,
Аладдін
Дві дівчини без копійчини
Життя з Луї
Загрузка...

Мелісса МакКарті

Мелісса МакКарті Мелісса МакКарті Мелісса МакКарті Мелісса МакКарті Мелісса МакКарті Мелісса МакКарті Мелісса МакКарті Мелісса МакКарті
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, сценарист, продюсер
Ім’я (лат.): Melissa McCarthy
Зріст: 1.57 м
Дата народження: 26 серпня 1970 | діва
Місце народження: Плейнфілд, Іллінойс, США
Жанри: Комедія, драма, мелодрама
Чоловік: Бен Фальконе ... двоє дітей

Біографія:

Мелісса Енн МакКарті (Melissa Ann McCarthy) народилася 26 серпня 1970 року у Іллінойсі в сім'ї ірландців-католиків Сенді і Майкла МакКарті . Дитинство майбутньої актриси пройшло на сімейній фермі. Мелісса закінчила академію Св. Франциска в рідному штаті , а потім відправилася підкорювати Нью-Йорк. Там вона пройшла курс акторської майстерності в знаменитій «Акторській студії» на Манхеттені.

У 1997 році Мелісса МакКарті вперше потрапила на телебачення. У цьому їй допомогла кузина Дженні МакКарті - відома модель Playboy, яка стала актрисою і телеведучою. Мелісса знялася в одному з епізодів комедійного шоу своєї кузини «Дженні» на MTV.

Потім МакКарті переїхала до Лос-Анджелеса, де приєдналася до комедійної трупи The Groundlings. У 1998 році вона вперше отримала запрошення на зйомки - в короткометражці «Бог». На актрису звернули увагу, і вона потрапила в незалежний проект «Екстазі», який вийшов на екрани у 1999 році.

Проривом у кар'єрі Мелісси МакКарті стала роль подруги головної героїні у популярному серіалі «Дівчата Гілмор». Серіал протримався в ефірі з 2000 по 2007 рік.

У 2000 році Мелісса МакКарті отримала невелику роль у блокбастері «Янголи Чарлі» . У 2002 році вона знялася в мелодрамі «Білий олеандр» та комедії «Третій зайвий».

Свою першу головну роль Мелісса МакКарті зіграла у 2007 році в драмі Джона Ауґуста «Дев'ятки». За сюжетом у світі існують паралельні реальності з альтернативним ходом земних подій. Завдяки цьому МакКарті отримала можливість зіграти відразу трьох героїнь: фахівця з PR, невдалу актрису і дружину дизайнера відеоігор.

Перша вагітність актриси збіглася із закінченням серіалу «Дівчата Гілмор». Через три місяці після пологів вона вже знімалася в новому комедійному серіалі «Хто така Саманта ?» - про жінку, яка після коми втратила пам'ять і почала нове життя. Мелісі знову дісталася роль кращої подруги головної героїні у виконанні Христини Епплгейт.

Після народження первістка Мелісса МакКарті деякий час не з'являлася на великому екрані. Але в 2010 році вона повернулася, зігравши ролі другого плану в романтичній комедії «Запасний план» та комедії «Життя, як воно є» . Її також запросили до епізоду серіалу «Приватна практика».

У тому ж 2010 році, через чотири місяці після народження другої дитини Мелісса МакКарті нарешті , отримала головну роль на телебаченні - в комедійному серіалі «Майк і Моллі». Серіал присвячений перипетіям любовних відносин двох повних людей, поліцейського Майка і вчительки Моллі.

У 2011 році Мелісса МакКарті зіграла одну з п'яти героїнь у комедії «Подружки нареченої» .

Багато років її близькою подругою є колега по серіалу «Хто така Саманта?» Крістіна Епплгейт .

У 2005 році Мелісса МакКарті вийшла заміж за свого давнього друга і колегу по комічній трупі The Groundlings Бена Фальконе. У травні 2007 року у них народилася дочка Вівіан , а в березні 2010-го - Джорджетта.

Фільмографія:

Озброєні і небезпечні 2 / The Heat 2 ... Shannon Mullins , чутки
2015 Відділ потойбічних справ / BOO : Bureau of Otherworldly Operations ... Watts , озвучка
2014 Святий Вінсент де Ван Найс / St. Vincent ... Maggie
2014 Таммі / Tammy ... Tammy
2013 Озброєні і небезпечні / The Heat ... Mullins
2013 Похмілля: Частина III / The Hangover Part III ... Cassie
2013 Піймай шахрайку, якщо зможеш / Identity Thief ... Diana
2012 Кохання по-дорослому / This Is 40 ... Catherine
2011 Подружки нареченої / Bridesmaids ... Megan
2010 Життя , як воно є / Life as We Know It ... DeeDee
2010 - ... Майк і Моллі (серіал ) / Mike & Molly ... Molly Flynn
2010 Запасний план / The Back - up Plan ... Carol
2008 - ... Пінгвіни з Мадагаскару (серіал ) / The Penguins of Madagascar ... Shelley , озвучка
2008 - 2009 Рита отжигает (серіал ) / Rita Rocks ... Mindy Boone
2008 Прекрасні виродки / Pretty Ugly People ... Becky
2008 Просто додай води / Just Add Water ... Selma
2007 - 2009 Хто така Саманта ? (серіал ) / Samantha Who ? ... Dena
2007 - 2013 Приватна практика (серіал ) / Private Practice ... Lynn McDonald
2007 Cook - Off! ... Amber Strang
2007 Дев'ятки / The Nines ... Margaret , Melissa , Mary
2003 Куряча вечірка / Chicken Party ... Tot Wagner ; короткометражка
2003 Кім Всемогутня : Злодейские файли / Kim Possible : The Secret Files ... DNAmy , озвучка
2003 Життя Девіда Гейла / The Life of David Gale ... Nico the Goth Girl
2002 Білий олеандр / White Oleander ... Paramedic
2002 - 2007 Кім «П'ять -с- плюсом» (серіал ) / Kim Possible ... DNAmy , озвучка
2002 Третій зайвий / The Third Wheel ... Marilyn
2002 Гарбуз / Pumpkin ... Cici Pinkus
2000 Янголи Чарлі / Charlie ... Doris
2000 - 2011 Стримай свій ентузіазм (серіал ) / Curb Your Enthusiasm ... Saleswoman
2000 - 2007 Дівчата Гілмор (серіал ) / Gilmore Girls ... Sookie St . James
2000 Малюк / The Kid ... Sky King Waitress
2000 D.C. (серіал ) ... Molly
2000 Auto Motives / ... Tonnie ; короткометражка
1999 Втопимо Мону ! / Drowning Mona ... Shirley
1999 Екстазі / Go ... Sandra
1999 - 2002 Загублений світ (серіал ) / The Lost World ... Billy
1998 God ... Margaret ; короткометражка
1992 - ... HBO : Перший погляд (серіал ) / HBO First Look

Нагороди та премії:

Еммі, 2013
Номінації: Краща запрошена актриса в комедійному серіалі («Суботнім вечором в прямому ефірі»)

Оскар, 2012 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Подружки нареченої»)

Премія каналу «MTV», 2012 рік
Переможець: Краща комедійна роль («Подружки нареченої»)

Британська академія, 2012 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Подружки нареченої»)

Еммі, 2012 рік
Номінації: Краща жіноча роль у комедійному серіалі («Майк і Моллі»)

Премія Гільдії акторів, 2012 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Подружки нареченої»)

Еммі, 2011 рік
Переможець: Краща жіноча роль у комедійному серіалі («Майк і Моллі»)
4555
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Теорія великого вибуху
Чорний список
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.