,
Величне століття. Роксолана
Чорний список
Картковий будинок
Загрузка...

Людмила Артем′єва

Людмила Артем′єва Людмила Артем′єва Людмила Артем′єва Людмила Артем′єва Людмила Артем′єва Людмила Артем′єва Людмила Артем′єва
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Lyudmila Artemeva
Дата народження: 10 лютого 1963 | водолій
Місце народження: Дессау, Німеччина
Жанри: Мелодрама, комедія, детектив

Біографія:

Людмила Артем'єва народилася в німецькому місті Дессау, з юних років захоплювалася театром, часто смішила однокласників.

У 1986 році закінчила Вище Театральне училище ім. Б.В. Щукіна при театрі ім. Євг.Вахтангова (курс М.Р.Тер-Захарової) і була прийнята в трупу театру Ленком. Цьому театру актриса віддала 17 років.

Людмила Артем'єва має яскраве комедійне обдарування. За роки роботи в театрі вона запам'яталася глядачам за виставами: "Мудрець" (Машенька, Мамаєва), "Королівські ігри" (економка), "Божевільний день, або Одруження Фігаро" (Марселіна), "Містифікація", "Поминальна молитва" (Годл ), "Бременські музиканти" (Корольова), "Жорстокі ігри" (Дівчина, не схожа на ангела).

У кіно Людмила Артем'єва дебютувала в 1986 році в шкільному фільмі "Дуже страшна історія". За 15 років актриса зіграла всього лише близько десятка ролей, переважно другого плану з комічним ухилом: служниць, подружок, всіляких службовців: «Острів іржавого генерала» (Світлана), «Панночка-селянка» (місіс Жаксон), «Оголена натура» (Ізабелла ), «Ніна» (Ольга). Хоча актриса завжди грала яскраво, але як правило залишалася в тіні акторів, які виконували головні ролі.

На початку 2000-х Людмила Артем'єва прийшла на телебачення, ставши ведучою програми "Впрок". Ця передача принесла їй першу популярність. Актриса розповідає, що до неї часто зверталися люди прямо на вулиці, запитуючи, який краще купувати клей, як правильно займатися розсадою і т.д.

Проте справжня популярність до Артем'євої прийшла після того, як вона знялася в парі з актором Іваном Агаповим в рекламі майонезу "Моя сім'я". Образ касирки Люсі з її незрівнянною реплікою "А че?" Став яскравим і незабутнім.

Довгий час актриса була відома лише завзятим театралам. Потім була вже згадана програма "Впрок" і зйомки в рекламі. У 2003 році Артем'єва покинула театр. "У якийсь момент я подумала: звання заслуженої актриси в мене є, незручно якось".

Саме в цей Артем'єву запросили на головну роль Надії в серіал "Таксистка". Роль відразу сподобалася актрисі. Вона зізнається: "У нас з моєю героїнею Надією виявилося багато спільного: відданість, в чомусь наївність, влюбливість. Тому на зйомках мені було дуже цікаво!"

Людмила Артем'єва незаміжня. Її дочка Катя - вже доросла дівчина. Вона навчається в Літературному інституті на перекладача німецької мови.

Фільмографія:

2013 Свати 6 (серіал) ... Ольга Миколаївна
2011 Свати 5 (серіал) ... Ольга Миколаївна
2011 Вагітний
2011 Алкаші (серіал
2010 Свати 4 (серіал) ... Ольга Миколаївна
2010 Не треба засмучуватися ... Ельвіра
2010 Лісовик. Продовження історії ... Ольга
2010 Виходжу тебе шукати (серіал)
2010 Іграшки (серіал) ... мама Ганни Бєлкіної
2010 Дворик (серіал) ... Софія Лужина
2009 Свати 3 (серіал) ... Ольга
2009 Свати 2 (ТБ) ... Ольга Миколаївна
2009 Ясновидиця
2008 Жаркий лід (серіал) ... Віолетта Артемьевна Павлова
2008 Добра подружка для всіх
2008 Монтекрісто (серіал) ... Софія Павлівна Орлова
2008 Щасливого шляху ... Знахарка
2008 Попелюшка 4х4. Все починається з бажань ... ... Фея
2008 Свати ... Ольга
2008 Лісовик 2 ... Ольга
2007 Таксистка-4 (серіал) ... Надія Петрівна Ромашова
2007 Снігуронька для дорослого сина ... Валерія
2007 Лісовик ... Ольга
2007 Квартирне питання (серіал)
2006 Хто в домі господар? (Серіал) ... Антоніна Петрівна Лопухіна
2006 Таксистка-3 (серіал) ... Надія Петрівна Ромашова
2006 Іван Подушкін: Джентльмен розшуку (серіал)
2006 Ліга ошуканих дружин (серіал) ... Ольга, психолог з сімейних стосунків
2005 Таксистка-2 (серіал) ... Надія Петрівна Ромашова
2005 Роман жахів (ТБ) ... Людмила
2005 Даша Васильєва 4. Любителька приватного розшуку. Хобі бридкого каченяти (серіал)
2005 Даша Васильєва 4. Любителька приватного розшуку. Приведення у кросівках (серіал)
2005 Даша Васильєва 4. Любителька приватного розшуку. Будиночок тітоньки брехні (серіал)
2004 Таксистка. Новий рік за Гринвічем (серіал) ... Надія Петрівна Ромашова
2004 Даша Васильєва 3. Любителька приватного розшуку: Басейн із крокодилами (серіал)
2004 Даша Васильєва 3. Любителька приватного розшуку: Сплять втомлені іграшки (серіал)
2003 Козеня в молоці (серіал) ... Свірідонова
2003 Таксистка-1 (серіал) ... Надія Петрівна Ромашова
2003 З новим роком, з новим щастям!
2002 Блазень Балакірєв (ТБ)
2002 Дві долі (серіал) ... Жанна
2001 Ніна (серіал)
2001 Курортний роман. "Остання спокуса" (серіал)
2000-2007 Марш Турецького (серіал)
2000 Заздрість богів ... працівниця телебачення
1 998 33 квадратних метра (серіал) ... родичка Тетяни
1995 Літні люди
1995 Панночка-селянка ... міс Жаксон
1993 Альфонс
1991 Рудольфіо (ТБ) ... Клава
1988 Острів іржавого генерала (ТБ) ... Світлана
1987 везуча ... епізод
1986 Дуже страшна історія

Нагороди та премії:

Заслужена артистка Росії, 2002 рік

Приз за кращий рекламний образ, 2000 рік
За участь в рекламі "Моя сім'я"
11463
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Царство
Дівчата
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.