,
Пригоди Мерліна
Сімпсони
Гра престолів
Загрузка...

Крістен Стюарт

Крістен Стюарт Крістен Стюарт Крістен Стюарт Крістен Стюарт Крістен Стюарт Крістен Стюарт Крістен Стюарт
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Kristen Stewart
Зріст: 1.68 м
Дата народження: 9 квітня 1990 | Овен
Місце народження: Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Жанри: Драма, трилер, комедія


Біографія:

Народилася Крістен Стюарт у Лос-Анджелесі 9 квітня 1990. Батько Крістен був телевізійним продюсером, директором багатьох програм на каналі Fox.

Не дивлячись на те, що у Крістен Стюарт немає акторської освіти, вона блискуче зіграла більш ніж в 20 фільмах, показавши себе як першокласна актриса.

Можна сказати, що акторська кар'єра Крістен Стюарт почалася у віці 8 років. Тоді вона зіграла роль в невеликій різдвяної постановці в школі. Перша роль Крістен в кіно була також невеликий: вона зіграла у фільмі «The Thirteenth Year», де від неї не було потрібно ніяких слів. Наступними фільмами перед тим, як Крістен з'явилася у великій картині, були: «Син русалки», «Безпека речей».

А в 2002 році Крістен Стюарт знялася у фільмі «Кімната страху». Спочатку на її роль планували взяти Хейден Пенеттьєрі, але все ж таки була обрана саме Крістен Стюарт. Зігравши разом з цілою плеядою справжніх зірок, Крістен показала себе не гірше, і в 2003 році була номінована на премію «Молодий артист». Кінокритики високо оцінили гру юної актриси, і кар'єра Крістен пішла в гору.

Потім у біографії Крістен Стюарт були зіграні ролі у фільмах «Диявольський особняк», «Заборонена місія», «Підводна течія». Особливо варто відзначити роль Крістен у фільмі «Говори» (2004). Актриса майстерно впоралася зі складним характером своєї героїні і непростим сценарієм. У 2005 році Стюарт знялася у фільмах «Затура», «Жорстокі люди».

Фільм «У країні жінок» (2007) отримав змішані відгуки. У тому ж році вийшов незалежний фільм «Поїдач тістечок", який був показаний на кінофестивалях і не вийшов у великий прокат.

У 2008 році в біографії Крістен Стюарт відбулися зйомки у фільмі «Сутінки». Роль Белли Свон, подруги вампіра (якого зіграв Роберт Паттінсон), принесла Крістен велику популярність. А разом з нею - MTV Movie Award за краще жіноче виконання. Потім Крістен знялася в продовженні фільму «Сутінки» (за мотивами книг Стефані Майєр) - «Сутінки: Сага. Новолуння». Так актриса була відзначена нагородою BAFTA як «висхідна зірка», а також отримала приз «Кращий поцілунок». Крістен знялася в наступній частині саги, - «Затемнення». Крістен Стюарт на фото виглядає не зовсім так, як Белла. Дівчині довелося надягати контактні лінзи, щоб змінити колір очей. А крім цього Крістен надягає парик, щоб її зовнішність відповідала тому образу, який створила Стефані Майєр. Кілька цікавих фактів. Зріст Крістен Стюарт становить 1.68 см, за описом Майєр зріст Бели - 1.64 м. У героїні прямі, темні, довге волосся і карі очі, шкіра кольору слонової кістки.

У 2008 році Стюарт знялася у фільмі «Одного разу в Голлівуді», а в 2009 - в картині «Парк культури і відпочинку». Серед інших фільмів за участю актриси: «Ласкаво просимо до Райлі» (2010), «К-11» (2010), «The Runaways» (2010).

Кілька років (з 2004 по 2009) Крістен зустрічалася з Майклом Ангарано, а після зйомок «Сутінок» розлучилася з ним. Однак вона не підтвердила, що зустрічалася з Робертом Паттінсоном, не дивлячись на те, що публіка неодноразово приписувала їм романтичні стосунки.


Фільмографія:

2015 Ультраамеріканці / American Ultra ... Phoebe
2015 Рівні / Equals ... Nia
2014 Анестезія / Anesthesia ... Sophie
2014 Все ще Еліс / Still Alice ... Lydia Howland
2014 Зільс-Марія / Clouds of Sils Maria ... Valentine
2014 Табір «X-Ray» / Camp X-Ray ... Cole
2012 Сутінки. Сага. Світанок: Частина 2 / The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 ... Bella Swan
2012 Білосніжка і мисливець / Snow White and the Huntsman ... Snow White
2012 На дорозі / On the Road ... Marylou
2010 K-11 / K-11 ... Butterfly
2010 Сутінки. Сага. Затемнення / Twilight Saga: Eclipse, The ... Bella Swan
2010 Раневейс / Runaways, The ... Joan Jett
2010 Ласкаво просимо до Райлі / Welcome to the Rileys ... Mallory
2009 Сутінки. Сага. Новий місяць / The Twilight Saga: New Moon ... Bella Swan
2009 Парк культури та відпочинку / Adventureland ... Em Lewin
2008 Сутінки / Twilight ... Bella Swan
2008 Телепорт / Jumper / Jumper ... Sophie
2008 Одного разу в Голлівуді / What Just Happened ... Zoe
2008 Жовтий хустинку щастя / Yellow Handkerchief ... Martine
2007 Кутласс / Cutlass ... Young Robin
2007 Тепер я йду у дику далечінь / Into the Wild ... Tracy Tatro
2007 Поїдач тістечок / Cake Eaters, The ... Georgia
2007 Посланці / Messengers, The ... Jess
2007 У країні жінок / In the Land of Women ... Lucy Hardwicke
2005 Затура / Zathura: A Space Adventure ... Lisa
2005 Жорстокі люди / Fierce People ... Maya
2004 Підводна течія / Undertow ... Lila
2004 Заборонена місія / Catch That Kid ... Maddy
2004 Говори / Speak (ТБ) ... Melinda Sordino
2003 Диявольський особняк / Cold Creek Manor ... Kristen Tilson
2002 Кімната страху / Panic Room ... Sarah Altman
2001 Безпека речей / Safety of Objects, The ... Sam Jennings


Нагороди та премії:

Премія каналу «MTV», 2010 рік
Переможець: Кращий поцілунок («Сутінки. Сага. Молодий місяць»)
Переможець: Краща жіноча роль («Сутінки. Сага. Молодий місяць»)
Номінації: Кращий поцілунок («Раневейс»)

Британська академія, 2010 рік:
Переможець: Висхідна зірка

Жорж, 2010 рік
Переможець: Найкраща іноземна актриса

Премія каналу «MTV», 2009 рік
Переможець: Кращий поцілунок («Сутінки»)
Переможець: Краща жіноча роль («Сутінки»)
17781
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Південний Парк
Тихий океан
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.