,
Грімм
Сімпсони
Якось у казці
Загрузка...

Рада Мітчелл

Рада Мітчелл Рада Мітчелл Рада Мітчелл Рада Мітчелл Рада Мітчелл Рада Мітчелл Рада Мітчелл
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, Продюсер, Режисер, Сценарист
Ім’я (лат.): Radha Mitchell
Зріст: 1.67 м
Дата народження: 12 листопада 1973 | скорпіон
Місце народження: Мельбурн, Вікторія, Австралія
Жанри: Драма, трилер, комедія

Біографія:

Відома кінозірка Рада Мітчелл (повне ім'я - Рада Рані Амбер Індіго Ананда Мітчелл) народилася на австралійському континенті, у місті Мельбурн 12 листопада 1973 року. Рада була єдиною дитиною у сімї: її батько був режисером, а мати - відомим дизайнером (у минулому - модель). Проте спільне подружнє життя у батьків не склалося, і вони досить рано розлучилися.

Рада навчалася в гімназії святого Михайла в Австралії. Дівчинка виховувалась відповідно з традиціями індуської культури і релігії. Навіть ім'я, Рада - має індуїстське коріння і означає відданість - так в індуїстській культурі називали кохану молодого бога Крішни. Згідно інших джерел, її ім'я походить від змішування індійських слів Rani, що означає королева, та Anunda - радість.

Свою кар'єру у кіно вона почала ще зовсім молодою, взявши участь у зйомках одного з дитячих телесеріалів на австралійському телебаченні. Першою її серйозною роллю став серіал «Сусіди», де у 1994 році вона зіграла одночасно дві ролі з абсолютно протилежними характерами.

У 1997 році її ролі у фільмах «Всі разом» і «Високе мистецтво» були відзначені американською кінопремією «Independent Spirit». За ними послідували ще більш успішні проекти - такі як фантастичний фільм «Чорна діра», де її напарником був Він Дізель, трилер режисера Джоела Шумахера «Телефонна будка», а також кримінальна драма «Лють» з Дензелом Вашингтоном.

У 2005 році Мітчелл зіграла головні ролі у фільмах «Божевільні від кохання», а також комедійній драмі Вуді Алена «Мелінда і Мелінда». Вуді Ален особисто подзвонив Мітчелл і запропонував їй роль у картині. Рада була переконанана, що то був жарт. І тільки, коли сценарій стрічки опинився у її помешканні акторка зрозуміла серйозність намірів Алена.

У 2006 році вона бере участь у зйомках фільму жахів «Сайлент Хілл», створеного за мотивами культової японської відеогри.

2008 рік був відзначений для Мітчелл ролями у фільмах «Крокодил» з Майклом Вартаном, «Діти Хуанг Ши», «Кодекс злодія», а також «Генрі Пул вже тут». У 2009 році Рада знялася у фантастичному бойовику «Клони» разом з Брюсом Віллісом.

Час від часу Рада Мітчел з'являється на телебаченні, радуючи власною персоною безліч відданих шанувальників її таланту. Із останіх робіт можна відзначити її чудову гру у драматичному серіалі телеканалу ABC «Червона вдова», де Мітчелл зіграла роль вдови вбитого мафіозі Марту Велрейвін, якій доводиться продовжити його справу щоб захистити свою сім'ю.

З 1997 року Мітчелл мешкає у Лос-Анджелесі. Вільний від роботи час актриса вважає за краще проводити у колі друзів та близьких. Крім того, Рада Мітчел серйозно займається йогою, якій присвячує більшу частину власного дозвілля. Рада - вегетаріанка, віддає перевагу здоровій їжі і здоровому способу життя.

Фільмографія:

2013 Bird People ... Elisabeth Newman
2013 Мерзла земля / The Frozen Ground ... Allie Halcombe
2013 Gus ... Lizzie
2013 Біг-Сюр / Big Sur ... Carolyn Cassady
2013 Fugly! ... Lara
2013 Докази / Evidence ... Detective Burquez
2013 Падіння Олімпу / Olympus Has Fallen ... Leah
2013 Кози / Standing Up ... Meg
2013 Червона вдова / Red Widow (серіал) ... Marta Walraven
2012 Сайлент Хілл 2 / Silent Hill: Revelation 3D ... Rose Da Silva
2010 The Quickening (ТБ) ... Maggie Bird
2010 Шалені / The Crazies ... Judy
2009 Клони / Surrogates ... Peters
2009 Місто очікування / The Waiting City ... Fiona Simmons
2008 Кодекс злодія / The Code ... Alex
2008 What We Take from Each Other ... Thief Of Hearts; короткометражка
2008 Діти Хуан Ші / The Children of Huang Shi ... Lee Pearson
2008 Генрі Пул вже тут / Henry Poole Is Here ... Dawn
2007 Крокодил / Rogue ... Kate Ryan
2007 Свято кохання / Feast of Love ... Diana Croce
2006 The Half Life of Timofey Berezin ... Marina
2006 Сайлент Хілл / Silent Hill ... Rose Da Silva
2005 Божевільні від кохання / Mozart and the Whale ... Isabelle Sorenson
2004 Мелінда і Мелінда / Melinda and Melinda ... Melinda Robacheau
2004 Чарівна країна / Finding Neverland ... Mary Ansell Barrie
2004 Лють / Man on Fire ... Lisa
2003 Відвідувачі / Visitors ... Georgia Perry
2002 Чотири причини / Four Reasons ... Girl
2002 Телефонна будка / Phone Booth ... Kelly Shepard
2002 По той бік закону / Dead Heat ... Charlotte
2001 Повстання / Uprising ... Mira Fuchrer
2001 Коли з'являються незнайомці / When Strangers Appear ... Beth
2001 Немовля на прогулянці 2 / Nobody's Baby ... Shauna Louise
2000 Обраний ангелом / Cowboys and Angels ... Jo Jo
2000 Чорна діра / Pitch Black ... Carolyn Fry
2000 Всі разом / Everything Put Together ... Angie
1999 Завжди готовий / Kick ... Tamara Spencer
1999 Сплячі красуні / Sleeping Beauties ... Cindy
1998 Другий чоловік Клеопатри / Cleopatra's Second Husband ... Sophie
1998 Високе мистецтво / High Art ... Syd
1996 Любов та інші катастрофи / Love and Other Catastrophes ... Danni
1995 Галіфакс: Моя чарівна дівчинка / Halifax fp: My Lovely Girl ... Sarah
1994 - 2006 Blue Heelers (серіал) ... Nerida Davidson
1985 - 2008 Сусіди / Neighbours (серіал) ... Cassandra Rushmore

Нагороди та премії:

Премія Гільдії акторів, 2005 рік
Номінації: Кращий акторський склад («Чарівна країна»)
13386
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Життя з Луї
Південний Парк
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.