпигуна / Spymate ... Amelia Huggins
2002 Великий чемпіон / Grand Champion ... Sister
2001 Кокаїн / Blow ... Young Kristina Jung
2001 BigLove ... Delilah
2004 - 2008 Не така / Unfabulous ... Addie Singer
2004 - 2007 Дрейк і Джош / Drake & Josh ... Addie
6635
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Стріла
Цілком Таємно
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.