,
Пуаро Агати Крісті
І мертві підуть
Водолій
Загрузка...

Деніз Річардс

Деніз Річардс Деніз Річардс Деніз Річардс Деніз Річардс Деніз Річардс Деніз Річардс Деніз Річардс Деніз Річардс
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Denise Richards
Зріст: 1.66 м
Дата народження: 17 лютого 1971 | водолій
Місце народження: Джолієт, Іллінойс, США
Жанри: Комедія, драма, мелодрама
Чоловік: Чарлі Шин (розлучення) ... двоє дітей

Біографія:

Деніз Річардс (Denise Richards) народилася в штаті Іллінойс, у сім'ї власниці невеликого кафе Джоні Річардс і інженера зв'язку Ірва Річардса. У неї є старша сестра - Мішель.

У дитинстві Деніз була єдиною дівчинкою у бейсбольній команді і віддано любила Джона Траволту. Закінчивши школу, вона підписала контракт з модельним агентством Джудіт Фонтейн і незабаром почала зніматися в низькобюджетних фільмах і телесеріалах. Кінодебютом Деніз Річардс була роль у пародійному бойовику «Заряджена зброя».

Першою помітною роллю для Деніз Річардс стала участь у фантастичному фільмі Пола Верховена «Зоряний десант» (1997), знятому за мотивами однойменного роману Роберта Хайнлайна.

Наступною помітною роботою Річардс була головна роль у еротичному трилері «Дикі штучки» (1998), який, як і «Зоряний десант», експлуатував яскраву зовнішність і сексапільність актриси. Найбільше глядачам запам'яталася сцена поцілунку білявою Річардс і іншої красуні - брюнетки Нів Кемпбелл.

У 1999 році Деніз Річардс виконала роль чергової дівчини Бонда - доктора Крістмас Джонс - у фільмі «І цілого світу мало», який став одним з хітів світового прокату. Річардс опинилася в оточенні таких зірок, як Пірс Броснан, Софі Марсо, Роберт Карлайл, Джуді Денч.

У 90-х роках Деніз Річардс часто з'являлася в ситкомах («Спін Сіті», «Два з половиною чоловіки», «Друзі», «Сайнфілд») в якості запрошеної актриси і неодноразово займала почесні місця в рейтингах найкрасивіших і найсексуальніших жінок планети.

У 2000-х роках Деніз найчастіше грала у комедіях, де зображала пародію на саму себе («День святого Валентина», «Таємний брат», «Дуже страшне кіно 3»). Її ім'я постійно було на слуху завдяки скандальним відносинам з актором Чарлі Шином. У 2002 році Деніз і Чарлі одружилися, проте вже навесні 2005-го Річардс, вагітна другою дитиною, подала на розлучення.

Інша неоднозначна історія з участю Річардс, яку постійно обговорювала преса, - публічна сварка актриси з близькою подругою Хізер Локлір. Все в тому ж 2005 році колишній чоловік Локлір, гітарист американської рок-групи Bon Jovi Річі Самбора, почав зустрічатися з Деніз, не чекаючи офіційного розлучення. На думку Хізер, відносини її чоловіка і подруги почалися значно раніше. Однак Деніз назвала звинувачення Локлір «брехнею».

У 2008 році Деніз Річардс запустила реаліті-шоу про своє життя, назву якого можна перекласти як «Усе складно». Тепер Деніз, її батько і дві дочки, Сем і Лола Роуз, живуть під прицілом камер в режимі 24/7. Як пояснила сама актриса, після всіх пліток і бруду їй захотілося розповісти всьому світу про те, яка вона насправді.

У 2009 році Деніз Річардс знялася в індійському комедійному бойовику «Неймовірна любов», в якому взяли участь як індійські актори, так і зірки Голлівуду - Сільвестр Сталлоне і Арнольд Шварценеггер. У цьому ж році вона з'явилася в комедії Крістіана Форте «Мрії збуваються».

Фільмографія:

2013 - ... Соціопат / Twisted (серіал) ... Karen Desai
2012 Програма захисту свідків Медеї / Madea's Witness Protection ... Kate Needleman
2012 - ... Управління гнівом / Anger Management (серіал) ... Lori
2012 Блакитна лагуна / Blue Lagoon: The Awakening (ТБ) ... Barbara Robinson
2011 - ... В ударі / Kickin 'It (серіал) ... Leona
2011 Американські жиголо / Cougars, Inc. ... Judy
2010 - 2011 Реальні пацани / Blue Mountain State (серіал) ... Debra
2009 У пошуках блаженства / Finding Bliss ... Bliss / Laura
2009 Мрії збуваються / Deep in the Valley ... Autumn Bliss
2009 Неймовірна любов / Kambakkht Ishq
2008 Джолін / Jolene ... Marin
2008 Блондинка і блондинка / Blonde and Blonder ... Dawn St . Dom
2008 - 2013 Беверлі -Хіллз 90210 : Нове покоління / 90210 (серіал) ... Gwen Thompson
2006 - 2013 Студія 30 / 30 Rock (серіал) ... Denise Richards
2006 Секрети маленького містечка / Secrets of a Small Town (серіал) ... Brenda Rhodes
2005 Щасливчик Едмонд / Edmond ... B -Girl
2005 Секс, любов і секрети / Sex, Love & Secrets (серіал) ... Jolene Butler
2005 Щасливчик Едмонд / Edmond ... B -Girl
2004 Чуже весілля / I Do (But I Don't) (ТБ) ... Lauren Crandell
2004 Елвіс покинув будівлю / Elvis Has Left the Building ... Belinda
2004 Шльондра / Yo puta ... Rebecca Smith
2003 Hollywood's Hottest (відео)
2003 Дуже страшне кіно 3 / Scary Movie 3 ... Annie
2003 - 2008 Два з половиною чоловіки / Two and a Half Men (серіал) ... Lisa
2003 Реальна Любов / Love Actually ... Carla , the real friendly one
2002 Імперія / Empire ... Trish
2002 Ну ти і дурень ! / You Stupid Man ... Chloe
2002 Третій зайвий / The Third Wheel ... Diana Evans
2002 Таємний брат / Undercover Brother ... White She Devil
2001 Спитайте Сінді / Good Advice ... Cindy Styne
2001 День Святого Валентина / Valentine ... Paige Prescott
1999 Замітаючи сліди / Tail Lights Fade ... Wendy
1999 Джеймс Бонд: І цілого світу мало / The World Is Not Enough ... Dr. Christmas Jones
1999 Вбивчі красуні / Drop Dead Gorgeous ... Rebecca ' Becky ' Ann Leeman
1998 Італійська мафія / Lookin ' Italian ... Elizabeth
1998 Дикі штучки / Wild Things ... Kelly Lanier Van Ryan
1997 Зоряний десант / Starship Troopers ... Carmen Ibanez
1997 Ніде / Nowhere ... Jana , Lucifer's Sister
1996 Pier 66 (ТБ) ... Colleen
1996 - 2002 Спін Сіті / Spin City (серіал) ... Jennifer Duncan
1996 В одну мить / In the Blink of an Eye (ТБ) ... Tina Jacobs
1995 919 Fifth Avenue (ТБ) ... Cathy Damore
1995 Гра на виліт / P.C.H. (ТБ) ... Jess , у титрах не вказана
1994 Таммі і динозавр / Tammy and the T -Rex ... Tammy
1994 - 1995 Правосуддя Берка / Burke's Law (серіал) ... Jennifer
1994 - 2004 Друзі / Friends (серіал) ... Cassie Geller
1994 - 1996 Західний Вайкікі / One West Waikiki (серіал) ... Deirdre Mansfield
1994 - 1997 Чудеса науки / Weird Science (серіал) ... Valerie
1993 - 1997 Лоїс і Кларк: Нові пригоди Супермена / Lois & Clark : The New Adventures of Superman (серіал) ... Angela
1993 Заряджена зброя / Loaded Weapon 1 ... Cindy # 1
1992 - 1999 Мелроуз Плейс (серіал) / Melrose Place ... Brandi Carson
1991 - 1992 Ері Індіана (серіал) / Eerie , Indiana ... Girl # 2
1990 - 1998 Сейнфелд (серіал) / Seinfeld ... Molly Dalrymple
1990 - 2000 Beverly Hills , 90210Беверлі -Хіллз 90210 / Beverly Hills, 90210 (серіал) ... Robin McGill
1989 - 1993 Доктор Дугі Хаузер / Beverly Hills , 90210 Doogie Howser, MD (серіал) ... Blind Date # 3
1989 - 1993 Життя триває / Life Goes On (серіал) ... Camille
1989 - 1993 Saved by the Bell (серіал) ... Cynthia
1987 - 1997 Одружені з дітьми / Married with Children (серіал) ... Girl # 2

Нагороди та премії:

Золота малина, 2013
Номінації: Найгірший акторський склад («Програма захисту свідків Медеї»)

Золота малина, 2000 рік
Переможець: Найгірша жіноча роль другого плану («І цілого світу мало»)
Номінації: Найгірша екранна пара («І цілого світу мало»)

Премія каналу «MTV», 1999 год
Номінації: Кращий поцілунок («Дикі штучки»)
3352
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Секс і Каліфорнія
Останнє королівство
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.