,
Відьми Іст-Енду
Чужоземка
Шерлок
Загрузка...

Джеймс Белуші

Джеймс Белуші Джеймс Белуші Джеймс Белуші Джеймс Белуші Джеймс Белуші Джеймс Белуші Джеймс Белуші Джеймс Белуші Джеймс Белуші Джеймс Белуші
Коротка біографія:

Рід занять: Актор, сценарист, режисер, композитор, продюсер
Ім’я (лат.): James Belushi
Зріст: 1.80 м
Дата народження: 15 червня, 1954 | близнята
Місце народження: Чикаго, Іллінойс, США
Жанри: Комедія, сімейний, мультфільм
Дружина: Сандра Девенпорт (розлучення) ... одна дитина; Марджорі Бренсфілд (розлучення); Дженніфер Слоун ... двоє дітей

Біографія:

Талановитий голлівудський актор Джеймс Белуші народився 15 червня 1954 року у Чикаго. Він був третьою дитиною Агнесс і Адама Белуші, албанських емігрантів, що проживали в Америці.

У той час, коли майбутній актор ще ходив до школи, його старший брат Джон вже встиг прославитися, як кращий голлівудський актор-комік. Батьки по праву пишалися старшим сином, а Джеймс всіма силами прагнув привернути їх увагу до себе. Правда, способи, які він для цього вибирав, були дещо іншими: бійки, дрібні крадіжки, хуліганство ... Сім'я Белуші регулярно отримувала повістки до суду, їх молодшого сина знали всі поліцейські округу.

Невдачі переслідували юнака і на любовному фронті - його зовнішні дані залишали бажати кращого, а галантні манери, якими, як не дивно, міг похвастати юний хуліган, не викликали у його однокласниць нічого крім презирства і нерозуміння.

Прагнучи завоювати успіх у дівчаток і заодно довести всім, чого він коштує насправді, винахідливий Джеймс вирішив записатися у драмгурток, шкільний хор і навіть на курси домогосподарства, де став, до свого задоволення, єдиним представником сильної статі.

На шкільних курсах акторської майстерності талановитий хлопчик вперше усвідомив, що може грати нітрохи не гірше свого старшого брата, тому питання про вибір спеціалізації вирішилося саме собою - Белуші відправився вчитися в університет Південного Іллінойсу, де його незабаром помітив відомий телепродюсер Г. Маршалл і запропонував роль у популярному телесеріалі.

За першою пропозицією пішли й інші, однак переграти старшого брата Джеймсу все ще не вдавалося. Продюсери сприймали його лише як дублера знаменитості і пропонували тільки ті ролі, від яких відмовлявся Джон. Джеймс знову кинув усі сили на суперництво, кінець якому поклала раптова смерть Джона від передозування наркотиками у 1982 році. У житті Джеймса, приголомшеного трагедією, почалася чорна смуга.

Тим не менше, практично опустившись на дно, Белуші в кінці кінців зумів опанувати себе. Він почав працювати з подвоєною енергією, намагаючись заглушити біль не вином, а втомою. Нагородою за старанність стала слава і успіх, які по праву дісталися талановитому акторові за блискуче зіграні ролі у фільмах «Помінятися місцями» (1983), «Людина в червоному черевику» (1985), «Джек-стрибунець» (1986), «Червона спека» (1988), «К-9»(1989), «Кучерявка Сью» (1991), «К-911. Собача робота» (1999) та багатьох інших.

На сьогоднішній день Джеймс Белуші продовжує активно зніматися у фільмах і серіалах, а також часто залучається до озвучування мультфільмів.

Переживши безліч випробувань, Джеймс Белуші, нарешті, домігся справжньої популярності, і йому більше немає потреби доводити власну винятковість, оскільки сьогодні ніхто не наважиться засумніватися у його таланті.

Фільмографія:

2014 Дороті з країни Оз / Legends of Oz: Dorothy's Return ... Cowardly Lion, озвучка
2014 The Secret Lives of Dorks / The Secret Lives of Dorks ... Bronko
2012 Як громом уражений / Thunderstruck ... Coach Amross
2011 - ... Доктор плюшеві / Doc McStuffins (серіал) ... (2 епізоду), озвучка
2011 Старий Новий рік / New Year's Eve ... Building Super - Elevator Story
2011 Американські жиголо / Cougars, Inc. ... Dan Fox
2010 - 2011 Фішки. Гроші. Адвокати / The Defenders (серіал) ... Nick Morelli
2009 Примара / The Ghost Writer ... John Maddox
2008 Скубі-Ду і Король Гоблінів / Scooby-Doo And The Goblin King (відео) ... Glob
2008 Снігова п'ятірка / Snow Buddies (відео) ... Bernie
2007 Суперпес / Underdog ... Dan Unger
2007 Once Upon a Christmas Village ... Santa Claus
2006 За посмішкою / Behind the Smile ... Jeffrey Stone
2006 Фарс пінгвінів / Farce of the Penguins (відео) ... They're all bitches Penguin
2006 Lolo's Cafe (ТБ) ... Frank
2006 Каспер: Школа страху / Casper's Scare School (ТБ) ... Alder
2006 Велика мандрівка / The Wild ... Benny
2005 Правдива історія Червоного капелюшка / Hoodwinked! ... The Woodsman
2005 Таггер: Джип, який хотів літати / Tugger: The Jeep 4x4 Who Wanted to Fly ... Tugger
2004 DysEnchanted ... Doctor
2003 Просто секс / Easy Six ... Elvis
2003 - 2004 Я з нею / I'm with Her (серіал) ... Leslie Buren
2002 - 2008 Що новенького, Скубі-Ду? / What's New, Scooby-Doo? (серіал) ... Asa Buckwald
2002 Роббі північний олень / Legend of the Lost Tribe (ТБ) ... Tapir, англійська версія
2002 Піноккіо / Pinocchio ... Farmer, англійська версія
2003 Toronto Rocks (ТБ) ... Performer
2002 - 2006 Клава, давай! / Less Than Perfect (серіал) ... Eddie Smirkoff
2002 - 2006 Пригоди Джиммі Нейтрона, хлопчика-генія / Adventures of Jimmy Neutron: Boy Genius, The (серіал) ... Coach Gruber
2002 К-9 III: Приватні детективи / K-9: PI ... Thomas Dooley
2002 Єдиний вихід / One Way Out (відео) ... Harry Woltz
2002 American Bandstand's 50th Anniversary Celebration (ТБ) ... Performer
2002 - 2007 Джордж Лопез / George Lopez (серіал) ... The Inspector
2002 Снігові пси / Snow Dogs ... Demon
2001 Крутий Джо / Joe Somebody ... Chuck Scarett
2001 - 2008 Як сказав Джим / According to Jim (серіал) ... Jim
2000 Хто вбив дітей Атланти? / Who Killed Atlanta's Children? (ТВ) ... Pat Laughlin
2000 Вернись до мене / Return to Me ... Joe Dayton
1999 К-911 / K-911 ... Det. Mike Dooley
1999 Наші сусіди Ямада / Houhokekyo tonari no Yamada-kun ... Takashi, англійська версія
1999 Вогненні копита / Hooves of Fire (ТБ) ... Tapir
1999 Люди мафії / Made Men ... Bill Manucci
1999 Справедливість / Justice (ТБ) ... Frank Spello
1999 Флорентин / Florentine, The ... Billy Belasco
1999 Танок янгола / Angel's Dance ... Stevie 'The Rose' Rosellini
1998 - 1999 Геркулес / Hercules (серіал) ... Nestor
1998 - 1999 Sin City Spectacular (серіал)
1998 Нічна посилка / Overnight Delivery ... Overnight Delivery Boss
1997 Blues Brothers Animated Series, The (серіал) ... Jake
1997 Злочинні зв'язки / Gang Related ... Det. Frank Divinci
1997 Абсолютна безпека / Total Security (серіал) ... Steve Wegman
1997 Ризикуючи життям / Living in Peril ... Harrison, Oliver
1997 Кращий друг собак / Dog's Best Friend (ТБ) ... Skippy
1997 Малюки в країні іграшок / Babes in Toyland (відео) ... Gonzargo
1997 Bad Baby ... Dad
1997 Могутні каченята / Mighty Ducks the Movie: The First Face-Off (відео) ... Phil Palmfeather
1997 Провал у часі / Retroactive ... Frank
1996 Золото на вулицях / Gold in the Streets ... Mario
1996 Gail O'Grady Project, The (ТБ)
1996 Подарунок на Різдво / Jingle All the Way ... Mall Santa
1996 - 2004 Гей, Арнольде! / Hey Arnold! (серіал) ... Coach Wittenberg
1996 - 1997 Могутні каченята / Mighty Ducks (серіал) ... Phil Palmfeather
1996 У гонитві за сонцем / Race the Sun ... Frank Machi
1995 Irving ... Gay Vampire # 2
1995 Городок Санто-бугіто / Santo Bugito (серіал) ... Baby Face
1995 - 1998 Пінкі та Брейн / Pinky and the Brain (серіал) ... Additional Voices
1995 - 1998 Тімон і Пумба / Timon and Pumbaa (серіал) ... Male Warthog
1995 Кришталик і пінгвін / Pebble and the Penguin, The ... Rocko
1995 Охоронець за наймом / Separate Lives ... Tom Beckwith
1995 Канадський бекон / Canadian Bacon ... Charles Jackal, NBS Reporter
1995 Дестіні включає радіо / Destiny Turns on the Radio ... Tuerto
1995 Сахара / Sahara (ТБ) ... Sgt. Joe Gunn
1994 - 1997 Тік-герой / Tick, The (серіал) ... Mr. Fleener
1994 - 1998 ААА! Справжні монстри / Aaahh! Real Monsters (серіал) ... Simon the Monster Hunter
1994 - 1996 Ґаргулей / Gargoyles (серіал) ... Fang
1994 - 2009 Швидка допомога / ER (серіал) ... Dan Harris
1994 Паралельні життя / Parallel Lives (ТБ) ... Nick Dimas
1993 Секретний агент Ройс / Royce (ТБ) ... Shane Royce
1993 Дикі пальми / Wild Palms (серіал) ... Harry Wyckoff
1992 Кривавий слід / Traces of Red ... Jack Dobson
1992 Одного разу порушивши закон / Once Upon a Crime ... ... Neil Schwary
1991 Абраксас: Страж всесвіту / Abraxas, Guardian of the Universe ... Principal Latimer
1991 Щоденник найманого вбивці / Diary of a Hitman ... Shandy
1991 Кучерявка Сью / Curly Sue ... Bill Dancer
1991 - 2004 Ох, вже ці дітки! / Rugrats (серіал) ... Santa Claus
1991 Усі чоловіки роблять це / Only the Lonely ... Sal Buonarte
1990 Весільний оркестр / Wedding Band ... Reverend
1990 Містер Доля / Mr. Destiny ... Larry Joseph Burrows, Narrator
1990 Майстри загрози / Masters of Menace ... Gypsy
1990 Красиве життя / Taking Care of Business ... Jimmy Dworski
1990 Забути Палермо / Dimenticare Palermo ... Carmine Bonavia
1989 Гомер і Еді / Homer and Eddie ... Homer Lanza
1989 К-9: Собача робота / K-9 ... Det. Mike Dooley
1989 Хто такий Гаррі Крамб? / Who's Harry Crumb? ... Man on Bus, в титрах не вказаний
1988 Червона спека / Red Heat ... Det. Sgt. Art Ridzik
1987 Справжні чоловіки / Real Men ... Nick Pirandello
1987 Директор / Principal, The ... Rick Latimer
1986 Birthday Boy, The (ТБ)
1986 Крамничка жахів / Little Shop of Horrors ... Patrick Martin
1986 Джек-стрибунець / Jumpin' Jack Flash ... Sperry Repairman, Furious Cab Driver, Injured Cop
1986 Що трапилось минулої ночі / About Last Night ... Bernie Litgo
1986 Сальвадор / Salvador ... Doctor Rock
1985 Людина в червоному черевику / Man with One Red Shoe, The ... Morris
1984 Best Legs in the 8th Grade, The (ТБ) ... Saint Valentine
1983 Помінятися місцями / Trading Places ... Harvey
1982 - 1987 Театр чарівних історій / Faerie Tale Theatre (серіал) ... Mario
1981 Злодій / Thief ... Barry
1976 - 1983 Лаверна і Ширлі / Laverne & Shirley (серіал) ... Wheezer
1975 - 2009 Суботнім вечором в прямому ефірі / Saturday Night Live (серіал) ... Various
3374
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гра престолів
Теорія великого вибуху
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.