,
Пригоди Мерліна
Корольок - пташка співоча
Сліпа зона
Загрузка...

Керрі-Енн Мосс

Керрі-Енн Мосс Керрі-Енн Мосс Керрі-Енн Мосс Керрі-Енн Мосс Керрі-Енн Мосс Керрі-Енн Мосс Керрі-Енн Мосс
Коротка біографія:

Рід занять: Акторка, продюсер
Ім’я (лат.): Carrie-Anne Moss
Зріст: 1.74 м
Дата народження: 21 серпня 1967 | лев
Місце народження: Бернабі, Британська Колумбія, Канада
Жанри: Драма, трилер, бойовик
Чоловік: Стівен Рой ... троє дітей

Біографія:

Керрі-Енн Мосс (англ. Carrie-Anne Moss) - відома модель і актриса Голлівуду. Народилася 21 серпня 1967 року у Бернабі, Канада. Її назвали на честь пісні «Carrie Anne», яку виконувала група «Hollies». Саме ця композиція була справжнім хітом у рік народження Керрі-Енн.

З самого дитинства Мосс жила з матір'ю і братом Бруком. В одинадцять років Керрі-Енн Мосс брала участь у постановках дитячого музичного театру. А в старших класах приєдналася до хору Magee Secondary School і вирушила на гастролі по Європі. Повернувшись, Керрі-Енн поступила на навчання в Академію драматичного мистецтва у Пасадіні. У 1985 році вона переїхала до Торонто, де їй випав шанс проявити себе в якості моделі. В рамках модельної діяльності Керрі-Енн відвідала Іспанію і Японію.

Перебуваючи в Іспанії, Керрі-Енн Мосс вдалося отримати роль у серіалі «Темне правосуддя». Саме тоді дівчина вперше з'явилася на екрані. У 1992 році вона переїхала до Лос-Анджелеса. Пізніше вона знялася в мильній опері «Агентство моделей». Однак найбільшу популярність актриса здобула, зігравши роль дівчини-хакера Трініті в популярному фільмі 1999 року «Матриця». У наступних двох частинах кіноепопеї Мосс продовжила втілювати на екрані цей образ. Крім того, Керрі-Енн озвучувала анімації та ігри на тему «Матриці». Також вона знялася у канадському серіалі, який, до речі, теж називався «Матриця», однак він не має з популярним фільмом нічого спільного.

Після того як голлівудська «Матриця» прославила актрису, вона знялася з Річард Дрейфусом і Бертом Рейнольдсом в гангстерської комедії під назвою «Команда». Пізніше вона зіграла в картині «Червона планета». А фільм «]Шоколад», в якому партнерами Керрі-Енн Мосс по знімальному майданчику були такі актори, як Джонні Депп і Жюльєт Бінош, номінували на «Оскар». У 2002 році Керрі-Енн отримала нагороду «Independent Spirit Award» в якості кращої актриси другого плану за роль у незалежному малобюджетном трилері «Пам'ятай», де в головній ролі знявся Гай Пірс.

Крім того, її голос можна почути у грі «Mass Effect 2», яка вийшла на початку 2010 року. Також Мосс брала участь у створенні анімаційного фільму «Заводна дівчинка», режисером якого виступив Кевін Конрад.

Актриса заміжня за актором Стівеном Роєм, разом вони виховують трьох дітей.

Фільмографія:

2013 Compulsion / Compulsion ... Saffron
2012 Сайлент Хілл 2 / Silent Hill: Revelation 3D ... Claudia Wolf
2012 - ... Вегас (серіал) / Vegas ... Katherine O'Connell
2012 Битва на ножах / Knife Fight ... Penelope
2011 Normal (ТБ) / Normal ... Ann Brown
2010 Заводна дівчинка / The Clockwork Girl ... Admiral Wells, озвучка
2009 Немислиме / Unthinkable ... Agent Helen Brody
2009 Любовні рани / Love Hurts ... Amanda Bingham
2008 Досить / Красивий (ТБ) / Pretty / Handsome ... Elizabeth Fitzpayne
2008 Світлячки в саду / Fireflies in the Garden ... Kelly Hanson, (в титрах: Carrie Anne Moss)
2007 Підозрюваний (ТБ) / Suspect ... Lt. Chivers
2007-2012 Чак / Chuck (серіал) ... Gertrude Verbanski
2007 Нормальні / Normal ... Catherine
2007 Параноя / Disturbia ... Julie
2006 Мій лагідний та ніжний зомбі / Fido ... Helen Robinson
2006 У Міні це в перший раз / Mini's First Time ... Diane
2006 Сніжний пиріг / Snow Cake ... Maggie
2005 Чамскраббер / The Chumscrubber ... Jerri Falls
2005 Следж: Нерозказана історія / Sledge: The Untold Story ... грає саму себе / Girlfriend in movie
2004 Нульовий підозрюваний / Suspect Zero ... Fran Kulok
2003 Матриця: Революція / The Matrix Revolutions ... Trinity
2003 Аніматриця: Детективна історія / A Detective Story ... Trinity, озвучка; короткометражка
2003 Аніматриця: Історія однієї дитини / Kid's Story ... Trinity, озвучка; короткометражка
2003 Матриця: Перезавантаження / The Matrix Reloaded ... Trinity
2003 Аніматриця (відео) / The Animatrix ... Trinity, (segments 'Kid's Story' and 'A Detective Story'), озвучка
2000 Шоколад / Chocolat ... Caroline Clairmont
2000 Червона планета / Red Planet ... Cmdr. Kate Bowman
2000 Пам'ятай / Memento ... Natalie
2000 Команда / The Crew ... Detective Olivia Neal
2000 Нова кров / New Blood ... Leigh
1999 Матриця / The Matrix ... Trinity
1997 The Secret Life of Algernon / The Secret Life of Algernon ... Madge Clerisy
1997 Акція смерті / Lethal Tender ... Melissa Wilkins
1997 Ніжне вбивство / The Soft Kill ... Jane Tanner
1996 Саботаж / Sabotage ... Louise Castle
1996-1999 Вайпер (серіал) / Viper ... Stacy Taylor
1996-1998 Спецефекти (серіал) / F / X: The Series ... Lucinda Scott
1995-1996 Людина нізвідки (серіал) / Nowhere Man ... Karin Stoltz, (в титрах: Carrie Ann Moss)
1995 Під знаком смерті / Toughguy ... Tracy
1994 Хижий вогонь / Flashfire ... Meredith Neal
1994-1996 Строго на південь (серіал) / Due South ... Irene Zuko
1994-1995 Агентство моделей (серіал) / Models Inc. ... Carrie Spencer
1993 Зі світу у світ (ТБ) / Doorways
1993 Матриця (серіал) / Matrix ... Liz Teel
1992 Кафе кошмарів (серіал) / Nightmare Cafe ... Amanda
1991-1993 Вулиці Правосуддя (серіал) / Street Justice ... Jennifer
1991-1999 Шовкові мережі (серіал) / Silk Stalkings ... Lisa / Lana Bannon
1989-1996 Лицар назавжди (серіал) / Forever Knight ... Monica Howard
1989-2001 Рятувальники Малібу (серіал) / Baywatch ... Mattie Brown
1986-1994 Закон Лос-Анджелеса (серіал) / LA Law ... Woman Driving the Jeep
1983-1991 Автостопщик (серіал) / The Hitchhiker ... Lookalike

Продюсер:

Заводна дівчинка / The Clockwork Girl

Нагороди та премії:

Премія каналу «MTV», 2000 рік
Номінації: Жіночий прорив року («Матриця»)

Сатурн, 2000 рік
Номінації: Краща актриса («Матриця»)
3398
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Дівчата
Хроніки Шаннари
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.