,
Чужоземка
Абатство Даунтон
Останнє королівство
Загрузка...

Карина Андоленко

Карина Андоленко Карина Андоленко Карина Андоленко Карина Андоленко Карина Андоленко
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Karina Andolenko
Зріст: 1.74 м
Дата народження: 20 вересня 1987 | діва
Місце народження: Харків, СРСР (Україна)
Жанри: Мелодрама, драма, комедія

Біографія:

Карина Андоленко народилася 20 вересня 1987 року у Харкові. Її дідусь і бабуся брали участь у художній самодіяльності. Тільки акторами вони були незвичайними. Будучи глухонімими, вони грали в спектаклях, що ставилися у Будинку культури для глухонімих людей. Юна Карина також брала участь у цих постановках.

Захопившись сценою, Карина з 12 років почала займатися у театральній студії, а паралельно навчалася у музичній школі по класу фортепіано. Своє подальше життя дівчина бачила саме в акторській професії ...

Після закінчення школи, Карина Андоленко планувала вступати у Харківську академію культури. Однак життя повернулося так, що дівчина опинилася у Москві і була прийнята у Школу-студію МХАТ на курс К. А. Райкіна.

Свою першу театральну роль Карина Андоленко зіграла на сцені навчального театру Школи-студії МХАТ. Це була Еріфіла у виставі «Валенсианские безумцы». А в 2008 році Костянтин Райкін довірив студентці Андоленко роль Круглової у виставі театру «Сатирикон» «Не всё коту масленица». Починаюча актриса зіграла блискуче, завдяки чому в 2009 році після закінчення навчання була запрошена у трупу театру. Тут вона і працює донині.

Вже з перших ролей у кіно Карина Андоленко заявила про себе, як про серйозну актрису з великим потенціалом. Будучи студенткою, вона зіграла головну роль у кримінальній драмі Єгора Кончаловського «Троянди для Ельзи». Актриса створила образ 17-річної романтичної дівчини Тані Лепешкіної, яка марить про принца на білому коні і абсолютно не орієнтується в реальному світі.

Слідом за цим фільмом, Карина Андоленко виконала головну роль молодої вдови Поліни у військовій мелодрамі «Горобиновий вальс». Картина, заснована на реальних подіях часів Другої світової війни, була тепло прийнята глядачами та фахівцями, удостоєна безліччю призів на престижних кінофестивалях. Відзначили і нашу героїню - на VIII Міжнародному фестивалі акторів кіно «Сузір'я» Карина Андоленко була нагороджена премією в номінації «Краща головна жіноча роль».

Після такого вдалого старту пішли нові роботи молодої актриси. Мелодрами, комедії, історичні стрічки, детективи - в будь-якому з цих жанрів вона демонструвала незвичайну органічність і вміння легко перевтілюватися, чим заслужила повагу багатьох професіоналів. Тільки в 2010-11 роках Карина Андоленко зіграла близько півтора десятка ролей, серед яких: Настя Котенко в кримінальній драмі «Долі загадкове завтра», Марина Казанцева у мелодрамі «Арифметика підлості», журналістка Аліса Павловська в романтичній комедії «Поцілунок крізь стіну», прапорщик - зв'язківець Ганна у військовій драмі «Мисливці за караванами», Наташа Смирнова в мелодрамі «Назад до СРСР», Ольга Подільська в детективі «Ілюзія полювання», Віра Іванова в містичному детективі «Багата Маша» та інші.

Фільмографія:

2013 Вангелія (ТБ) ... Ольга, подруга Ванги
2012 Темне царство (серіал)
2012 Віддам кошенят у добрі руки (ТБ)
2012 Новорічна дружина
2012 Неваляшка 2
2012 Пристрасті за Чапаєм (серіал) ... Тетяна Мальцева, сестра Євгенія
2012 Мій улюблений геній (міні-серіал) ... Надя
2012 Васильки для Василіси
2012 Синдром дракона (серіал) ... Лідія Савченко у молодості
2012 Мільйонер ... Лена
2011 Загадка для Віри (міні-серіал)
2011 Рейдер ... Маша
2011 Арифметика підлості (ТБ)
2011 Діло було на Кубані (серіал) ... Тетяна Черкесова
2011 Тільки ти (серіал)
2010 СОБР (серіал)
2010 Мисливці за караванами (ТБ)
2010 Назад до СРСР (серіал) ... Наташа
2010 Ілюзія полювання (міні-серіал) ... Ольга Подільська
2010 Багата Маша (ТБ) ... Маша Краснова
2010 Спрага (ТБ) ... Ганна
2010 Поцілунок крізь стіну ... Аліса
2010 Долі загадкове завтра (серіал) ... Настя
2010 Сильна слабка жінка (ТБ) ... Лена
2009 Рози для Ельзи
2009 Горобиновий вальс ... Поліна

Нагороди та премії:

2010 VIII Міжнародний фестиваль акторів кіно «Сузір'я»
Переможець: «Краща головна жіноча роль» («Горобиновий вальс»)
5550
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Люцифер
Відьми Іст-Енду
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.