,
Пригоди Мерліна
Доктор Хаус
Хроніки Шаннари
Загрузка...

Мінні Драйвер

Мінні Драйвер Мінні Драйвер Мінні Драйвер Мінні Драйвер Мінні Драйвер Мінні Драйвер Мінні Драйвер Мінні Драйвер
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер
Ім’я (лат.): Minnie Driver
Зріст: 1.78 м
Дата народження: 31 січня 1970 | водолій
Місце народження: Лондон, Англія, Велика Британія
Жанри: Драма, комедія, мелодрама

Біографія:

Мінні Драйвер (Amelia Fiona J. Driver) з'явилася на світ в кінці січня 1970 року в Лондоні, в сім'ї дизайнера та колишної фотомоделі Гейнор Стернз і мультимільйонера, фінансового радника Ронні Драйвера. Разом з сестрою Кейт майбутня актриса отримала прекрасну освіту і диплом відомої школи драматичних мистецтв у Лондоні.

У 1991 році вона дебютувала на сцені в якості джазової вокалістки. До того як про Мінні Драйвер дізнався весь світ, актриса успішно виконувала комедійні ролі в британських телешоу поряд з партнерами Стівом Куганом і Армандо Йаннучі. У 1995 році вона зіграла свою першу зоряну роль у серіалі «Коло друзів».

Після виходу фільму «Розумник Вілл Хантінг» дівчина була номінована на найпрестижнішу нагороду у світі кінематографа - «Оскар». У 2003 і 2004-х роках її можна було побачити в серіалі «Вілл і Грейс». Актриса брала активну участь у роботі над мультиплікаційними проектами - вона озвучила Джейн в мультфільмі «Тарзан» і Леді Ебоші в англійській версії японської «Принцеса Мононоке».

На її рахунку також роль моделі у фільмі «Красива» і коханки героя Девіда Духовни в романтичної комедії «Повернись до мене». Свої музичні здібності вона змогла продемонструвати в екранізації мюзиклу «Привид опери». У березні 2007 року Драйвер повернулася до телевізійних серіалів, знявшись разом з Едді Іззардом у шоу каналу FX Network «Багаті». У листопаді 2009 року Мінні Драйвер стала запрошеним гостем в епізоді серіалу «Американська сімейка». Вона виконала роль подруги Клер, її колишньої співробітниці, з якою вони не бачилися довгі роки.

Крім кінематографа, в житті актриси велику роль грає музика. Вона починала як вокалістка групи Puff, Rocks and Brown, а у 2001 році підписала контракт із звукозаписною студією EMI Records. Канадський продюсер Колін Крейг допоміг Мінні випустити перший сольний альбом «Everything I've Got in My Pocket» у 2004 році. У 2007 році вона представила слухачам свою другу платівку «Seastories». Більшість синглів Драйвер пише сама. Її не можна назвати знаменитою на весь світ виконавицею, але в Британії композиції актриси користуються успіхом.

У 2008 році навколо імені актриси розгорівся неабиякий скандал - вона була вагітна, але ім'я батька дитини говорити пресі відмовлялася, спростувавши чутки про те, що збирається заміж за музиканта Крейга Золецці. «Я не заміжня і не впевнена, що буду жити з цим хлопцем. Вважаю, що класно бути незалежною особистістю. Сьогодні жінки, в принципі, не мають потреби в чоловіках. Я хочу захистити батька свого первістка від пересудів і пліток настільки, наскільки це в моїх силах, тому що рішення народити я прийняла сама, не питаючи його думки» - говорить Мінні. 5 вересня 2008 на світ з'явився її первісток, Генрі Сторі Драйвер.

Фільмографія:

Blackbird ... Macy Jean
2014 A Conspiracy on Jekyll Island ... Shannon
2013 Return to Zero ... Maggie Royal
2013 Страх сцени / Stage Fright ... Kylie Swanson
2013 - ... Мій хлопчик / About a Boy (серіал) ... Fiona
2012 Дамські друзі / Lady Friends (ТБ) ... Jennifer Rensen
2012 Даю рік / I Give It a Year ... Naomi
2011 Аве Марія / Hail Mary (ТБ) ... Mary Beth Baker
2011 - ... QuickBites (серіал) ... Ellen
2011 Те, що треба! / Hunky Dory ... Vivienne
2011 - ... Веб - терапія / Web Therapy (серіал) ... Allegra Favreau
2010 За версією Барні / Barney's Version ... The 2nd Mrs . P
2010 Вирок / Conviction ... Abra Rice
2010 Безодня / The Deep ... Frances Kelly; короткометражка
2010 Безодня / The Deep (міні-серіал) ... Frances Kelly
2009 Материнство / Motherhood ... Sheila
2009 - ... Американська сімейка / Modern Family (серіал) ... Valerie
2008 - ... Веб - терапія / Web Therapy (серіал) ... Allegra Favreau
2007 Заручники / Take ... Ana Nichols
2007 - 2008 Багаті / The Riches (серіал) ... Dahlia Malloy
2007 Хвильовий ефект / Ripple Effect ... Kitty
2006 The Virgin of Juarez ... Karina Danes
2004 Привид опери / The Phantom of the Opera ... Carlotta
2004 Портрет / Portrait ... Donna; короткометражка
2004 Зачарована Елла / Ella Enchanted ... Mandy
2003 Пелюстки надії / Hope Springs ... Vera Edwards
2002 Одержимий / Owning Mahowny ... Belinda
2001 Пограбування по - англійськи / High Heels and Low Lifes ... Shannon
2001 D.C. Smalls ... Waitress; короткометражка
2000 The Upgrade ... Constance Levine; короткометражка
2000 Красива / Beautiful ... Mona Hibbard
2000 Жар пустелі / Slow Burn ... Trina McTeague
2000 Вернись до мене / Return to Me ... Grace Briggs
1999 Тарзан спільно з Філом Коллінзом / Tarzan in Concert with Phil Collins (ТБ)
1999 Південний Парк: Великий, довгий, необрізаний / South Park: Bigger Longer & Uncut ... Brooke Shields, озвучка
1999 Тарзан / Tarzan ... Jane, озвучка
1999 Ідеальний чоловік / An Ideal Husband ... Miss Mabel Chiltern
1998 Помста / At Sachem Farm ... Kendal
1998 - 2006 Вілл і Грейс / Will & Grace (серіал) ... Lorraine Finster
1998 Гувернантка / The Governess ... Rosina da Silva
1997 Baggage ... короткометражка
1997 Злива / Hard Rain ... Karen
1997 Розумник Вілл Хантінг / Good Will Hunting ... Skylar
1997 Принцеса Мононоке / Mononoke-hime ... Lady Eboshi , озвучка
1997 Вбивство в Гросс - Пойнті / Grosse Pointe Blank ... Debi Newberry
1996 Сплячі / Sleepers ... Carol Martinez
1996 Велика ніч / Big Night ... Phyllis
1995 Cruel Train (ТБ) ... Flora Mussell
1995 Coping with Christmas (ТБ)
1995 Джеймс Бонд: Золоте око / GoldenEye ... Irina
1995 Дружина політика / The Politician's Wife (серіал) ... Jennifer Caird
1995 Коло друзів / Circle of Friends ... Bernadette 'Benny' Hogan
1994 Цим неділею / That Sunday (ТБ) ... Rachel; короткометражка
1993 - 2002 Максимум практики / Peak Practice (серіал) ... Sue Keel
1993 Цнотливиці містера Ро / Mr. Wroe's Virgins (міні-серіал) ... Leah
1992 The Zebra Man ... Emily Ashdown; короткометражка
1991 - 1999 Найнеприємніше вбивство / Murder Most Horrid (серіал) ... Sgt. Cole
1991 - 1994 Будинок сестер Елліотт / The House of Eliott (серіал) ... Mary
1990 God on the Rocks (ТБ) ... Lydia
1986 - ... Катастрофа / Casualty (серіал) ... Zena Mitchell
1986 - 1994 Лавджой / Lovejoy (серіал) ... Sarah
1985 - 2002 Один екран / Screen One (серіал) ... Sally

Нагороди та премії:

Золотий глобус, 2008 рік
Номінації: Краща жіноча роль на ТБ (драма) («Багаті»)

Еммі, 2007
Номінації: Краща жіноча роль у драматичному серіалі («Багаті»)

Оскар, 1998 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Розумник Вілл Хантінг»)

Премія каналу «MTV», 1998 рік
Номінації: Кращий поцілунок («Розумник Вілл Хантінг»)
1676
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Теорія великого вибуху
Уламки щастя
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.