,
Чорний список
Злі пташки
Як козаки...
Загрузка...

Маколей Калкін

Маколей Калкін Маколей Калкін Маколей Калкін Маколей Калкін Маколей Калкін Маколей Калкін
Коротка біографія:

Рід занять: Актор
Ім'я (лат.): Macaulay Culkin
Зріст: 1.70 м
Дата народження: 26 серпня 1980 | діва
Місце народження: Нью-Йорк, США
Жанри: Комедія, драма
Дружина: Рейчел Майнер (розлучення)

Біографія:

Народився Маколей Калкін 26 серпня 1980 в одному з Манхеттенських кварталів Нью-Йорка. Батько і мати - колишні бродвейські актори Кіт Калкін і Патриція Брентрап. Маколей був третьою дитиною в сім'ї, у нього ще є чотири брати і дві сестри. На момент народження хлопчика батьки вже розпрощалися з акторською кар'єрою. Батько служив у місцевій церкві, мати працювала телефоністкою, про процвітання сім'ї навіть не йшлося.

Батько виховував дітей у суворих католицьких традиціях. П'ять років Маколей відвідував католицьку школу Святого Джозефа, а потім перейшов у Дитячу Професійну Школу, яка призначалася для дітей зайнятих у театральних постановках, знімаються в кінофільмах і просто не встигають відвідувати звичайну школу.

Маколей з 4-х років брав участь в спектаклях. Ну а, в 5 років відбувся кінодебют хлопчика. Батько особисто взяв на себе роль кінопродюсера цього юного таланта. Однак, як кажуть, Кіта Калкіна більше цікавили фінанси, ніж творчість сина, що в свій час послужило підставою розриву усіляких відносин між сином з батьком. Але до розриву Маколей Калкін встиг завдяки батькові здобути шалену популярність і стати наймолодшим актором-мільйонером, зігравши у 1990 році у фільмі «Один Вдома». Потім був ще з десяток фільмів, найпопулярніші з яких «Один вдома 2: Загублений у Нью-Йорку» (1992), «Хороший син» (1993) і «Багатенький Річі» (1994).

Так часто буває - батьки, чия акторська кар'єра виявилася невдалою, намагаються компенсувати недоотримане, як вони вважають, за рахунок своїх дітей. Добре це для дітей або погано? Буває по-різному, все залежить як від талантів самих дітей, так і від розуму і цілей батьків. У випадку з Маколеєм Калкіним батьківське втручання в долю сина, яке принесло спочатку феноменальну популярність хлопчикові, продовжилося не дуже вдало для Маколея, на кар'єрі якого, втім, поки рано ставити хрест, адже Калкіну зараз трохи більше тридцяти.

З 1994 року Маколей Калкін вже практично не знімається в кіно. Кажуть, тому провиною жадібність батька і звідси неефективний менеджмент. У всякому разі, батько і син майже 7 років не розмовляли. У 1995 році батьки Калкіна розлучилися - Патриція звинуватила Кіта в розвалі кар'єри сина. Сам Маколей за цей час був одружений на актрисі Рейчел Майнер (1998-2002). Відносини з актрисою Мілою Куніс, що тривали з 2002 року, закінчилися у минулому році.

Фільмографія:

2009 Королі / Kings (серіал) ... Andrew Cross
2007 Секс на сніданок / Sex and Breakfast ... James
2005 - 2008 Робоцип / Robot Chicken (серіал) ... Bastian Bux
2004 Foster Hall ... Clark Hall
2004 Єрусалимський синдром / Jerusalemski sindrom
2004 Врятована / Saved! ... Roland
2003 Клубна манія / Party Monster ... Michael Alig
1998 - 2006 Вілл і Грейс / Will & Grace (серіал) ... Jason Towne
1994 Багатенький Річі / Ri¢hie Ri¢h ... Richie Rich
1994 Володар сторінок / Pagemaster, The ... Richard Tyler
1994 Як впоратися з батьком / Getting Even with Dad ... Timmy Gleason
1993 Лускунчик / Nutcracker, The / The Nutcracker / The Prince ... Drosselmeier's Nephew
1993 Хороший син / The Good Son ... Henry Evans
1992 Один вдома 2: Загублений у Нью-Йорку / Home Alone 2: Lost in New York ... Kevin McCallister
1991 Моя дівчинка / My Girl ... Thomas J. Sennett
1991 Зрозуміє лише самотній / Only the Lonely ... Billy Muldoon
1990 Один вдома / Home Alone ... Kevin
1990 Драбина Якова / Jacob's Ladder ... Gabe, в титрах не вказаний
1989 Дядечко Бак / Uncle Buck ... Miles Russell
1989 Побачимося вранці / See You in the Morning ... Billy Livingstone
1988 Ракета на Гібралтар / Rocket Gibraltar ... Cy Blue Black
1985 У опівнічний час / Midnight Hour, The ... Halloween Kid, в титрах не вказаний
1985 - 1989 Зрівнювач / Equalizer, The (серіал) ... Paul Gephardt

Нагороди та премії:

Золота малина, 1995 рік
Номінації: Найгірша чоловіча роль («Як впоратися з батьком»)

Премія каналу «MTV», 1994 рік
Номінації: Кращий лиходій («Хороший син»)

Премія каналу «MTV», 1992 рік
Переможець: Кращий поцілунок («Моя дівчинка»)
Номінації: Кращий екранний дует («Моя дівчинка»)

Золотий глобус, 1991 рік
Номінації: Краща чоловіча роль (комедія або мюзикл) («Один вдома»)

Посилання:

www.macaulay-culkin.com
10064
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Картковий будинок
Таємниці Ґравіті Фолз
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.