,
Коломбо
Надприродне
Грімм
Загрузка...

Емма Вотсон

Емма Вотсон Емма Вотсон Емма Вотсон Емма Вотсон Емма Вотсон Емма Вотсон
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Emma Watson
Зріст: 1.68 м
Дата народження: 15 квітня 1990 | овен
Місце народження: Париж, Франція
Жанри: Фентезі, сімейний, пригоди

Біографія:

Зірка фільмів про Гаррі Поттера Емма Шарлотта Дуерре Вотсон народилася в Парижі 15 квітня 1990 року, в сім'ї досить заможних юристів. У Емми є молодший брат Алекс. Незабаром після народження дівчинки її сім'я переїхала до Англії - тут і пройшли перші п'ять років життя майбутньої актриси. Однак незабаром батьки - Жаклін та Кріс Вотсон - маленької Емми розлучилися, і вона почала жити з матір'ю та молодшим братом Алексом.

Вже у три роки Емма оголосила, що хоче грати в театрі, а в сім років вона завоювала свою першу «акторську» премію - приз за читання віршів на шкільному змаганні. Дівчинка грала в шкільному театрі (в основному, Вотсон чомусь діставалися ролі лиходійок).

У десять років Емма пішла на проби до фільму «Гаррі Поттер та Філософський Камінь», і отримала роль Герміони Ґрейнджер

Почалися місяці напружених зйомок, які якось треба було поєднувати з навчанням, але всі зусилля окупилися, коли перший «Гаррі Поттер ...» вийшов у світовий прокат - фільм подивилися мільйони, а Емма стала зіркою міжнародного масштабу.

Зрозуміло від зйомок наступних фільмів про хлопчика-чарівника («Гаррі Поттер та Таємна Кімната», «Гаррі Поттер та в'язень Азкабану» тощо) Вотсон не відмовилася - тим більше, що гонорари актриси зростали від епізоду до епізоду.

У 2002 році номінована на премію «Сатурн» у номінації «Краща роль молодої актриси» («Гаррі Поттер та Філософський Камінь») і AOL Award як «Краща актриса другого плану» за фільм «Гаррі Поттер та таємна кімната».

У вільний від зйомок і навчання час юна зірка веде саму звичайну життя: спілкується з сім'єю, ходить до школи, розводить домашніх тваринний (у Емми є рибки і кішки), робить покупки.

Починаючи з 2007 року ім'я Вотсон часто мелькає у світській хроніці - юна зірка користується успіхом у чоловіків, і журналісти приписують їй роман з кожним, з ким вдається її сфотографувати.

Також у 2007 році Емма взяла участь у зйомках телевізійного проекту «Балетні туфельки».

У 2008 році Вотсон стала обличчям однієї з ліній бренду Chanel.

Молода актриса збирається продовжити своє навчання в університеті, але поки не визначилася з факультетом; проте в кінці 2008 року Емму чекав черговий професійний успіх - вона озвучила одного з героїв мультфільму «Пригоди Десперо» (прем'єра відбулася на початку 2009 року, під час новорічних канікул).

Фільмографія:

Наполеон і Бетсі / Napoleon and Betsy ... Betsy Balcombe
2014 Твій голос у мене в голові / Your Voice in My Head ... Emma Forrest
2014 Ной / Noah ... Ila
2013 Елітне суспільство / The Bling Ring ... Nicki
2012 Добре бути тихонею / Perks of Being a Wallflower ... Sam
2012 Наполеон і Бетсі / Napoleon and Betsy ... Betsy Balcombe
2011 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn ... Lucy
2011 Гаррі Поттер і Смертельні Реліквії: Частина 2 / Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II ...Герміона Ґрейнджер
2010 Гаррі Поттер і Смертельні Реліквіїі: Частина 1 / Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I ... Герміона Ґрейнджер
2009 Гаррі Поттер та Напівкровний Принц / Harry Potter and the Half-Blood Prince ... Герміона Ґрейнджер
2009 Наполеон і Бетсі / Napoleon and Betsy ... Betsy Balcombe
2008 Пригоди Десперо / Tale of Despereaux, The ... Princess Pea, озвучка
2007 Балетні туфельки / Ballet Shoes (ТБ) ... Pauline Fossil
2007 Гаррі Поттер та Орден Фенікса / Harry Potter and the Order of the Phoenix ... Герміона Ґрейнджер
2005 Гаррі Поттер та кубок вогню / Harry Potter and the Goblet of Fire ... Герміона Ґрейнджер
2004 Гаррі Поттер та в′язень Азкабану / Harry Potter and the Prisoner of Azkaban ... Герміона Ґрейнджер
2002 Гаррі Поттер та таємна кімната / Harry Potter and the Chamber of Secrets ... Герміона Ґрейнджер
2001 Гаррі Поттер та філософський камінь / Harry Potter and the Sorcerer's Stone ... Герміона Ґрейнджер

Нагороди та премії:

Премія каналу «MTV», 2011 рік
Номінації: Краща жіноча роль («Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина I»); Кращий поцілунок («Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина I»)

Премія каналу «MTV», 2010 рік
Номінації: Краща жіноча роль («Гаррі Поттер та напівкровний принц»)

Премія каналу «MTV», 2006 рік
Номінації: Краща екранна команда («Гаррі Поттер та кубок вогню»)
18698
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Помаранчевий - хіт сезону
Американці
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.